- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.961
Canım ben bugüne kadar hiç böbrek şikayeti yaşamadım ilk defa başıma geliyor günde 1.5 ly içiyorum ama anlamadımcanım çok su iç kum döküyor olabilirsin
Yok canım haftaya ayrıntılı ultrason inşallah doktora sorcam bakalım ne diyecekCanm böyle biley olmuyo bnde büyümede böyle bi skntı mı oluyomuş istersen bi muayene ol.
Sen ayrntılı ultrason yaptrmadn deil mi canm
bende oğlumda gebe iken öğrendim kum döktüğümü dr 3 lt su içmen gerek demiştiCanım ben bugüne kadar hiç böbrek şikayeti yaşamadım ilk defa başıma geliyor günde 1.5 ly içiyorum ama anlamadım
Amaaan o kadar su hiç içmedim hayatımda midem döner herhaldebende oğlumda gebe iken öğrendim kum döktüğümü dr 3 lt su içmen gerek demişti
Iyiyim şükür fulyam sen nasılsın?nasılsın tatlım
Fulyam bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor ama ben 4-6 günde oluyordum genelde..arkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce
Tatlım bende hatırlarsan gebeyken kum dökmeye başlamıştım nasılsa doktora gidecekmişsin bir idrar tahlili ver belli oluyor kumsa? Çok geçmiş olsunAmaaan o kadar su hiç içmedim hayatımda midem döner herhaldeayy yinede zorlayım kendimi
ilaç bittikten sonra mı ilaca başladıktan sonramıFulyam bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor ama ben 4-6 günde oluyordum genelde..
iyiyim şükür canım adet olmayı bekliyorum olursam kontrol histereskopisi olacakIyiyim şükür fulyam sen nasılsın?
Amiiinnn ablam allah razı olsun. cümlemizinde inşallahcanım allah mutluluğunuzu daim etsin.
Abla tarlusal ben çok kullandım hatta bu ay yne kullandım değişiyor kişiye göre ama en geç on güne kadar söktürüyorarkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce
Sağol balıımm seninde öyle olsun inşallah :) benim için bitti alşahın izniyle sigara olayı darısı içenlere kuzu arzu bi site yazmıştı ya ona bi bakınsana çok iyi dönüşler var bide pko olup hamile kalanlar ben isteteyim diyorum kavanozu 60 tlayy canım ne güzel nice huzurlu, mutlu, bol bebişli senelereo zaman bayadır tanışıyoruz biz sanırım üç dört aylık evliydin zaman ne çabuk geçiyor valla.
sigara olayına çok sevindim eşimde bugün bıraktı bakalım devamı gelecek mi inş kolayca kurtulursunuz
bende dün başladım bitkisel çayıma ve macuna bakalım bu ay regl zamanında gelecek mi eğer gelirse süper olur yaa
Rabbim yüzünü güldürsün inşallahBen 3 yıldır istiyorum canım 2 defa dış gebelik geçirdim. İlk aşılamam negatif işte ikinci aşılamamı oldum 14 kasım test günüm bekliyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda arkadasım
Bu arada evet canım bayağı oldu tanışalı iyikide tanışmışız denk düşürene şükürler olsun ne güzel dost olduk burdaayy canım ne güzel nice huzurlu, mutlu, bol bebişli senelereo zaman bayadır tanışıyoruz biz sanırım üç dört aylık evliydin zaman ne çabuk geçiyor valla.
sigara olayına çok sevindim eşimde bugün bıraktı bakalım devamı gelecek mi inş kolayca kurtulursunuz
bende dün başladım bitkisel çayıma ve macuna bakalım bu ay regl zamanında gelecek mi eğer gelirse süper olur yaa
Nesi var ablam annenin niye iyi değiliyiyim şükür canım adet olmayı bekliyorum olursam kontrol histereskopisi olacak
annem pek iyi değil bu aralar 1 aralıkta bilet alıp gitmek istiyorum
gitmeden de histereskopiyi olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?