- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.081
Evet canım inş geliriz üstesinden her zorluğunEee heralde yaniii çokta güzel olur niye olmuyormuş ki ilk diye bu düşüncen ama alışacaksın sende balım annelik zaten hamurumuzda var iç güdüsel olarak bile olsa hallederiz allahın izniyle
Sağolasın canım oğlum iyi çok şükür bende instegramda satılan bir macun var geri dönüşler çok güzel onu aldım adetimi bekliyorum bekliyorum ya adetde gelmedi bakalım hayırlısıadet oldum oldum canım onun sıkıntısı var biraz üzerimde
birde çok kilo aldım son dönemde hormon ilaçları ve vitaminler nedeniyle
kilo vermem gerek ocak öncesii
sen nasılsın canım paşam nasıl
İyiyim.çok şükür cnm gece uyuamıyorum başka sıkın tim yok çok şükür oda olsun dimi :)şükür her halmizeNasılsın kuzu
Yok daha almadım canım sen ne durumdasın bende sana soracaktım valla sen erken davrandın kullanıyorsun değil miSevgul aldinmi macun
Tabiki balım iyi olsunda kuzucuğun daha dişini sıkacaksın biraz napalım allah kolaylık versinİyiyim.çok şükür cnm gece uyuamıyorum başka sıkın tim yok çok şükür oda olsun dimi :)şükür her halmize
İnşallah canımEvet canım inş geliriz üstesinden her zorluğun
Allah kolaylık versin ablacan o ilaçları kullanan herkese allah yardım etsin sanada etsinadet oldum oldum canım onun sıkıntısı var biraz üzerimde
birde çok kilo aldım son dönemde hormon ilaçları ve vitaminler nedeniyle
kilo vermem gerek ocak öncesii
sen nasılsın canım paşam nasıl
İyiyim ablacım sen nasılsınM miyaz nasılsın canım
Halim rabbime malum sen nasılsın
@beren20 canım dr sana bilgi verecektir
ama nette okudum 11 ila 13 hafta 6 gün arasında ve baş-popo mesafesi 45- 84 mm arasında olmalıdır.
Allah iyilik versin kuzu
O yumurtlamayo tetikliyormuş canım ondan mı gecikti ki kaç gün oldu kullanalı zaten içindeki bitkiler hep bilindik şeyler kadınlar için çok iyi bitkiler bideSağolasın canım oğlum iyi çok şükür bende instegramda satılan bir macun var geri dönüşler çok güzel onu aldım adetimi bekliyorum bekliyorum ya adetde gelmedi bakalım hayırlısı
Yok canım adet olmadım ki dahaYok daha almadım canım sen ne durumdasın bende sana soracaktım valla sen erken davrandın kullanıyorsun değil mi
Yok canım adet olunca kullanılmaya başlıyorsun yumurtlama akıntısını görünce bırakıyorsun ben daha basluyamadimkiO yumurtlamayo tetikliyormuş canım ondan mı gecikti ki kaç gün oldu kullanalı zaten içindeki bitkiler hep bilindik şeyler kadınlar için çok iyi bitkiler bide
Amin inşallah Canım az kaldı inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinde herşeye katlanırım darısı istiyen herkesin başına inşallahTabiki balım iyi olsunda kuzucuğun daha dişini sıkacaksın biraz napalım allah kolaylık versin
iyi teyzesi yazılılar bitti sayılır bu hafta bir ingilizce sınavı varFulyacığım senin oğlun nasıl
Maaşallah kuzumaiyi teyzesi yazılılar bitti sayılır bu hafta bir ingilizce sınavı var
inşallah faydasını görürsün bir tanem seninde güzel haberlerin ile bayram yaparızSağolasın canım oğlum iyi çok şükür bende instegramda satılan bir macun var geri dönüşler çok güzel onu aldım adetimi bekliyorum bekliyorum ya adetde gelmedi bakalım hayırlısı
allah kabul eylesin bir tanemBirde kızlar watsapdan bir grup kurduk her gün birine 41 yasin okuyoruz ve ona dua ediyoruz çok güzel geçiyor bende kendim 41 tane Meryem süresi okudum hurmaya okudum
iyiyim şükür bu güne sabahtan adet sancım vardı şimdi daha iyiyim bir tanemİyiyim ablacım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?