- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.101
İnşaallah canım benim Rabbim cümlemizin hayırlı muradlarını versininşallah faydasını görürsün bir tanem seninde güzel haberlerin ile bayram yaparız
İnşallah canım rabbim hayırla sonuçlandırsın. Burdan hep güzel haberler paylaşalım inşallahSenden iyi haberler almak beni mutlu ediyor :) iyi çıkacak tabikide bebişimiz sağlıklı çok şükür annesiii
Sağol canim benim doktor sormadan hicbir sey söylemiyor ben sorarsam öyle. Çok fazla secenegim de yok.@miyaz nasılsın canım
Halim rabbime malum sen nasılsın
beren20 canım dr sana bilgi verecektir
ama nette okudum 11 ila 13 hafta 6 gün arasında ve baş-popo mesafesi 45- 84 mm arasında olmalıdır.
Benimki ile aynı canım çok şükür benimki sağlıklı çıktı inş darısı sana ki içini ferah tut herşey yolunda inşGünaydın canlar nasılsınız ?
Ben sabah ikili test için kan verdim. 12+3 olmuşuz. Doktorum herşey normal dedi. 5.9 cm olmuş minik kuşumun boyu ense kalınlığı da 1.1 çıktı normal değil mi kızlar? İnşallah test sonucum da iyi çıkar?
Canm ağırlaştn mı ondan mı öylesnAmin inşallah Canım az kaldı inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinde herşeye katlanırım darısı istiyen herkesin başına inşallah
Canım gece uykusu yok sürekli wc deyim bacaklarım karıncalanıyor nefesim daralıyor öyle yani tabi agirlastimda30 a gircezCanm ağırlaştn mı ondan mı öylesn
Ay kıyamam :) bunlar tatlı telaşlar Allahm isteyn herkese versn inşallahCanım gece uykusu yok sürekli wc deyim bacaklarım karıncalanıyor nefesim daralıyor öyle yani tabi agirlastimda30 a gircez
canım çok normal bunlar benimde ayağıma kramp girer uykudan acı ile uyanırdımCanım gece uykusu yok sürekli wc deyim bacaklarım karıncalanıyor nefesim daralıyor öyle yani tabi agirlastimda30 a gircez
Gerçekten öyle abla son haftalar tam tadndaydı gerçekten de :) ama dünki sancıyı görünce doğum sancısı nası olur diye korkar oldm.kızlar 20li haftalar bebeğinizin artık kilosunun arttığı ve rahiminde bebeğin büyümesine oranla oda büyüyor dr bana rahim kaslarının akardiona benzediğini onun açılmasında büyüyürken kramp ve sancı olabileceğini söylemişti
ama şunu bilin hamileliğin en güzel zamanı 20-27li haftalar
30lu haftalar ile artık bübüyen karın kasıklara baskı ile doğum yapmak istiyorsunuz
Aynen cnm amin insallajnAy kıyamam :) bunlar tatlı telaşlar Allahm isteyn herkese versn inşallahSanada hepimizde kolaylk
11 Canım :)doktor iyi gidiyor dedi ama bilemedim@SS20o7 canm bu arada kaç kilo aldn şmdiye kdr
Evet canm iyi yani11 Canım :)doktor iyi gidiyor dedi ama bilemedim
Sen kaç kilo aldınEvet canm iyi yani
Bende bazen çarpıntı ile uyanıyorum özellikle yemeği geç yediğimde falan bi baskı oluyo sizde de oluyo muBen dün acayip bi kasık sancısyla gece uykmdan kalktm kızlr acayip bi sancı girdi 3 5 dk.Öok korktm bişey oluyo sandm.Ama şükür ki geçti.
Benim.yok.öyle.şikayetim.cnm çok şükür herkesde olmuyor demekki bilemedim dikkat et sendeBende bazen çarpıntı ile uyanıyorum özellikle yemeği geç yediğimde falan bi baskı oluyo sizde de oluyo muSS2007 yoksa benim için erken sanki daha 21 haftalığız.. Ama benim oldum olası midemde gastrit vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?