2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın kızlar nasılsınız
Çok lükür iyiym abla sen naslsn.

Günaydın canlar ben nezle oldum sizler nasılsınız? Aman dikkat edin kendinize havalar iyice soğudu artık.
Canm dikkat et.Gebeler için grip aşısı önermş sağlık bakalnlığı sağlık ocağndan bilgi verdilermi yaptrdn mı.Bu arada ıhlamur içebilir bende ilk dönemlerde olmuştm bol limonla içmştim günde iki üç bardak iyi geliyo abartmadan içeblrsn ıhlamur

Dikkat ettiğim halde hasta oldum canım okuldan geldim uzandım dinleniyorum şimdi okulda limonlu ıhlamur icmistim bir su bardağı bir bardak daha icebilirim o zaman.

Bende iyiyim canım allaha şükür

Kuzu ben iyiyim ama yoğunum bu bi kaç gündür misafirim vardı gitti şindi etrafı toparlaması çamaşırı şuyu buyu bitince rahatlayacam diyecemde kadına rahat yok ki iş bitmez :)
Doğru diyosun canım misafir başlı başına yoğunluk sonu ise yorgunluk oluyor inşallah işlerini bitirince şöyle uzat ayaklarını dinlen

Daha şimdilik uzatamıyorum ama uzatacam inşallah kuzu sen nasılsın nasıl oldun
Daha iyiyim canım bol c vitamini almaya çalışıyorum. Bugün ikili testin sonucunu aldım şükür iyi çıktı. Sadece yaş riski sınıra yakın çıktı o da normal yaş 35 olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…