- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.221
Çok geçmiş olsun kuzumİyi akşamlar kızlar,@miyaz senin temizlikte yazdıklarını görünce bi iştah geliyorum sormasonra ağrılardan vazgeçiyorum @anneveoglusu hadi inşallah transfere gerek kalmaz kuzu, bi sürpriz yapar cimcime . Ben yine koşturma hiç bitmiyor, benim kızın dişinde çürükleri vardı, çektirmemiştik o da apse yaptı. 1 haftadır yanaklar şiş dolaştı yavrum, okula da gidemedik bu sürede tabi. Şimdi şiş indi, antibiyotik kullandık. Ama çekilmesi lazım, nasıl olacak bilmiyorum. Koltukta hayatta durmuyor, ( bu yaşta ben bile korkuyorum o ayrı ) anestezi verelim diyor doktorlar, kafam çok karışık yani. Hareket hiç bitmiyor bende yani. Bu arada hiçç işim yok gibi, bi açıköğretim sınavlarına giriyorum, haftasonu sınavlar vardı, şükür o da bitti. Böyle işte bende durumlar, çok şükür bu günümüze. Seviyorum hepinizi
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar,@miyaz senin temizlikte yazdıklarını görünce bi iştah geliyorum sormasonra ağrılardan vazgeçiyorum @anneveoglusu hadi inşallah transfere gerek kalmaz kuzu, bi sürpriz yapar cimcime . Ben yine koşturma hiç bitmiyor, benim kızın dişinde çürükleri vardı, çektirmemiştik o da apse yaptı. 1 haftadır yanaklar şiş dolaştı yavrum, okula da gidemedik bu sürede tabi. Şimdi şiş indi, antibiyotik kullandık. Ama çekilmesi lazım, nasıl olacak bilmiyorum. Koltukta hayatta durmuyor, ( bu yaşta ben bile korkuyorum o ayrı ) anestezi verelim diyor doktorlar, kafam çok karışık yani. Hareket hiç bitmiyor bende yani. Bu arada hiçç işim yok gibi, bi açıköğretim sınavlarına giriyorum, haftasonu sınavlar vardı, şükür o da bitti. Böyle işte bende durumlar, çok şükür bu günümüze. Seviyorum hepinizi
İyi akşamlar kızlar,@miyaz senin temizlikte yazdıklarını görünce bi iştah geliyorum sormasonra ağrılardan vazgeçiyorum @anneveoglusu hadi inşallah transfere gerek kalmaz kuzu, bi sürpriz yapar cimcime . Ben yine koşturma hiç bitmiyor, benim kızın dişinde çürükleri vardı, çektirmemiştik o da apse yaptı. 1 haftadır yanaklar şiş dolaştı yavrum, okula da gidemedik bu sürede tabi. Şimdi şiş indi, antibiyotik kullandık. Ama çekilmesi lazım, nasıl olacak bilmiyorum. Koltukta hayatta durmuyor, ( bu yaşta ben bile korkuyorum o ayrı ) anestezi verelim diyor doktorlar, kafam çok karışık yani. Hareket hiç bitmiyor bende yani. Bu arada hiçç işim yok gibi, bi açıköğretim sınavlarına giriyorum, haftasonu sınavlar vardı, şükür o da bitti. Böyle işte bende durumlar, çok şükür bu günümüze. Seviyorum hepinizi
inşallah canım yaaMerhabalar canlarımmutlu haberlerin alınacağı güzel bir kış mevsimi başlangıcı geldi dayandı kapıya.. hadi bir dönem gelen peş peşe havadisler gene buyursun gelsin.. güzel enerji gönderelim evrene..
Yok kuzum ama eli kulağındadır.. bugün sancım var geliyor sanırıminşallah canım yaa
sen nasılsın adet oldun mu
Aminnnn kuzum benim had bakalım bebiş haberine hasret kaldıkMerhabalar canlarımmutlu haberlerin alınacağı güzel bir kış mevsimi başlangıcı geldi dayandı kapıya.. hadi bir dönem gelen peş peşe havadisler gene buyursun gelsin.. güzel enerji gönderelim evrene..
Vallahi canımın içi.. keyifle bekliyoruz inşallah çalacak güzel haber kapılarımızıAminnnn kuzum benim had bakalım bebiş haberine hasret kaldık
İnşallah meleğim ya çok ihtiyacımız varVallahi canımın içi.. keyifle bekliyoruz inşallah çalacak güzel haber kapılarımızı
Günaydın canım mesajı yeni gördüm çok geçmiş olsun sen bana bakma kız ben takıntılıyım biraz :) illa kendime iş çıkaracam yaniİyi akşamlar kızlar,@miyaz senin temizlikte yazdıklarını görünce bi iştah geliyorum sormasonra ağrılardan vazgeçiyorum @anneveoglusu hadi inşallah transfere gerek kalmaz kuzu, bi sürpriz yapar cimcime . Ben yine koşturma hiç bitmiyor, benim kızın dişinde çürükleri vardı, çektirmemiştik o da apse yaptı. 1 haftadır yanaklar şiş dolaştı yavrum, okula da gidemedik bu sürede tabi. Şimdi şiş indi, antibiyotik kullandık. Ama çekilmesi lazım, nasıl olacak bilmiyorum. Koltukta hayatta durmuyor, ( bu yaşta ben bile korkuyorum o ayrı ) anestezi verelim diyor doktorlar, kafam çok karışık yani. Hareket hiç bitmiyor bende yani. Bu arada hiçç işim yok gibi, bi açıköğretim sınavlarına giriyorum, haftasonu sınavlar vardı, şükür o da bitti. Böyle işte bende durumlar, çok şükür bu günümüze. Seviyorum hepinizi
Günaydın canımGünaydın ballaarr
Günaydın canım 12. haftada erkeğe benziyor demişti ama ben pek guvenemedim. İnşallah bu cuma gidebilirsem öğrenirim diye düşünüyorum içimden geçen hep kız bakalım hatta hep kız kıyafetlerine bakıyorum bakalım hissiyatım doğru mu çıkacak.Günaydın hanımlarr
beren20 senin kuzunun cinsiyeti belli oldumu canım
rabbim hayırlı sağlıklı ve salih bir kul olmayı nasip etsin kuzuyuGünaydın canım 12. haftada erkeğe benziyor demişti ama ben pek guvenemedim. İnşallah bu cuma gidebilirsem öğrenirim diye düşünüyorum içimden geçen hep kız bakalım hatta hep kız kıyafetlerine bakıyorum bakalım hissiyatım doğru mu çıkacak.
Sen nasılsın iyice toparlandı mı vücudun? İnşallah rabbim geçirdiğin operasyonların mükafatını verecek.
Nasılsın kuzuGünaydın canım
Nasılsın ablacımGünaydın hanımlarr
beren20 senin kuzunun cinsiyeti belli oldumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?