2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canm evet bnde de çarpntı oluyo bu aralar.Ve akşmları karnmda aşırı gaz ve reflü
O aşırı gaz reflü bende de var canım ne yesem taş gibi mideme oturuyor anlayamıyorum gündüz o kadar değil ama akşam perişanım artık bende yemeği erken yiyorum napayım o zaman azcık rahat oluyoRum..

O aşırı gaz reflü bende de var canım ne yesem taş gibi mideme oturuyor anlayamıyorum gündüz o kadar değil ama akşam perişanım artık bende yemeği erken yiyorum napayım o zaman azcık rahat oluyoRum..
Kuzu akşamları vücut yavaşlıyor ya ondan da zorluyor bu kadar yemeğin üzerine sade maden suyu iç hızlı öğütürsün öyle çok iyi gelir dene derim :) ha bide çok çiğne

Kuzu akşamları vücut yavaşlıyor ya ondan da zorluyor bu kadar yemeğin üzerine sade maden suyu iç hızlı öğütürsün öyle çok iyi gelir dene derim :) ha bide çok çiğne
İçiyorum canım haftada 3 gün falan bebeğe de çok faydalıymış inş hafifler bu şikayetler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…