- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.181
canım dün oldu 3 ay üst üste narkoz almak beni çok etkilediA anneveoglusu fulyaaa bugün histereskopi olacaktın? Nasıl geçti kuzum? Müsait olunca yaz lütfen..
Günaydn kzlar naslsnz.Bende de hafif kırgnlk var gibi boğazda acı şmdi ballı süt içiyorm siz nbrsnz
Daha iyiyim canım bol c vitamini almaya çalışıyorum. Bugün ikili testin sonucunu aldım şükür iyi çıktı. Sadece yaş riski sınıra yakın çıktı o da normal yaş 35 olunca
Geçmiş olsun canım nasıl geçti inş bi sıkıntı yokturOldum canım
Ben ilk defa duydum doktorum da hiç bahsetmedi kaç yaş için öneriliyorgözün aydın arkadaşım test sonucun güzel çıkmış bilgin olsun hormany diye bir test var o test ile kesin sonuç alıyorsun birçok hastalık için tarama yapılıyor
BEn hamile kalırsam ikili üçlü testler yerine direk o testi yaptıracağım ileri yaş gebeler için öneriliyor
Yok bir sıkıntı canım şükürGeçmiş olsun canım nasıl geçti inş bi sıkıntı yoktur
CANIM 35 YAŞ ÜSTÜNE ÖNERİLİYOR 8. HAFTADA ALINAN KAN İSPANYA ABD VEYA KUZEY KIBRISA GÖNDERİLİYOR ORDAKİ LABDAN BAKILIYOR BUNU YAPTIRAN KADININ AMİNOSENTEZ DAHİL DİĞER HİÇBİR TESTİ YAPTIRMASINA GEREK KALMIYOR GÜVENİLİRLİK OLMASIDA %99 ARKADAŞIMBen ilk defa duydum doktorum da hiç bahsetmedi kaç yaş için öneriliyor
Sen 35 yaşında mısın benden büyüksün iyi olmanada testin iyi çıkmasınada çookk sevindim canımDaha iyiyim canım bol c vitamini almaya çalışıyorum. Bugün ikili testin sonucunu aldım şükür iyi çıktı. Sadece yaş riski sınıra yakın çıktı o da normal yaş 35 olunca
canım kyvdeler gittimi ben iyiyim şükürKızlar nasılsınız? Ay ben bittim ya bugünü de bi atlatıp yarına dinleneyim diyorumda bakalım bi mola lazım bana
Iyiyim fulyam çok şükür.. Bende histereskopi için regl bekliyorum bat 26sı bakalım.. anesteziyle yapılmasını istiyorum dayanamayabilirim diye.. kafamda deli sorular..canım dün oldu 3 ay üst üste narkoz almak beni çok etkiledi
dr yapışıklık yok dedi rahim temiz dedi. dr miyonun alındığı yerde çukurluk var dedi onun rahim dokusu ile dolmasını tazelenmesini bekliyoruz dedi şubat ayı adetin ile gel transfere hazırlanalım dedi
Sen nasılsın arkadaşım
Sende kayınvalideye git "şimdi sıra bende azıcık da ben dinleneyim" deKızlar nasılsınız? Ay ben bittim ya bugünü de bi atlatıp yarına dinleneyim diyorumda bakalım bi mola lazım bana
canım anestezi al derim arkadaşım sıkıntı duymayasınIyiyim fulyam çok şükür.. Bende histereskopi için regl bekliyorum bat 26sı bakalım.. anesteziyle yapılmasını istiyorum dayanamayabilirim diye.. kafamda deli sorular..
Rahim yapısının temiz olmasına çok sevindim harika haber.. o zaman Allahın izniyle senden yakın zamanda güzel haber alacağız.. inşallah..
Sende kayınvalideye git "şimdi sıra bende azıcık da ben dinleneyim" de
Sağol canım şükür iyi çıktı sonucum rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etdin hepimize. Senin de histeroskopi iyi geçmiş allahın izniyle sıra bebiste.gözün aydın arkadaşım test sonucun güzel çıkmış bilgin olsun hormany diye bir test var o test ile kesin sonuç alıyorsun birçok hastalık için tarama yapılıyor
BEn hamile kalırsam ikili üçlü testler yerine direk o testi yaptıracağım ileri yaş gebeler için öneriliyor
Sağol canım benimSen 35 yaşında mısın benden büyüksün iyi olmanada testin iyi çıkmasınada çookk sevindim canım
Gittiler abla ama iş güç bitip gitmedi henüz :) kar yağdı bugün buraya ilk kar düştü yani geldi kış.. iyi olmana sevindim canımcımcanım kyvdeler gittimi ben iyiyim şükür
Sende sağol kuzumSağol canım benim
Gidecem kuzu bakalım izin ne zamana verecekler onlar çok kalmadılar canım benim temizlik işi yarıda kalmıştı onu tamamladım ilk karda düştü bugün kuzenle konuştum ankara çok soğuk dediIyiyim fulyam çok şükür.. Bende histereskopi için regl bekliyorum bat 26sı bakalım.. anesteziyle yapılmasını istiyorum dayanamayabilirim diye.. kafamda deli sorular..
Rahim yapısının temiz olmasına çok sevindim harika haber.. o zaman Allahın izniyle senden yakın zamanda güzel haber alacağız.. inşallah..
Sende kayınvalideye git "şimdi sıra bende azıcık da ben dinleneyim" de
Yüzde artıyor bu tür işlemlerden sonra canım belli mi olur belki fındık böyle gelmek ister..canım anestezi al derim arkadaşım sıkıntı duymayasın
dr korunma vermedi canım
miyon alındı belki gebe kalırsınız dedi peki dedim gebe kalırsam burdaki embriyolar ne olacak
dr dedi inşallah kalırsınız onlarla da 3. yaparız dedi
ben geçen kasım ayında miyon alındı ocak adetimden gebe kaldım
bakalım bu sefer tüp bebeğe kadar gebe kalabilecekmiyim :))
Takılıyorum canım.. bilmem mi seni dolap içlerinin dili olsa da konuşsa.. kırklamışsındır sen evi..Gidecem kuzu bakalım izin ne zamana verecekler onlar çok kalmadılar canım benim temizlik işi yarıda kalmıştı onu tamamladım ilk karda düştü bugün kuzenle konuştum ankara çok soğuk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?