- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.161
Sağol canım.günaydınlarr hayırlı haftalar
beren20 çok geçmiş olsun bir tanem tavuk suyu çorba çok güzel gelir
canım bitki çayları içmemek gerekiyorSağol canım.
Ihlamur içiliyor mu hamileyken onu sorayım sen bilirsin
Çok lükür iyiym abla sen naslsn.Günaydın kızlar nasılsınız
Canm dikkat et.Gebeler için grip aşısı önermş sağlık bakalnlığı sağlık ocağndan bilgi verdilermi yaptrdn mı.Bu arada ıhlamur içebilir bende ilk dönemlerde olmuştm bol limonla içmştim günde iki üç bardak iyi geliyo abartmadan içeblrsn ıhlamurGünaydın canlar ben nezle oldum sizler nasılsınız? Aman dikkat edin kendinize havalar iyice soğudu artık.
Dikkat ettiğim halde hasta oldum canım okuldan geldim uzandım dinleniyorum şimdi okulda limonlu ıhlamur icmistim bir su bardağı bir bardak daha icebilirim o zaman.Çok lükür iyiym abla sen naslsn.
Canm dikkat et.Gebeler için grip aşısı önermş sağlık bakalnlığı sağlık ocağndan bilgi verdilermi yaptrdn mı.Bu arada ıhlamur içebilir bende ilk dönemlerde olmuştm bol limonla içmştim günde iki üç bardak iyi geliyo abartmadan içeblrsn ıhlamur
Bende iyiyim canım allaha şükürÇok lükür iyiym abla sen naslsn.
Canm dikkat et.Gebeler için grip aşısı önermş sağlık bakalnlığı sağlık ocağndan bilgi verdilermi yaptrdn mı.Bu arada ıhlamur içebilir bende ilk dönemlerde olmuştm bol limonla içmştim günde iki üç bardak iyi geliyo abartmadan içeblrsn ıhlamur
Canım dikkat et kendine sıcak tut allah şifa versinDikkat ettiğim halde hasta oldum canım okuldan geldim uzandım dinleniyorum şimdi okulda limonlu ıhlamur icmistim bir su bardağı bir bardak daha icebilirim o zaman.
Sağol canim allah razı olsun sen nasılsın?Canım dikkat et kendine sıcak tut allah şifa versin
Kuzu ben iyiyim ama yoğunum bu bi kaç gündür misafirim vardı gitti şindi etrafı toparlaması çamaşırı şuyu buyu bitince rahatlayacam diyecemde kadına rahat yok ki iş bitmez :)Sağol canim allah razı olsun sen nasılsın?
Doğru diyosun canım misafir başlı başına yoğunluk sonu ise yorgunluk oluyor inşallah işlerini bitirince şöyle uzat ayaklarını dinlenKuzu ben iyiyim ama yoğunum bu bi kaç gündür misafirim vardı gitti şindi etrafı toparlaması çamaşırı şuyu buyu bitince rahatlayacam diyecemde kadına rahat yok ki iş bitmez :)
Yerim seni :)Kızlar hava tam hastalık havası.. Hastalara bol bol şifa inşallah.. mikropları yeğenlerimden uzak tutun hamişler ılık şeyler için..soğuk ya da sıcak dokunur.. ılık lütfen..
Ben yerim asıl.. seni ve o kızçenin totosunu..Yerim seni :)
Daha şimdilik uzatamıyorum ama uzatacam inşallah kuzu sen nasılsın nasıl oldunDoğru diyosun canım misafir başlı başına yoğunluk sonu ise yorgunluk oluyor inşallah işlerini bitirince şöyle uzat ayaklarını dinlen
Daha iyiyim canım bol c vitamini almaya çalışıyorum. Bugün ikili testin sonucunu aldım şükür iyi çıktı. Sadece yaş riski sınıra yakın çıktı o da normal yaş 35 oluncaDaha şimdilik uzatamıyorum ama uzatacam inşallah kuzu sen nasılsın nasıl oldun
Canm senn ilk bebek miydiDaha iyiyim canım bol c vitamini almaya çalışıyorum. Bugün ikili testin sonucunu aldım şükür iyi çıktı. Sadece yaş riski sınıra yakın çıktı o da normal yaş 35 olunca
Oldum canımGünaydın hayırlı cumalar
Halim rabbime malum adet oldun mu canım
Evet canım ilk bebek bir de 8 haftalık kaybettigim bebegim var.Canm senn ilk bebek miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?