2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

A anneveoglusu fulyaaa bugün histereskopi olacaktın? Nasıl geçti kuzum? Müsait olunca yaz lütfen..
canım dün oldu 3 ay üst üste narkoz almak beni çok etkiledi
dr yapışıklık yok dedi rahim temiz dedi. dr miyonun alındığı yerde çukurluk var dedi onun rahim dokusu ile dolmasını tazelenmesini bekliyoruz dedi şubat ayı adetin ile gel transfere hazırlanalım dedi

Sen nasılsın arkadaşım

Daha iyiyim canım bol c vitamini almaya çalışıyorum. Bugün ikili testin sonucunu aldım şükür iyi çıktı. Sadece yaş riski sınıra yakın çıktı o da normal yaş 35 olunca

gözün aydın arkadaşım test sonucun güzel çıkmış bilgin olsun hormany diye bir test var o test ile kesin sonuç alıyorsun birçok hastalık için tarama yapılıyor
BEn hamile kalırsam ikili üçlü testler yerine direk o testi yaptıracağım ileri yaş gebeler için öneriliyor

Ben ilk defa duydum doktorum da hiç bahsetmedi kaç yaş için öneriliyor

Ben ilk defa duydum doktorum da hiç bahsetmedi kaç yaş için öneriliyor
CANIM 35 YAŞ ÜSTÜNE ÖNERİLİYOR 8. HAFTADA ALINAN KAN İSPANYA ABD VEYA KUZEY KIBRISA GÖNDERİLİYOR ORDAKİ LABDAN BAKILIYOR BUNU YAPTIRAN KADININ AMİNOSENTEZ DAHİL DİĞER HİÇBİR TESTİ YAPTIRMASINA GEREK KALMIYOR GÜVENİLİRLİK OLMASIDA %99 ARKADAŞIM

Daha iyiyim canım bol c vitamini almaya çalışıyorum. Bugün ikili testin sonucunu aldım şükür iyi çıktı. Sadece yaş riski sınıra yakın çıktı o da normal yaş 35 olunca
Sen 35 yaşında mısın benden büyüksün iyi olmanada testin iyi çıkmasınada çookk sevindim canım

Iyiyim fulyam çok şükür.. Bende histereskopi için regl bekliyorum bat 26sı bakalım.. anesteziyle yapılmasını istiyorum dayanamayabilirim diye.. kafamda deli sorular..
Rahim yapısının temiz olmasına çok sevindim harika haber.. o zaman Allahın izniyle senden yakın zamanda güzel haber alacağız.. inşallah..
Kızlar nasılsınız? Ay ben bittim ya bugünü de bi atlatıp yarına dinleneyim diyorumda bakalım bi mola lazım bana
Sende kayınvalideye git "şimdi sıra bende azıcık da ben dinleneyim" de

canım anestezi al derim arkadaşım sıkıntı duymayasın
dr korunma vermedi canım
miyon alındı belki gebe kalırsınız dedi peki dedim gebe kalırsam burdaki embriyolar ne olacak
dr dedi inşallah kalırsınız onlarla da 3. yaparız dedi

ben geçen kasım ayında miyon alındı ocak adetimden gebe kaldım
bakalım bu sefer tüp bebeğe kadar gebe kalabilecekmiyim :))

Sağol canım şükür iyi çıktı sonucum rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etdin hepimize. Senin de histeroskopi iyi geçmiş allahın izniyle sıra bebiste.

Gidecem kuzu bakalım izin ne zamana verecekler onlar çok kalmadılar canım benim temizlik işi yarıda kalmıştı onu tamamladım ilk karda düştü bugün kuzenle konuştum ankara çok soğuk dedi

Yüzde artıyor bu tür işlemlerden sonra canım belli mi olur belki fındık böyle gelmek ister.. tavsiyeni kulak ardı etmiyorum inşallah bende söyleyeceğim doktoruma bakalım ne diyecek?
Gidecem kuzu bakalım izin ne zamana verecekler onlar çok kalmadılar canım benim temizlik işi yarıda kalmıştı onu tamamladım ilk karda düştü bugün kuzenle konuştum ankara çok soğuk dedi
Takılıyorum canım.. bilmem mi seni dolap içlerinin dili olsa da konuşsa.. kırklamışsındır sen evi..
Hoş geldi kış Vallahi aynen sevom buz gibi.. Kar salı günü yağdı dün gecede yağdı tutmuyor henüz ama dev gibi soğuğu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…