- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Kusma haricinde bütün herşey var yorgunluk baş dönmesi filan cnm mide bulantısı da var ama şükürler olsun çekmeye raziyimİnşallah canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Evet canım adlında bell olmuyor fotoda. bakalım bi iki gün geçsin yine yaparım olmadı salı hastaneye gidecem zaten
Tabiki çok şükür canım allah kolaylık versinKusma haricinde bütün herşey var yorgunluk baş dönmesi filan cnm mide bulantısı da var ama şükürler olsun çekmeye raziyim
İnşallah kuzu allah razı olsun cümlemizinde gelsin melekleriEvet ablacm aynen iki gün snra tekrar bi dene bakalm Allahm inşallah okuduğumz dualar yüzü suyu hürmetine hayrlısyla göndersn artk inşallah
İnşallah cnm darısı başınıza inşallahTabiki çok şükür canım allah kolaylık versin
Canım var gibi ama emin olamadım biz hem ümitsiz olmayalım hemde çok kaptırmayalım inşallah vardır kuzuKuzu fotoda çok bi belli olmuyor
AMin inşallah canımİnşallah cnm darısı başınıza inşallah
Aynen canım varsa baş göz üstüne yoksada nasip değil deriz allah büyük en iyisini o bilirCanım var gibi ama emin olamadım biz hem ümitsiz olmayalım hemde çok kaptırmayalım inşallah vardır kuzu
Ya kızlar bir şey soracağım ben adetime yakın çok afedersiniz kupkuru oluyordu.simdi 12 batım ama bir akıntı var uzuyor bu neyin nesi yumurtluyommu ben gene
ŞeffafEnfeksiyon olabilir. Akinti degisen bi durum. Beyaz mi akintin?
Şeffaf
allah razi olsun cnm benim bnde bugun burcu icin okuycam
İnşallah canım benimHayırlı cumalar kuzular...
Dün neler olmuş öyle M miyaz ım dünkü testinde ben de gördüm silik çizgiyi inşallah geliyor bebisimiz teyze oluyoruz biz de yaşasın. Saglikla hayırla gelsin kuzucuk.
burciss ve Halim rabbime malum kızlar sizin icin okudum rabbim kabul etsin inşallah.
Ben de totem yaptim inşallah tutar da kaldirmam.
:) testlerde bizi dalgaya alıyor artıkHayırlı cumalar kuzularım
Sevom silik ama aksamkinden daha silik.. salıyı bekleyelim doktor civanım ne diyecek bir bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?