- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.001
Yok canım artık dikkat ederim inşallah dediğin gibi birde hamile yastığı diktircem inş kendime daha rahat edeyim diye yatmakta şimdiden zorlanıyorumcanım bundan sonra sağa veya sola dönerek yat ilk aylarda bır sıkıntı olmaz.
ileri aylarda önemli bu husus ben hiç sırt üstü yatmadığım halde karnımda çok kudurgundu kuzum o hareketleri sırasında kendini dolamıştı kordonuna boynunda idi kordon normal doğum bunun için yapamadım
Ay canm benm neden zorlNıyosun karnın çok mu büyüdü kilo alışın nasıl?Yok canım artık dikkat ederim inşallah dediğin gibi birde hamile yastığı diktircem inş kendime daha rahat edeyim diye yatmakta şimdiden zorlanıyorum
canım sen nasılsın test günün ne zaman
İnşallah kullandığın yarar şifa olur kuzu sanadaiste bakalım canım şifa olur belki belli mi olur..ben elimdekileri kullanayım da eğer işe yaramazsa onu denerim canm..
Canım 5 ay bitti ben 4 kilo aldım yani çok mu bilmiyorum ama zorlanıyorum zaten bende eskiden de reflü vardı iyice azdıAy canm benm neden zorlNıyosun karnın çok mu büyüdü kilo alışın nasıl?
Kuzu haşlanmış patates ye fazla asidi çekiyor çok abartmadan tabi :)Canım 5 ay bitti ben 4 kilo aldım yani çok mu bilmiyorum ama zorlanıyorum zaten bende eskiden de reflü vardı iyice azdı
Canm kilo alımn iyi aşırı bişey yok am şikeytlerini doktoruna sor bi.Bu ara bnde de reflü oluyo bassaslaştı sanrmCanım 5 ay bitti ben 4 kilo aldım yani çok mu bilmiyorum ama zorlanıyorum zaten bende eskiden de reflü vardı iyice azdı
Meraba canm şuan çok erken aslnda ama beklemen gerekir olblrdeKızlar merhaba adetime 10 gün var hcg 1.9 çıktı bu ne demk oluyo anlayan var mı
Günaydn ablacmGünaydın kızlar
Olabilir mi yani normalde gebelik yokken kan sonucum 0.10 yada 0.1 çkyoduMeraba canm şuan çok erken aslnda ama beklemen gerekir olblrde
ilaç bittikten sonra mı ilaca başladıktan sonramı
Başladıktan sonra oldum ben.. bu arada bende regl olunca histereskopi olacağım canım.. 24ü bat.. bakalım..iyiyim şükür canım adet olmayı bekliyorum olursam kontrol histereskopisi olacak
annem pek iyi değil bu aralar 1 aralıkta bilet alıp gitmek istiyorum
gitmeden de histereskopiyi olmak
Merhaba.. umarım güzel haber alırsın 10 gün kala değerin fazla olmasının imkanı yok zaten ama genede net bir şey söylemenin de imkanı yok.. hayırlı haberler inşallah..Kızlar merhaba adetime 10 gün var hcg 1.9 çıktı bu ne demk oluyo anlayan var mı
İnşallahh Allah razı olsunMerhaba.. umarım güzel haber alırsın 10 gün kala değerin fazla olmasının imkanı yok zaten ama genede net bir şey söylemenin de imkanı yok.. hayırlı haberler inşallah..
ben başlayalı bugün 5. gün günde 2 kere kullanıyorum gelen yokBaşladıktan sonra oldum ben.. bu arada bende regl olunca histereskopi olacağım canım.. 24ü bat.. bakalım..
Ayrıca da anneye çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?