2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

A anneveoglusu Ablacım kötü bişey çıkmayacak allahın izniyle üzülme lütfen ben dua etmeye başladım allah kabul etsin senin babacığına da cemi cümlesinede şifalar versin inşallah banada yaz olur mu ne derse doktor merak ederim

allah razı olsun canım 14 aralıkta belli olacak sonucu dün öğrendim polip almış yine babamdan dr
allahım inşallah tekrarlamamıştır

Bir süredir

Bizde bir dna hasarıdır uğraşıyoruz canım. Her geçen gün imkansızlaşıyor sanki beklediğimiz ama Allah tan ümit kesilmez deyip sabırla bekliyoruz.
eşinin spermde dna hasarımı çıktı canım. canım inşallah bunuda aşacaksınız allahtan ümidini kesme kardeşim inşallah seninde güzel haberlerini alırız

eşinin spermde dna hasarımı çıktı canım. canım inşallah bunuda aşacaksınız allahtan ümidini kesme kardeşim inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Allah razı olsun. İnşallah hepimiz bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlı olan hayallerimizi yaşarız.

Ay Allahm her zamn ki gibi bildirim gelmemş bana abla.Bende bu ara bi battaniye başladı bebişe onla uğraşıyorm ya.Onun dışında çok şükür iyiyim sen naslsn abla babacığına Rabbm şifalar versn inşallah.Çok geçmş olsn

o zaman etiketlemek gerek ara ara uğramayanları bildirim gelmemesinden miyazda şikaletçi idi bir ara
güle güle kullansın bakalım kuzun battaniyesini

bende iyiyim şükür allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…