- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.201
Canım ben onu sana mı yazdım ben @anneveoglusuna yazmıştımYok bir sıkıntı canım şükür
oldum canım histereskopiCanım ben onu sana mı yazdım ben @anneveoglusuna yazmıştım
Kuzu burda da kar yağıyor ama dediğin gibi tutmadı burda da ama fena soğuk var benm çıkıp tayt almam lazım :) şöyle en kalınından bu kış kendimi bi sıcak tutayım bakalım. Kırkladım valla arzuş :) ama mis gibi oldu buna değdi diyorum böyle akı pak görünce klasik ben yani yine :) sende sıkı giyn dikkat et kendine canımYüzde artıyor bu tür işlemlerden sonra canım belli mi olur belki fındık böyle gelmek ister..tavsiyeni kulak ardı etmiyorum inşallah bende söyleyeceğim doktoruma bakalım ne diyecek?
Takılıyorum canım.. bilmem mi seni dolap içlerinin dili olsa da konuşsa.. kırklamışsındır sen evi..
Hoş geldi kış Vallahi aynen sevom buz gibi.. Kar salı günü yağdı dün gecede yağdı tutmuyor henüz ama dev gibi soğuğu var..
Bebiş daha önce gelecek :) inşallaaaahhholdum canım histereskopi
dr herşey iyi dedi rahim temiz yapışıklık yok dedi
rahmin iyileşmesi için süre gerek dedi
şubatta transfer dedi adet ol 2. gün gel dedi canım
Kuzu burda da kar yağıyor ama dediğin gibi tutmadı burda da ama fena soğuk var benm çıkıp tayt almam lazım :) şöyle en kalınından bu kış kendimi bi sıcak tutayım bakalım. Kırkladım valla arzuş :) ama mis gibi oldu buna değdi diyorum böyle akı pak görünce klasik ben yani yine :) sende sıkı giyn dikkat et kendine canım
eşim korkuyor yeniden dış gebelik olurda süreç uzar diye korunalım filan diyordu bilmiyorum bende iki karardayımBebiş daha önce gelecek :) inşallaaaahhh
Günaydn ablacm evet öğretmn arkdşların gününü kutluyorm.Günaydınlarr herkese
Öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun
Hayırlı Cumalar
Günaydınlarr herkese
Öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun
Hayırlı Cumalar
Teşekkür ederim canlarımGünaydn ablacm evet öğretmn arkdşların gününü kutluyorm.
Geldi valla ablacım hele dün lapa lapa yağıyordu ama buz gibi oluyor sabah ve akşamlarıcanım kar geldi demek burda da hava bozdu ama iki gündür güzel
kendini sıcak tut üşütme aman
Hayırlısı diyelim ablacım bi kere yaşayınca tereddütle yaklaşılması doğal tabi ama yine aynı şey olacak diye bişeyde yok sizin kararınız rabbim hayırlı olana yönlendirsin sizieşim korkuyor yeniden dış gebelik olurda süreç uzar diye korunalım filan diyordu bilmiyorum bende iki karardayım
görmedim hamişim yaaTeşekkür ederim canlarım
Fulyacim sana yazmıştım görmedin galiba histeroskopin güzel geçmiş sıra inşallah bebiste
Teşekkür ederim canım benim senin de cuman mübarek olsun.Ayrıca öğretmen olan canlarında öğretmenler günü kutlu olsuunn hepinizi çok seviyorum
Ohh hadi bakalım gözünaydın burdan ben hamileyim diycen günlere az kaldıoldum canım histereskopi
dr herşey iyi dedi rahim temiz yapışıklık yok dedi
rahmin iyileşmesi için süre gerek dedi
şubatta transfer dedi adet ol 2. gün gel dedi canım
Canım siteye girememiştim teşekkürler kutladığın içinAyrıca öğretmen olan canlarında öğretmenler günü kutlu olsuunn hepinizi çok seviyorum
Rica ederim kuzu. Sorun değil Bende çok giremiyorum canımCanım siteye girememiştim teşekkürler kutladığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?