- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.061
İnşallah canım haftaya çıkacak kan sonuçları, ben sormasam bana da herşey normal demişti. Cinsiyet icin de kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi.beren20 canm senn adına sevndm.Bende ense kalınlığınn miltarını dememiti normal skntı yok demişti doktor.Sonçlarnda iyi çıkacak merk etme hem onlar sadece istatistk bu arada cinsiyet tahmini yaptımı doktor
Günaydın canım kız ilk zamanlar istiyordum şimdi midem almıyor yiyemiyorumKıızzz bebişi alınca kucağına dünyaları unutursun sıkma kendini böyle şeylerle canımm durumunun tadını çıkar enişteden bişeyler iste az bi nazlan biraz koştursun karışıyla çocuğu için :) günaydın bu arada
Ayy içimi rahatlattın canım evet insan bazen doluyor bu kadar şeyin altından nasıl kalkarım diyorsun sonra telkin ediyorum kendimi eşim ve annem destek olur inşallah diyeCanım bu korkular çok normal vücudun hayatında görmediği hormonları ilk kez salgılıyor hormonların etkisi psikolojini etkiliyor birde artık gebeliğin ilerliyor vücudunda değişiklikler var karnın büyüyor ve yakında bebeşin hareketlerinide hissedeceksin o zaman korkuların dahada artacak hareket etmezse bir gün boyunca kendini drda bulacaksın birşey oldu korkusu ile (ben yaptım bunu aklım çıkmıştı birşey oldu diye dr baktı çocuk dinleniyor sıkıntı yok demişti ben ağla ağla çıkmıştım şükür diyerek) bunlar çok normal
Hatta söyle anlatayım doğum sonrasında dr 3 ay sonrasına kontrol vermişti sezeryan doğum olduğu için
gittiğimizde eşim beni dr şikalet etmişti dr bey bizim hanım hala çok duygusal ve hemen sinirleniyor normal mi diye
Dr bey şunu demişti normal 9 ay hormonlor çalıştı bunlar doğumla bir anda bitmiyor annelik ile uyku düzeni yoktur normal demişti
Nasılsın kuzuGünaydın canimm
Eee heralde yaniii çokta güzel olur niye olmuyormuş ki ilk diye bu düşüncen ama alışacaksın sende balım annelik zaten hamurumuzda var iç güdüsel olarak bile olsa hallederiz allahın izniyleGünaydın canım kız ilk zamanlar istiyordum şimdi midem almıyor yiyemiyorum)))) yani bazen düşünüyorum benden nasıl anne olur diye sonra amaaaanmn kimler annelik yapıyo bende yapabilirim diyorum
İyiyim canım sen nasılsınGünydn ablcm nasılsn
Senden iyi haberler almak beni mutlu ediyor :) iyi çıkacak tabikide bebişimiz sağlıklı çok şükür annesiiiGünaydın canlar nasılsınız ?
Ben sabah ikili test için kan verdim. 12+3 olmuşuz. Doktorum herşey normal dedi. 5.9 cm olmuş minik kuşumun boyu ense kalınlığı da 1.1 çıktı normal değil mi kızlar? İnşallah test sonucum da iyi çıkar?
Sevgul aldinmi macunSenden iyi haberler almak beni mutlu ediyor :) iyi çıkacak tabikide bebişimiz sağlıklı çok şükür annesiii
Canım her kadının duygu yoğunluğu bir değil endişeler hep olacak doğum sonrasında daAyy içimi rahatlattın canım evet insan bazen doluyor bu kadar şeyin altından nasıl kalkarım diyorsun sonra telkin ediyorum kendimi eşim ve annem destek olur inşallah diyeilk hamile kaldığım zaman daha bi kötüydüm sanki hata yapmış gibi bi psikoloji vardı.. Şimdi kendime bakıyorum bazıları sürekli karnını sever konuşur falan ya ben sürekli öyle değilim bazen yapıyorum acaba o insanlar çok sevgi dolu ben ruhsuz muyum diyorum kendi kendime.. İşte öyle bi gelgitler ama dediğin gibi belkide çok normal
canım yavaş yavaş alabalirsin tabiki hazırla sen kenera koy allahın izniyle halledersinA anneveoglusu Fulişim tabiki haklısın kışın gidilMiyo.Bende bu hafta gidicem memlekete abla ama alşverş knsnda kararszm.aslnda aralk gibi yaparm diodum ama şmdi yaşadığın yerden alamaynca.Şmdi gtmişken alsam mı diyorm erken mi sence.Çümkü aralıkta istanbula gitme işimiz var belki tekrar izin alıp memlekete gidemem diyorm.Snrası da kış ve son aylara yklaşma oluyo.Bilemedm.Yaşadığım yerden alabilecek olsam ocağı beklerdm.
Evet ablcm haklısncanım yavaş yavaş alabalirsin tabiki hazırla sen kenera koy allahın izniyle halledersin
bol bol çıtçıtlı badi al yarım kollu uzun kollu arkadaşım
patikli altlar alın bunlar çok kullanılıyor
çocuğun yediği helal giyindiği haram denir çabuk büyüyorlar benim oğlan birçak kıyafetini eskitmeden 1 yaşa geldi bunuda unutma
İyiyim canım sen nasılsınM miyaz nasılsın canım
Halim rabbime malum sen nasılsın
beren20 canım dr sana bilgi verecektir
ama nette okudum 11 ila 13 hafta 6 gün arasında ve baş-popo mesafesi 45- 84 mm arasında olmalıdır.
Bir haftadır hissediyorum canım sanki böyle kalp atımı gibi ama ard arda değil tek tüksweetdreams1985 Canm ben öyle şeylr hissetmiyorm başlarda oluyodu ama olablr yani her insan farklı.Ama çok güzel bi anne olack skntı etme kndine lütfen.Bu arada hiç hareketleri kıpırtıları hissetmeye başladn mı
İnş canım iyi şeyler düşünmek istiyorum bende allah kolaylığını verir umarım sağol arkadaşımCanım her kadının duygu yoğunluğu bir değil endişeler hep olacak doğum sonrasında da
ona iyi bir anne olabiliyormuyum çalışan anne olarak ona haksızlık yapıyormuyum hele doğum sonrası göreve başladığında bu duygular tavan olacak kreşe başlayacak ilk alışmalarında ağlayarak ayrılmalar oyyy bunları anlatmakla kötü ediyorum ama biliyorum anne olarak hep endişen olacak anne olmak bu ama sana anne deyip sarıldığında gözlerin emzirirken onun gözleri ile kilitlendiğinde emmeyi bırakıp sana güldüğünde bunlar geride kalacak arkadaşım
adet oldum oldum canım onun sıkıntısı var biraz üzerimdeİyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?