- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.041
İlk 4 ay önemli değil zaten canım, şimdi biraz daha dikkat etmek gerekiyor ama uykulu insan farketmiyor ki. Rabbime emanetkızlar ben 20. haftamı yeni bitridim bugün bi arkadaş ben 2 aydır sırt üstü yatmıyorum kordon boynuna dolanır diye dedi.. halbuki ben ilk 4 ay hiç dikkat etmedi karnım da çok yoktu rastgele yattım şimdi benim bebeğime kordon mu dolandı aklıma karıştı?? 2 hfta önce kontrolde doktor hiç bir sıkıntı yok demiştiP pastadelisi D Deli_manya A anneveoglusu
Canm bebişimzn iyi olmasına sevndm.Peki senin nen var?Ne kötü hissediyosn atlatmak istersen dinlerm canmKızlar nasılsınız, bende bugğn doktora gittim şeker testi falan yapıkdı. Çok şükür bi sıkıntı yok, bebişde gayet iyi. Bu aralar başka sıkıntılar yaşıyorum, o zamn karnıma nasıl ağrı giriyor nasıl geriliyor anlatamam. Bu aralar kendimi kötühissediyorum, hiçbişey yapası gelmez ya insanın bazen, o haldeyim. Kafam çok dolu. Çok şükür ki bebeğimle alakalı bi sıkıntı yok, Rabbim sıkıntısınu göstermesin
İyi pazarlar kuzumGünaydın iyi pazarlar kızlar
Saol canım çok teşekkür ederim ilgin için, arada bi fazla duygusallaşıyorum sanırım:-( sen nasılsın, nasıl gidiyorCanm bebişimzn iyi olmasına sevndm.Peki senin nen var?Ne kötü hissediyosn atlatmak istersen dinlerm canm
Saol canım çok teşekkür ederim ilgin için, arada bi fazla duygusallaşıyorum sanırım:-( sen nasılsın, nasıl gidiyor
Canım duygusallık bende de oluyo bazen daha çok bi çöküntü falan gibi bi his umutsuz bi his bilmiyorum belki hormonlardanSaol canım çok teşekkür ederim ilgin için, arada bi fazla duygusallaşıyorum sanırım:-( sen nasılsın, nasıl gidiyor
Kıızzz bebişi alınca kucağına dünyaları unutursun sıkma kendini böyle şeylerle canımm durumunun tadını çıkar enişteden bişeyler iste az bi nazlan biraz koştursun karışıyla çocuğu için :) günaydın bu aradaCanım duygusallık bende de oluyo bazen daha çok bi çöküntü falan gibi bi his umutsuz bi his bilmiyorum belki hormonlardanbide bende şöyle bi durum var nasıl bi anne olacağımı kestiremiyorum yani daha önce hiç tstmadıüım için mi yani çok uzak gibi geliyo bana acaba bebeğimi kucağıma alınca bu his geçer mi sende de ilk çocuğunda oldu mu yani neyin içinde olduğunu bilmemezlik gibi bi durum
Günaydın canimmGünaydın cankuşlar
Canım duygusallık bende de oluyo bazen daha çok bi çöküntü falan gibi bi his umutsuz bi his bilmiyorum belki hormonlardanbide bende şöyle bi durum var nasıl bi anne olacağımı kestiremiyorum yani daha önce hiç tstmadıüım için mi yani çok uzak gibi geliyo bana acaba bebeğimi kucağıma alınca bu his geçer mi sende de ilk çocuğunda oldu mu yani neyin içinde olduğunu bilmemezlik gibi bi durum
Günydn ablcm nasılsnKıızzz bebişi alınca kucağına dünyaları unutursun sıkma kendini böyle şeylerle canımm durumunun tadını çıkar enişteden bişeyler iste az bi nazlan biraz koştursun karışıyla çocuğu için :) günaydın bu arada
evet canım bende mutlu oldum anneme gitmek görmek çok istiyordum sonra kış şartları artar arkasından da ocakta benim transfer sürecinde gidemem diyeA anneveoglusu ablcm demk gidiyosun memlkete sevndm senn adına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?