- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.261
Yok canım 3 gündür sancım var ama gelemedi bir türlü.. annemde paniklemiş bugün arayıp "arzu korunuyordunuz dimi Giden kızçem bir ayağını bırakmıştır bak yoksa başka birşey olmasın" dedi durdu..Günaydın hanımlar
güzel bir gün olması dileğiyle
ardemir adet oldun mu canım
Halim rabbime malum sen nasılsın canım
@sweetdreams1985 @Deli_manya [USER=820161]@pastadelisi nerdeseniz görünmüyorsunuz[/USER]
o zaman etiketlemek gerek ara ara uğramayanları bildirim gelmemesinden miyazda şikaletçi idi bir ara
güle güle kullansın bakalım kuzun battaniyesini
bende iyiyim şükür allah razı olsun canım
Banada gelmiyor bildirim kız ne gıcık bişeyAy Allahm her zamn ki gibi bildirim gelmemş bana abla.Bende bu ara bi battaniye başladı bebişe onla uğraşıyorm ya.Onun dışında çok şükür iyiyim sen naslsn abla babacığına Rabbm şifalar versn inşallah.Çok geçmş olsn
Benim hala aynı abla valla bi geliyor bi gelmiyor kafasına göre takılıyor bu bildirimlero zaman etiketlemek gerek ara ara uğramayanları bildirim gelmemesinden miyazda şikaletçi idi bir ara
güle güle kullansın bakalım kuzun battaniyesini
bende iyiyim şükür allah razı olsun canım
Aynen abla aynen.Zaten bu ara herkeste bi durgunlk sanrm güzel haberlere ihtiyaç varBanada gelmiyor bildirim kız ne gıcık bişey
Aynen kuzum valla kendime gelemiyorum hiç umudum yok kendi adımaAynen abla aynen.Zaten bu ara herkeste bi durgunlk sanrm güzel haberlere ihtiyaç var
Sağolasın canım iyiyim hamdolsun seninde babana Rabbim acil şifalar versin inşaallah sen nasılsınGünaydın hanımlar
güzel bir gün olması dileğiyle
ardemir adet oldun mu canım
Halim rabbime malum sen nasılsın canım
@sweetdreams1985 @Deli_manya [USER=820161]@pastadelisi nerdeseniz görünmüyorsunuz[/USER]
Hayırlısı canım zikir başlatalım yeniden ya ferahlıyorduk ne güzelAynen abla aynen.Zaten bu ara herkeste bi durgunlk sanrm güzel haberlere ihtiyaç var
Bak kalpler bir mesajı yazdım sonrasında senin mesajı gördüm canımcımKızlar zikirlere basliyalimmi yeniden zikir yaptığımızda Bir hareket oluyor Rabbimin izniyle
Deme öyle balım zamana ihtiyacımız var sende toparlanacaksın allahın izniyle bebekte gelecekAynen kuzum valla kendime gelemiyorum hiç umudum yok kendi adıma
cuman mübarek olsun bir tanemSağolasın canım iyiyim hamdolsun seninde babana Rabbim acil şifalar versin inşaallah sen nasılsın
Kızlar zikirlere basliyalimmi yeniden zikir yaptığımızda Bir hareket oluyor Rabbimin izniyle
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun nasılsın güzelimGünaydın kızlar cumanız mübarek olsun
Bende iyiyim çok şükür oğlum bu gün biraz ateşi varcuman mübarek olsun bir tanem
allah razı olsun iki parça alındı bağırsaktan patalojiye gitti geçen sene ekimde ameliyat olup kemoterapi görrdü haziran bayına kadar. 3 er aylık kontraller iyi gidiyordu yeniden çıktı allah yüzümüze baksın rabbim cemil cümlesine şifa versin içinde babama
İyiyim canım şükür babam için endişeliyim. Sen nasılsın oğluş nasıl
çok geçmiş olsun arkadaşım yavruna hastalık havasıBende iyiyim çok şükür oğlum bu gün biraz ateşi var
allah razı olsunGünaydın kızlar, hepinize çok teşekkür ederim, A anneveoglusu çok geçmiş olsun canım. Biz hala dişi yaptırmadık kızlar, devlet hastaneleri sıra veriyor biliyorsunuz, aylarsonrasına. Özel kere gittik 5 bin lira fiyat çıkardılar. Çok moralim bozuk o yüzden.ardemir zikirler tekrar başlayalım canım bence de, o dönem ne güzel arka arkaya aldık mutlu haberleri. Ben çok inanıyorum. Her zaman hazırım yani. Ne isterseniz başlarız
Çürük var bi kaç tane, dolgu falan demedi. Anestezi olacağı için fiyat öyleymiş. Yaptırmadık o yüzden. Sinirlerim bozuldu valla. Sanki altın diş takacak çocuğaallah razı olsun
canım başka bir dr gidin ne fiyat öyle yaa bir dış krıklığına dolgumu yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?