2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

arkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce

arkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
Fulyam bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor ama ben 4-6 günde oluyordum genelde..

Abla tarlusal ben çok kullandım hatta bu ay yne kullandım değişiyor kişiye göre ama en geç on güne kadar söktürüyor

Sağol balıımm seninde öyle olsun inşallah :) benim için bitti alşahın izniyle sigara olayı darısı içenlere kuzu arzu bi site yazmıştı ya ona bi bakınsana çok iyi dönüşler var bide pko olup hamile kalanlar ben isteteyim diyorum kavanozu 60 tl

Kızlar nasılsınız sayfayı bakıma almışlardı giremedim internetim zaten bitti bitecek eşimden bağlanıyordum dün onunda teli kırıldı tamire verdim bugün aldım siteye girdim hemen bi bakayım dedim

Bu arada evet canım bayağı oldu tanışalı iyikide tanışmışız denk düşürene şükürler olsun ne güzel dost olduk burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…