2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

ben başlayalı bugün 5. gün günde 2 kere kullanıyorum gelen yok
sana neden histereskopi yapalım dedi dr canım

allah razı olsun
Kürtajdan sonra tıkanıklık yapışıklık olabilir diye birincisi.. bide rahim ölçümleri yapılmadan gebeliğe müsade etmeyecek doktor.. belki rahim yapısı müsait değil önce doğru hale getirelim sonra aklımız fikrimiz rahat sağlıklı yumurtaları bekleriz dedi doktor civanım.. sonuca göre özgür bırakacak yani fulyam..
Anestezili mi olacaksın sen?

evet canım anestezili olacak

en iyisi arkadaşım tüm önlemleri almak birde siz karı koca hiç kromozom testi yaptırdınız mı canım

Valla mı bende arada gaviscon içiyorumok mecbur kalınca dur onu da yiyin sağol canım
Benim bi akraba daha 21 yaşında falandı mide yanması ağrısı ekşime vs mahfoldu kız patayes haşlayıp yemeye başladı geçti yanma falan şimdi iyi çok şükür haşlanmış patates çekiyormuş fazla asidi ama çok tüketme balım emi dozunda bide yanma olunca üç yudum soğuk süt tavsiye ederim

Tamam canım çok sağol

Tamam canım çok sağol

evet canım anestezili olacak

en iyisi arkadaşım tüm önlemleri almak birde siz karı koca hiç kromozom testi yaptırdınız mı canım
Yok canım da bu kayıpta gen testine bebiş gitti ya.. bir sorun olsaydı yapılacaktı bize gen testi.. ama maşallah sonuçlar iyi gelince gen testine gerek kalmadı..
Bende anestezili olduğunu sanıyorum yani umarım öyledir

Canm gabiscon içebilirsn benmki çok aşırı olmuyo şükür.Bu ara bende de kalp çarpıntısı ve şeker düşmesi oluyo

Saolasn ablacm çok şükür iyiyim Allah iilk versn hepimizede
Çarpıntı bende de var canım yemekten sonra oluyo bebek mideye baskı yapınca olur o normal çarpıntın olduğu zaman evde biraz dolaş miden insin ben iş yapıp onu unutmaya çalışıyorum.. Mesela dün gece çarpıntı ile uyandım biraz bekledim geçti.. Şekerin neden düşüyor 2 saate bir ağzına bişeyler at canım

Bilmiom ki aslnda yiyom aralarda meyve falan ama demekki şekermden harcıyor çok datlı olacak demek bizim minnak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…