- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.241
iyiyim şükür canımNasılsın ablacım
Allaha şükür iyiyim canım ama bu mide yanması beni mahvediyor hele akşamları midem ateş topuna dönüyor.Nasılsın kuzu
Ederim ablacım rabbim şifa versin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallahiyiyim şükür canım
babam için dua edermisin Sevgül Kolonoskopide sorun var sanırım hastaneye gideceklermiş
babamın adı Osman
Allah kolaylık versin kuzu bende iyiyim çok şükür. Evet bitirdim balımAllaha şükür iyiyim canım ama bu mide yanması beni mahvediyor hele akşamları midem ateş topuna dönüyor.
Sen nasılsın işleri bitirip dinlenebildin mi canım?
allah razı olsun canım 14 aralıkta belli olacak sonucu dün öğrendim polip almış yine babamdan drA anneveoglusu Ablacım kötü bişey çıkmayacak allahın izniyle üzülme lütfen ben dua etmeye başladım allah kabul etsin senin babacığına da cemi cümlesinede şifalar versin inşallah banada yaz olur mu ne derse doktor merak ederim
allah razı olsun canım.A anneveoglusu çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim baban için. Sen nasılsın iyimisin?
İnşallah kötü bişey çıkmayacak. Allah şifa versin ablacımallah razı olsun canım 14 aralıkta belli olacak sonucu dün öğrendim polip almış yine babamdan dr
allahım inşallah tekrarlamamıştır
Seninde ablacım ben bol bol zikir çekeyim işi gücü bırakayım bi tarafa dua edeyim
Bizde bir dna hasarıdır uğraşıyoruz canım. Her geçen gün imkansızlaşıyor sanki beklediğimiz ama Allah tan ümit kesilmez deyip sabırla bekliyoruz.allah razı olsun canım.
ben iyiyim canım şükür güzel haberlere ihtiyacım var
sen nasılsın
eşinin spermde dna hasarımı çıktı canım. canım inşallah bunuda aşacaksınız allahtan ümidini kesme kardeşim inşallah seninde güzel haberlerini alırızBir süredir
Bizde bir dna hasarıdır uğraşıyoruz canım. Her geçen gün imkansızlaşıyor sanki beklediğimiz ama Allah tan ümit kesilmez deyip sabırla bekliyoruz.
Allah razı olsun. İnşallah hepimiz bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlı olan hayallerimizi yaşarız.eşinin spermde dna hasarımı çıktı canım. canım inşallah bunuda aşacaksınız allahtan ümidini kesme kardeşim inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Ay Allahm her zamn ki gibi bildirim gelmemş bana abla.Bende bu ara bi battaniye başladı bebişe onla uğraşıyorm ya.Onun dışında çok şükür iyiyim sen naslsn abla babacığına Rabbm şifalar versn inşallah.Çok geçmş olsnGünaydın hanımlar
güzel bir gün olması dileğiyle
ardemir adet oldun mu canım
Halim rabbime malum sen nasılsın canım
@sweetdreams1985 @Deli_manya [USER=820161]@pastadelisi nerdeseniz görünmüyorsunuz[/USER]
o zaman etiketlemek gerek ara ara uğramayanları bildirim gelmemesinden miyazda şikaletçi idi bir araAy Allahm her zamn ki gibi bildirim gelmemş bana abla.Bende bu ara bi battaniye başladı bebişe onla uğraşıyorm ya.Onun dışında çok şükür iyiyim sen naslsn abla babacığına Rabbm şifalar versn inşallah.Çok geçmş olsn
Merhaba canım iyiyim çok şükür bugünlerde çok giremiyorum 2. Sınavları yapıyorum yoğunluk oluyo arada bi girip okuyorum iyi haberi olan var mı diye :) sen nasılsın baban nasıl inş allah şifasını versinGünaydın hanımlar
güzel bir gün olması dileğiyle
ardemir adet oldun mu canım
Halim rabbime malum sen nasılsın canım
@sweetdreams1985 @Deli_manya [USER=820161]@pastadelisi nerdeseniz görünmüyorsunuz[/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?