2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Senden iyi haberler almak beni mutlu ediyor :) iyi çıkacak tabikide bebişimiz sağlıklı çok şükür annesiii
İnşallah canım rabbim hayırla sonuçlandırsın. Burdan hep güzel haberler paylaşalım inşallah

Son düzenleme:
Benimki ile aynı canım çok şükür benimki sağlıklı çıktı inş darısı sana ki içini ferah tut herşey yolunda inş

Ben dün acayip bi kasık sancısyla gece uykmdan kalktm kızlr acayip bi sancı girdi 3 5 dk.Öok korktm bişey oluyo sandm.Ama şükür ki geçti.

kızlar 20li haftalar bebeğinizin artık kilosunun arttığı ve rahiminde bebeğin büyümesine oranla oda büyüyor dr bana rahim kaslarının akardiona benzediğini onun açılmasında büyüyürken kramp ve sancı olabileceğini söylemişti
ama şunu bilin hamileliğin en güzel zamanı 20-27li haftalar
30lu haftalar ile artık bübüyen karın kasıklara baskı ile doğum yapmak istiyorsunuz

Gerçekten öyle abla son haftalar tam tadndaydı gerçekten de :) ama dünki sancıyı görünce doğum sancısı nası olur diye korkar oldm.

Ben dün acayip bi kasık sancısyla gece uykmdan kalktm kızlr acayip bi sancı girdi 3 5 dk.Öok korktm bişey oluyo sandm.Ama şükür ki geçti.
Bende bazen çarpıntı ile uyanıyorum özellikle yemeği geç yediğimde falan bi baskı oluyo sizde de oluyo mu SS2007 yoksa benim için erken sanki daha 21 haftalığız.. Ama benim oldum olası midemde gastrit vardı

Benim.yok.öyle.şikayetim.cnm çok şükür herkesde olmuyor demekki bilemedim dikkat et sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…