- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.121
İnşallah kuzuİnşallah canım rabbim hayırla sonuçlandırsın. Burdan hep güzel haberler paylaşalım inşallah
Ayy allah yardım etsin abla valla bu adet gecikmeleri sancıları pert etti bizi ya olsam zamanında sancısına eyvallah çekecem inankiiyiyim şükür bu güne sabahtan adet sancım vardı şimdi daha iyiyim bir tanem
Adetle başlanıyordu değil mi pardon seninde mi adet gecikti adet gelsin diyede kullanılıyor diyordu da sende düzensizlik yoksa bekle tabi yani kendi gelecekse brnim bu bi kaç aydır ilaç bitki kullanmadan gelmiyorYok canım adet olmadım ki daha
İnşallah sanada vesile olur sende güzel haberlerini paylaşırsınYok canım adet olunca kullanılmaya başlıyorsun yumurtlama akıntısını görünce bırakıyorsun ben daha basluyamadimki
Amiiinnn inşallah canım benimAmin inşallah Canım az kaldı inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinde herşeye katlanırım darısı istiyen herkesin başına inşallah
Çok şükür güzelim iyiyim regl bekliyorum histereskopi için.. sen naptın? Belli mi tarih?Günaydınlarr hanımlar
ardemir nasılsın bacım
Canm evet bnde de çarpntı oluyo bu aralar.Ve akşmları karnmda aşırı gaz ve reflüBende bazen çarpıntı ile uyanıyorum özellikle yemeği geç yediğimde falan bi baskı oluyo sizde de oluyo mu @SS2007 yoksa benim için erken sanki daha 21 haftalığız.. Ama benim oldum olası midemde gastrit vardı
O aşırı gaz reflü bende de var canım ne yesem taş gibi mideme oturuyor anlayamıyorum gündüz o kadar değil ama akşam perişanım artık bende yemeği erken yiyorum napayım o zaman azcık rahat oluyoRum..Canm evet bnde de çarpntı oluyo bu aralar.Ve akşmları karnmda aşırı gaz ve reflü
Kuzu akşamları vücut yavaşlıyor ya ondan da zorluyor bu kadar yemeğin üzerine sade maden suyu iç hızlı öğütürsün öyle çok iyi gelir dene derim :) ha bide çok çiğneO aşırı gaz reflü bende de var canım ne yesem taş gibi mideme oturuyor anlayamıyorum gündüz o kadar değil ama akşam perişanım artık bende yemeği erken yiyorum napayım o zaman azcık rahat oluyoRum..
İçiyorum canım haftada 3 gün falan bebeğe de çok faydalıymış inş hafifler bu şikayetler canım :)Kuzu akşamları vücut yavaşlıyor ya ondan da zorluyor bu kadar yemeğin üzerine sade maden suyu iç hızlı öğütürsün öyle çok iyi gelir dene derim :) ha bide çok çiğne
hadi bakalım hayırlısı ile gelsin arkadaşımÇok şükür güzelim iyiyim regl bekliyorum histereskopi için.. sen naptın? Belli mi tarih?
günaydın arkadaşım sen nasılsınGünaydın kızlar
senin adetlerde gelmek bilmiyor be bacım haklısın vallahiAyy allah yardım etsin abla valla bu adet gecikmeleri sancıları pert etti bizi ya olsam zamanında sancısına eyvallah çekecem inanki
İnşallah kuzu allah kolaylık versinİçiyorum canım haftada 3 gün falan bebeğe de çok faydalıymış inş hafifler bu şikayetler canım :)
Evet abla kiloydu ilaçtı şuydu buydu düzen altüst oldu ben zaten dışardan müdahale edince altüst oluyor benim herşeyim ya düzelecrk inşallahsenin adetlerde gelmek bilmiyor be bacım haklısın vallahi
Nasılsın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımgünaydınlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?