2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İlk 4 ay önemli değil zaten canım, şimdi biraz daha dikkat etmek gerekiyor ama uykulu insan farketmiyor ki. Rabbime emanet

Kızlar nasılsınız, bende bugğn doktora gittim şeker testi falan yapıkdı. Çok şükür bi sıkıntı yok, bebişde gayet iyi. Bu aralar başka sıkıntılar yaşıyorum, o zamn karnıma nasıl ağrı giriyor nasıl geriliyor anlatamam. Bu aralar kendimi kötühissediyorum, hiçbişey yapası gelmez ya insanın bazen, o haldeyim. Kafam çok dolu. Çok şükür ki bebeğimle alakalı bi sıkıntı yok, Rabbim sıkıntısınu göstermesin

Canm bebişimzn iyi olmasına sevndm.Peki senin nen var?Ne kötü hissediyosn atlatmak istersen dinlerm canm

Saol canım çok teşekkür ederim ilgin için, arada bi fazla duygusallaşıyorum sanırım:-( sen nasılsın, nasıl gidiyor
Canım duygusallık bende de oluyo bazen daha çok bi çöküntü falan gibi bi his umutsuz bi his bilmiyorum belki hormonlardan bide bende şöyle bi durum var nasıl bi anne olacağımı kestiremiyorum yani daha önce hiç tstmadıüım için mi yani çok uzak gibi geliyo bana acaba bebeğimi kucağıma alınca bu his geçer mi sende de ilk çocuğunda oldu mu yani neyin içinde olduğunu bilmemezlik gibi bi durum

Kıızzz bebişi alınca kucağına dünyaları unutursun sıkma kendini böyle şeylerle canımm durumunun tadını çıkar enişteden bişeyler iste az bi nazlan biraz koştursun karışıyla çocuğu için :) günaydın bu arada

Günaydın hayırlı hafta olsun inşallah hepimiz için

Benim ilaçlar cumartesi bitti, kahverengi lekelenme ile adet başladı pazarda devam etti bu gün sökülüyor ama benim hiç keyfim yok bütün vücudum dökülüyor

Dr aradım 21 kasımda kontrol histereskopisi olacak bakalım hayırlısı

Eşimde bu gün memlekete gitmek için gidiş-dönüş uçak biletlerini alacak

Canım bu korkular çok normal vücudun hayatında görmediği hormonları ilk kez salgılıyor hormonların etkisi psikolojini etkiliyor birde artık gebeliğin ilerliyor vücudunda değişiklikler var karnın büyüyor ve yakında bebeşin hareketlerinide hissedeceksin o zaman korkuların dahada artacak hareket etmezse bir gün boyunca kendini drda bulacaksın birşey oldu korkusu ile (ben yaptım bunu aklım çıkmıştı birşey oldu diye dr baktı çocuk dinleniyor sıkıntı yok demişti ben ağla ağla çıkmıştım şükür diyerek) bunlar çok normal

Hatta söyle anlatayım doğum sonrasında dr 3 ay sonrasına kontrol vermişti sezeryan doğum olduğu için
gittiğimizde eşim beni dr şikalet etmişti dr bey bizim hanım hala çok duygusal ve hemen sinirleniyor normal mi diye
Dr bey şunu demişti normal 9 ay hormonlor çalıştı bunlar doğumla bir anda bitmiyor annelik ile uyku düzeni yoktur normal demişti

sweetdreams1985 Canm ben öyle şeylr hissetmiyorm başlarda oluyodu ama olablr yani her insan farklı.Ama çok güzel bi anne olack skntı etme kndine lütfen.Bu arada hiç hareketleri kıpırtıları hissetmeye başladn mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…