2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

sevgul ben aldım kavanoz karışımı

iyiyim şükür canım adet olmayı bekliyorum olursam kontrol histereskopisi olacak
annem pek iyi değil bu aralar 1 aralıkta bilet alıp gitmek istiyorum
gitmeden de histereskopiyi olmak
Fulya çok geçmiş olsun canım Rabbim annene şifa versin benim anneciğim rahmetli olalı 3 sene oldu geçen hafta senesiydi

Fulya çok geçmiş olsun canım Rabbim annene şifa versin benim anneciğim rahmetli olalı 3 sene oldu geçen hafta senesiydi
Allah rahmet eylesin arkadaşım anneciğine
2015 yılında annem meme kanseri oldu göğsü ve lenfler alındı şükür şimdilik 3er aylık kontroller iyi gidiyor
ama vertigo oldu 8 ay önce ilk olduğunda ilaçlar işe yaradı 6 ay iyiydi 2 ay önce yine oldu bu sefer dayanamadığı baş ağrıları kaldı iyileşme sonrasında emar ve film çekildi beyinde bir sorun yok ama başağrısı ara ara çok zorluyor annemi migren değilmiş sesinden anlaşılıyor tadı olmadığı gidip görmek istiyorum oğlanın okulu benim tedavi iş yeri derken kendimi çok daralmış görüyorum ben tekirdağda onlar mersinde cok zor be kardeşim gurbette olmak çok zor en ihtiyaçları olduğu yerde ben yokum diğer kızkardeşim eskişehinde onunda iki küçük çocuğu var erkek kardeşim işte ne kadar ilgili olursa o kadar onların yanında ama (

M miyaz

kızlar ben 20. haftamı yeni bitridim bugün bi arkadaş ben 2 aydır sırt üstü yatmıyorum kordon boynuna dolanır diye dedi.. halbuki ben ilk 4 ay hiç dikkat etmedi karnım da çok yoktu rastgele yattım şimdi benim bebeğime kordon mu dolandı aklıma karıştı?? 2 hfta önce kontrolde doktor hiç bir sıkıntı yok demişti P pastadelisi D Deli_manya A anneveoglusu

çok geçmiş olsun annene allah acil şifalar versin canım...

Hayr canm ya daha küçücktü yani biley olmas korkma sen lütfen

canım bundan sonra sağa veya sola dönerek yat ilk aylarda bır sıkıntı olmaz.
ileri aylarda önemli bu husus ben hiç sırt üstü yatmadığım halde karnımda çok kudurgundu kuzum o hareketleri sırasında kendini dolamıştı kordonuna boynunda idi kordon normal doğum bunun için yapamadım

bencede daha o kaar küçük bebeğe kordon mu dolanır değil mi bende netten araştırdım şimdi ilk 20 hafta önemli değilmiş yatış pozisyonu ..
kız kordonnun en genişliği ile ilk aylarda bebişin ölçülerini düşünürsen bunun ne kadar anlamsız olduğunu anlarsın küçücük cmlik bir bebekti ama artık hızla büyüyecek kilo alacak şimdiden sonra dikkatli ol

Evet insan bazı dönemler kendini daralmış bunalmış hissediyor ama sonra Rabbim bir çıkış yolu gösteriyor Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah canım

bencede daha o kaar küçük bebeğe kordon mu dolanır değil mi bende netten araştırdım şimdi ilk 20 hafta önemli değilmiş yatış pozisyonu ..
Canım.bana doktorum 28 hafta ya kadar istediğin gibi yatabilirsin demişti genelde de sırt üstü yattım zaten şimdi de ara ara sırt üstü yatıyorum çünkü sağ veya sıla yattığımda bacaklarım karıncalanıyor dönüşümlü yapıyorum Allahın izniyle bisey olmaz sen kötü düşünme rabbime emanetler

iste bakalım canım şifa olur belki belli mi olur..ben elimdekileri kullanayım da eğer işe yaramazsa onu denerim canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…