- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Sevom şöyle düşün.. daha önce hiç silik çizgi görmedin öyle değil mi? Bence hayırlı haber alacağız zira kocam bile ne dedi "küçük ... geliyor mu ne?":) testlerde bizi dalgaya alıyor artık
Evet görmedim valla hcg iğnesinin etkisi haricinde hee eniştem dedi valla hadi inşallah allah söyletmiş olsun yaa inşallah vardırSevom şöyle düşün.. daha önce hiç silik çizgi görmedin öyle değil mi? Bence hayırlı haber alacağız zira kocam bile ne dedi "küçük ... geliyor mu ne?"
Hayırlı cumalar kuzular...
Dün neler olmuş öyle M miyaz ım dünkü testinde ben de gördüm silik çizgiyi inşallah geliyor bebisimiz teyze oluyoruz biz de yaşasın. Saglikla hayırla gelsin kuzucuk.
burciss ve Halim rabbime malum kızlar sizin icin okudum rabbim kabul etsin inşallah.
Ben de totem yaptim inşallah tutar da kaldirmam.
Canım gebelikte de akıntı olabilir ama kesin değil tabi buYa kızlar bir şey soracağım ben adetime yakın çok afedersiniz kupkuru oluyordu.simdi 12 batım ama bir akıntı var uzuyor bu neyin nesi yumurtluyommu ben gene
Bende şaşırdım valla inşallah diyelimEvet ya bnde onu sorcam hayrdr ne oluyo diyee demek totem haa :))
Kaçıncı günü kuzumBnde bu ay geç yumurtladm ne ya adetm gecikebilr normal tarihtn
Canım Rabbim razı olsun inşaallahHayırlı cumalar kuzular...
Dün neler olmuş öyle M miyaz ım dünkü testinde ben de gördüm silik çizgiyi inşallah geliyor bebisimiz teyze oluyoruz biz de yaşasın. Saglikla hayırla gelsin kuzucuk.
burciss ve Halim rabbime malum kızlar sizin icin okudum rabbim kabul etsin inşallah.
Sağol adaşım Rabbim razı olsun
Kaçıncı günü kuzum
Canım 15. Gün olmuştur belki sen normal bat ın olarak kabul et inşallah gelmeyecekCanm şuan 19. Gün normalde 12 15 arası olurdu o beyaz akntı şmdi 15 ten snra beyaza döndü iki üç gün
İnşallah canım inşallah
Hamile misin cnm hadi hayırlısı çok sevindim ya takvim nasıl yapılıyor yapamıyorum anlatsana :)İnşallah canım inşallah
Aynen Ya Sinem de takvim yapsın bilen bir yardım etsinHamile misin cnm hadi hayırlısı çok sevindim ya takvim nasıl yapılıyor yapamıyorum anlatsana :)
Yok değilim canim totem yaptim inşallah gercek olur daha yeni yumurtlama donemine giriyorum. Profilinde kişisel bilgiler bölümünde hamilelik takvimi var canim ordan yapabilirsin.Hamile misin cnm hadi hayırlısı çok sevindim ya takvim nasıl yapılıyor yapamıyorum anlatsana :)
amin canım sağolasın
amin cnmm senin de totem tutar inşallah :)))Hayırlı cumalar kuzular...
Admin yaptı cnm sağol.ayy inşallah yaYok değilim canim totem yaptim inşallah gercek olur daha yeni yumurtlama donemine giriyorum. Profilinde kişisel bilgiler bölümünde hamilelik takvimi var canim ordan yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?