- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.021
allah razı olsun canım seninde cuman mübarek olsun aminHayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun Rabbim hayırlı muradlarımızı versin inşallah
Valla mı bende arada gaviscon içiyorumok mecbur kalınca dur onu da yiyin sağol canımKuzu haşlanmış patates ye fazla asidi çekiyor çok abartmadan tabi :)
Evet canım gece yatamıyorum sanki dünyaları yemişim gibiCanm kilo alımn iyi aşırı bişey yok am şikeytlerini doktoruna sor bi.Bu ara bnde de reflü oluyo bassaslaştı sanrm
İyiyim hamdolsun canım hayırlı cumalar sen nasılsınHayrlı cumalar ablcm naslsnHalim rabbime malum
canım tuvalete çıkma durumun nasıl kabızlık yaşıyormusun oda hazımsızlık verir sıkıntı verirEvet canım gece yatamıyorum sanki dünyaları yemişim gibi
Evet canım yaşıyorum yani bi düzensizlik var lavaboya gittikten sonra rahatlıyorum gerçekten bol su içmeye falan çalışıyorum ama nafilecanım tuvalete çıkma durumun nasıl kabızlık yaşıyormusun oda hazımsızlık verir sıkıntı verir
Kürtajdan sonra tıkanıklık yapışıklık olabilir diye birincisi.. bide rahim ölçümleri yapılmadan gebeliğe müsade etmeyecek doktor.. belki rahim yapısı müsait değil önce doğru hale getirelim sonra aklımız fikrimiz rahat sağlıklı yumurtaları bekleriz dedi doktor civanım.. sonuca göre özgür bırakacak yani fulyam..ben başlayalı bugün 5. gün günde 2 kere kullanıyorum gelen yok
sana neden histereskopi yapalım dedi dr canım
allah razı olsun
evet canım anestezili olacakKürtajdan sonra tıkanıklık yapışıklık olabilir diye birincisi.. bide rahim ölçümleri yapılmadan gebeliğe müsade etmeyecek doktor.. belki rahim yapısı müsait değil önce doğru hale getirelim sonra aklımız fikrimiz rahat sağlıklı yumurtaları bekleriz dedi doktor civanım.. sonuca göre özgür bırakacak yani fulyam..
Anestezili mi olacaksın sen?
AminnnnHayırlı sabahlar cumanız mübarek olsun Rabbim hayırlı muradlarımızı versin inşallah
Benim bi akraba daha 21 yaşında falandı mide yanması ağrısı ekşime vs mahfoldu kız patayes haşlayıp yemeye başladı geçti yanma falan şimdi iyi çok şükür haşlanmış patates çekiyormuş fazla asidi ama çok tüketme balım emi dozunda bide yanma olunca üç yudum soğuk süt tavsiye ederimValla mı bende arada gaviscon içiyorumok mecbur kalınca dur onu da yiyin sağol canım
Tamam canım çok sağolBenim bi akraba daha 21 yaşında falandı mide yanması ağrısı ekşime vs mahfoldu kız patayes haşlayıp yemeye başladı geçti yanma falan şimdi iyi çok şükür haşlanmış patates çekiyormuş fazla asidi ama çok tüketme balım emi dozunda bide yanma olunca üç yudum soğuk süt tavsiye ederim
Tamam canım çok sağolBenim bi akraba daha 21 yaşında falandı mide yanması ağrısı ekşime vs mahfoldu kız patayes haşlayıp yemeye başladı geçti yanma falan şimdi iyi çok şükür haşlanmış patates çekiyormuş fazla asidi ama çok tüketme balım emi dozunda bide yanma olunca üç yudum soğuk süt tavsiye ederim
Yok canım da bu kayıpta gen testine bebiş gitti ya.. bir sorun olsaydı yapılacaktı bize gen testi.. ama maşallah sonuçlar iyi gelince gen testine gerek kalmadı..evet canım anestezili olacak
en iyisi arkadaşım tüm önlemleri almak birde siz karı koca hiç kromozom testi yaptırdınız mı canım
Rica ederim kuzuTamam canım çok sağol
Pek bezginiz bu aralar hiçbirşey yapasımız da yok. Bekliyoruz sadece. İnşallah bir an evvel olursun adetinicanım sen nasılsın görünmüyorsun
inşallah bende hemen olurum adeti
Canm gabiscon içebilirsn benmki çok aşırı olmuyo şükür.Bu ara bende de kalp çarpıntısı ve şeker düşmesi oluyoEvet canım gece yatamıyorum sanki dünyaları yemişim gibi
Saolasn ablacm çok şükür iyiyim Allah iilk versn hepimizedeİyiyim hamdolsun canım hayırlı cumalar sen nasılsın
Çarpıntı bende de var canımCanm gabiscon içebilirsn benmki çok aşırı olmuyo şükür.Bu ara bende de kalp çarpıntısı ve şeker düşmesi oluyo
Saolasn ablacm çok şükür iyiyim Allah iilk versn hepimizede
Bilmiom ki aslnda yiyom aralarda meyve falan ama demekki şekermden harcıyor çok datlı olacak demek bizim minnak :))Çarpıntı bende de var canımyemekten sonra oluyo bebek mideye baskı yapınca olur o normal çarpıntın olduğu zaman evde biraz dolaş miden insin ben iş yapıp onu unutmaya çalışıyorum.. Mesela dün gece çarpıntı ile uyandım biraz bekledim geçti.. Şekerin neden düşüyor 2 saate bir ağzına bişeyler at canım
Ayy inş annesi bal bunlarBilmiom ki aslnda yiyom aralarda meyve falan ama demekki şekermden harcıyor çok datlı olacak demek bizim minnak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?