- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.141
iyiyim ablam sen napıyorsun nasılsıngünaydın arkadaşım sen nasılsın
Ayyy kayınvaliden mi geliyor miyazım :))Merhaba kızlar nasılsınız? Yazamadım bugün sabajtandır koşturuyorum yarın kaynanamlar gelecek evin kırkını çıkardım resmen bittim be daha yarını var bunun aboo
Evet canım iş güç uğraşıyorum onlar burdayken de çok bi giremem fırsatım olmaz heralde :)Ayyy kayınvaliden mi geliyor miyazım :))
Hee olsn ablacm napıcan misafrlerine bak kolay gelsnEvet canım iş güç uğraşıyorum onlar burdayken de çok bi giremem fırsatım olmaz heralde :)
Merhaba kızlar nasılsınız? Yazamadım bugün sabajtandır koşturuyorum yarın kaynanamlar gelecek evin kırkını çıkardım resmen bittim be daha yarını var bunun aboo
iyiyim ablam sen napıyorsun nasılsın
İyi geceler kzlr yazamdm bi kaç gündür izin alıp memlekete gelmştm birasck alşverş yaptk çok yorldm ya.Sanrm benm bebek aşağıda acayip ağrm oluyo doktora sorcam.
Sizler naslsnz
canım ben iyiyim artık karnın büyüyor kuzu kilosunu arttırıyor bunlar normal ama yinede sor bakalım ne diyecek drun
neler aldın kuzuya güle güle sağlık içinde kullansın
Sağol balımHee olsn ablacm napıcan misafrlerine bak kolay gelsn
Ablacım iki üç gün anca kalırlar benim kayınbaba durmuyor bi yerde uzun süreli :) bende söyleyelimde kaynanam kalsın bi süre dedim ama bilmiyorum artık kadın o kadar yolu üç günlüğe gelmiş olmasın ona değişiklik olur yazık hep evde iş güçte kadın ilk geliyor diye belkide kalsın isterim eşim için bile olsa neyse iyi olmana sevindim canımcımgözün aydın canım kaç günlüğüne geliyorlar benimkiler gelince bir ay kalıyorlar vallahi zor oluyor bu kadar uzun süre
ben iyiyim şükür
Canım kasık ağrısı normal bende de bazen oluyo özellikle hızlı hareket ettiğimde rahim büyüdükçe ağrı olur bende de bazen oluyo hatta hemen tuvalete koşuyorum allah esirgesin meleklerimiziAbla ne bilim kasıklarm ağrı girdi dün.Çok yordm yada bi skntı mı var dedm inşallah yoktur.Gerçi öyle olsa ne bilm bi leke bişey olurdu heralde.Ama şükür ki kuzumn pturtılarını hissetmeye başladm ya o hareket ettkçe rahatlıyorm. :) Annelk şmdidn ne kdr güzel bişeymş.Bugün teheccüd namazına kalkmştm sizler içinde her isteyn kadn içinde dua ettm Rabbm yaşatsn isteyn herkese.
Ay ablacm beşiğini aldk size resmini ataym dur :) snra ufak tefek zıbındı tulumdu çıtçıtlı onlardn aldk abla bi tanede hastane çıkışı havlusuda var içinde öyle işte :) bebek arabasıda baktk ama onu beklycz biraz daha bakalm dedk
Canım kasık ağrısı normal bende de bazen oluyo özellikle hızlı hareket ettiğimde rahim büyüdükçe ağrı olur bende de bazen oluyo hatta hemen tuvalete koşuyorum allah esirgesin meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?