2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyi akşamlar kızlar,@miyaz senin temizlikte yazdıklarını görünce bi iştah geliyorum sorma sonra ağrılardan vazgeçiyorum @anneveoglusu hadi inşallah transfere gerek kalmaz kuzu, bi sürpriz yapar cimcime . Ben yine koşturma hiç bitmiyor, benim kızın dişinde çürükleri vardı, çektirmemiştik o da apse yaptı. 1 haftadır yanaklar şiş dolaştı yavrum, okula da gidemedik bu sürede tabi. Şimdi şiş indi, antibiyotik kullandık. Ama çekilmesi lazım, nasıl olacak bilmiyorum. Koltukta hayatta durmuyor, ( bu yaşta ben bile korkuyorum o ayrı ) anestezi verelim diyor doktorlar, kafam çok karışık yani. Hareket hiç bitmiyor bende yani. Bu arada hiçç işim yok gibi, bi açıköğretim sınavlarına giriyorum, haftasonu sınavlar vardı, şükür o da bitti. Böyle işte bende durumlar, çok şükür bu günümüze. Seviyorum hepinizi

Çok geçmiş olsun kuzum

Geçmiş olsun canım

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Kızçene çok geçmiş olsun canım bence apse inmişken çektir yazık sonra tekrar şişmesin
sınavında geçmiş ohh ne güzel

inşallah canım yaa
sen nasılsın adet oldun mu

Günaydın canım mesajı yeni gördüm çok geçmiş olsun sen bana bakma kız ben takıntılıyım biraz :) illa kendime iş çıkaracam yani

Günaydın hanımlarr

beren20 senin kuzunun cinsiyeti belli oldumu canım
Günaydın canım 12. haftada erkeğe benziyor demişti ama ben pek guvenemedim. İnşallah bu cuma gidebilirsem öğrenirim diye düşünüyorum içimden geçen hep kız bakalım hatta hep kız kıyafetlerine bakıyorum bakalım hissiyatım doğru mu çıkacak.

Sen nasılsın iyice toparlandı mı vücudun? İnşallah rabbim geçirdiğin operasyonların mükafatını verecek.

rabbim hayırlı sağlıklı ve salih bir kul olmayı nasip etsin kuzuyu
gönlüne göre versin bende erkek olduğunu öğrendiğimde kendi vücudumda benim cinsiyetim dışında bir erkek taşıma fikri tuaf gelmişti.
İyiyim hamd olsun arkadaşım. şükür kontrol histereskopis nedeniyle olan kanama cumartesi kesildi. inşallah arkadaşım inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…