2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın canlar nasılsınız ?

Ben sabah ikili test için kan verdim. 12+3 olmuşuz. Doktorum herşey normal dedi. 5.9 cm olmuş minik kuşumun boyu ense kalınlığı da 1.1 çıktı normal değil mi kızlar? İnşallah test sonucum da iyi çıkar?

A anneveoglusu Fulişim tabiki haklısın kışın gidilMiyo.Bende bu hafta gidicem memlekete abla ama alşverş knsnda kararszm.aslnda aralk gibi yaparm diodum ama şmdi yaşadığın yerden alamaynca.Şmdi gtmişken alsam mı diyorm erken mi sence.Çümkü aralıkta istanbula gitme işimiz var belki tekrar izin alıp memlekete gidemem diyorm.Snrası da kış ve son aylara yklaşma oluyo.Bilemedm.Yaşadığım yerden alabilecek olsam ocağı beklerdm.

Son düzenleme:
beren20 canm senn adına sevndm.Bende ense kalınlığınn miltarını dememiti normal skntı yok demişti doktor.Sonçlarnda iyi çıkacak merk etme hem onlar sadece istatistk bu arada cinsiyet tahmini yaptımı doktor

İnşallah canım haftaya çıkacak kan sonuçları, ben sormasam bana da herşey normal demişti. Cinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi.

Günaydın canım kız ilk zamanlar istiyordum şimdi midem almıyor yiyemiyorum )))) yani bazen düşünüyorum benden nasıl anne olur diye sonra amaaaanmn kimler annelik yapıyo bende yapabilirim diyorum

Ayy içimi rahatlattın canım evet insan bazen doluyor bu kadar şeyin altından nasıl kalkarım diyorsun sonra telkin ediyorum kendimi eşim ve annem destek olur inşallah diye ilk hamile kaldığım zaman daha bi kötüydüm sanki hata yapmış gibi bi psikoloji vardı.. Şimdi kendime bakıyorum bazıları sürekli karnını sever konuşur falan ya ben sürekli öyle değilim bazen yapıyorum acaba o insanlar çok sevgi dolu ben ruhsuz muyum diyorum kendi kendime.. İşte öyle bi gelgitler ama dediğin gibi belkide çok normal

Günaydın canım kız ilk zamanlar istiyordum şimdi midem almıyor yiyemiyorum )))) yani bazen düşünüyorum benden nasıl anne olur diye sonra amaaaanmn kimler annelik yapıyo bende yapabilirim diyorum
Eee heralde yaniii çokta güzel olur niye olmuyormuş ki ilk diye bu düşüncen ama alışacaksın sende balım annelik zaten hamurumuzda var iç güdüsel olarak bile olsa hallederiz allahın izniyle

Senden iyi haberler almak beni mutlu ediyor :) iyi çıkacak tabikide bebişimiz sağlıklı çok şükür annesiii

Canım her kadının duygu yoğunluğu bir değil endişeler hep olacak doğum sonrasında da
ona iyi bir anne olabiliyormuyum çalışan anne olarak ona haksızlık yapıyormuyum hele doğum sonrası göreve başladığında bu duygular tavan olacak kreşe başlayacak ilk alışmalarında ağlayarak ayrılmalar oyyy bunları anlatmakla kötü ediyorum ama biliyorum anne olarak hep endişen olacak anne olmak bu ama sana anne deyip sarıldığında gözlerin emzirirken onun gözleri ile kilitlendiğinde emmeyi bırakıp sana güldüğünde bunlar geride kalacak arkadaşım

canım yavaş yavaş alabalirsin tabiki hazırla sen kenera koy allahın izniyle halledersin
bol bol çıtçıtlı badi al yarım kollu uzun kollu arkadaşım
patikli altlar alın bunlar çok kullanılıyor
çocuğun yediği helal giyindiği haram denir çabuk büyüyorlar benim oğlan birçak kıyafetini eskitmeden 1 yaşa geldi bunuda unutma

Evet ablcm haklısn

Bir haftadır hissediyorum canım sanki böyle kalp atımı gibi ama ard arda değil tek tük sen hissettin mi

İnş canım iyi şeyler düşünmek istiyorum bende allah kolaylığını verir umarım sağol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…