- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.981
Cümlemizin insallah canımRabbim yüzünü güldürsün inşallah
sevgul ben aldım kavanoz karışımıSağol balıımm seninde öyle olsun inşallah :) benim için bitti alşahın izniyle sigara olayı darısı içenlere kuzu arzu bi site yazmıştı ya ona bi bakınsana çok iyi dönüşler var bide pko olup hamile kalanlar ben isteteyim diyorum kavanozu 60 tl
Fulya çok geçmiş olsun canım Rabbim annene şifa versin benim anneciğim rahmetli olalı 3 sene oldu geçen hafta senesiydiiyiyim şükür canım adet olmayı bekliyorum olursam kontrol histereskopisi olacak
annem pek iyi değil bu aralar 1 aralıkta bilet alıp gitmek istiyorum
gitmeden de histereskopiyi olmak
Amin canım benimCümlemizin insallah canım
Öyle mi ne zaman aldın hızlısın maşallah kullanmaya başladın mı peki geri dönüşler çok iyi ya vesile olur belkide allahın izniylesevgul ben aldım kavanoz karışımı
Allah rahmet eylesin arkadaşım anneciğineFulya çok geçmiş olsun canım Rabbim annene şifa versin benim anneciğim rahmetli olalı 3 sene oldu geçen hafta senesiydi
canım sen nasılsın görünmüyorsunA anneveoglusu bende tarlusalı kullanmaya başladıktan 4 gün sonra filan olmuştum ama kişiden kişiye de değişiyormuş yani.
canım sen nasılsın test günün ne zamanCümlemizin insallah canım
sağol canım gidiyorum haftaya inş çok sağolTatlım bende hatırlarsan gebeyken kum dökmeye başlamıştım nasılsa doktora gidecekmişsin bir idrar tahlili ver belli oluyor kumsa? Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun annene allah acil şifalar versin canım...Allah rahmet eylesin arkadaşım anneciğine
2015 yılında annem meme kanseri oldu göğsü ve lenfler alındı şükür şimdilik 3er aylık kontroller iyi gidiyor
ama vertigo oldu 8 ay önce ilk olduğunda ilaçlar işe yaradı 6 ay iyiydi 2 ay önce yine oldu bu sefer dayanamadığı baş ağrıları kaldı iyileşme sonrasında emar ve film çekildi beyinde bir sorun yok ama başağrısı ara ara çok zorluyor annemi migren değilmiş sesinden anlaşılıyor tadı olmadığı gidip görmek istiyorum oğlanın okulu benim tedavi iş yeri derken kendimi çok daralmış görüyorum ben tekirdağda onlar mersinde cok zor be kardeşim gurbette olmak çok zor en ihtiyaçları olduğu yerde ben yokum diğer kızkardeşim eskişehinde onunda iki küçük çocuğu var erkek kardeşim işte ne kadar ilgili olursa o kadar onların yanında ama(
M miyaz
kızlar ben 20. haftamı yeni bitridim bugün bi arkadaş ben 2 aydır sırt üstü yatmıyorum kordon boynuna dolanır diye dedi.. halbuki ben ilk 4 ay hiç dikkat etmedi karnım da çok yoktu rastgele yattım şimdi benim bebeğime kordon mu dolandı aklıma karıştı?? 2 hfta önce kontrolde doktor hiç bir sıkıntı yok demiştiP pastadelisi D Deli_manya A anneveoglusu
bencede daha o kaar küçük bebeğe kordon mu dolanır değil mi bende netten araştırdım şimdi ilk 20 hafta önemli değilmiş yatış pozisyonu ..Hayr canm ya daha küçücktü yani biley olmas korkma sen lütfen
canım bundan sonra sağa veya sola dönerek yat ilk aylarda bır sıkıntı olmaz.kızlar ben 20. haftamı yeni bitridim bugün bi arkadaş ben 2 aydır sırt üstü yatmıyorum kordon boynuna dolanır diye dedi.. halbuki ben ilk 4 ay hiç dikkat etmedi karnım da çok yoktu rastgele yattım şimdi benim bebeğime kordon mu dolandı aklıma karıştı?? 2 hfta önce kontrolde doktor hiç bir sıkıntı yok demiştiP pastadelisi D Deli_manya A anneveoglusu
kız kordonnun en genişliği ile ilk aylarda bebişin ölçülerini düşünürsen bunun ne kadar anlamsız olduğunu anlarsın küçücük cmlik bir bebekti ama artık hızla büyüyecek kilo alacak şimdiden sonra dikkatli olbencede daha o kaar küçük bebeğe kordon mu dolanır değil mi bende netten araştırdım şimdi ilk 20 hafta önemli değilmiş yatış pozisyonu ..
İki gün oldu adet olmayı bekliyorum inşaallah hayırlı olurÖyle mi ne zaman aldın hızlısın maşallah kullanmaya başladın mı peki geri dönüşler çok iyi ya vesile olur belkide allahın izniyle
Evet insan bazı dönemler kendini daralmış bunalmış hissediyor ama sonra Rabbim bir çıkış yolu gösteriyor Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah canımAllah rahmet eylesin arkadaşım anneciğine
2015 yılında annem meme kanseri oldu göğsü ve lenfler alındı şükür şimdilik 3er aylık kontroller iyi gidiyor
ama vertigo oldu 8 ay önce ilk olduğunda ilaçlar işe yaradı 6 ay iyiydi 2 ay önce yine oldu bu sefer dayanamadığı baş ağrıları kaldı iyileşme sonrasında emar ve film çekildi beyinde bir sorun yok ama başağrısı ara ara çok zorluyor annemi migren değilmiş sesinden anlaşılıyor tadı olmadığı gidip görmek istiyorum oğlanın okulu benim tedavi iş yeri derken kendimi çok daralmış görüyorum ben tekirdağda onlar mersinde cok zor be kardeşim gurbette olmak çok zor en ihtiyaçları olduğu yerde ben yokum diğer kızkardeşim eskişehinde onunda iki küçük çocuğu var erkek kardeşim işte ne kadar ilgili olursa o kadar onların yanında ama(
M miyaz
Canım.bana doktorum 28 hafta ya kadar istediğin gibi yatabilirsin demişti genelde de sırt üstü yattım zaten şimdi de ara ara sırt üstü yatıyorum çünkü sağ veya sıla yattığımda bacaklarım karıncalanıyor dönüşümlü yapıyorum Allahın izniyle bisey olmaz sen kötü düşünme rabbime emanetlerbencede daha o kaar küçük bebeğe kordon mu dolanır değil mi bende netten araştırdım şimdi ilk 20 hafta önemli değilmiş yatış pozisyonu ..
İnşallah canım şifa olsunİki gün oldu adet olmayı bekliyorum inşaallah hayırlı olur
Sağol balıımm seninde öyle olsun inşallah :) benim için bitti alşahın izniyle sigara olayı darısı içenlere kuzu arzu bi site yazmıştı ya ona bi bakınsana çok iyi dönüşler var bide pko olup hamile kalanlar ben isteteyim diyorum kavanozu 60 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?