2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Yok canım 3 gündür sancım var ama gelemedi bir türlü.. annemde paniklemiş bugün arayıp "arzu korunuyordunuz dimi Giden kızçem bir ayağını bırakmıştır bak yoksa başka birşey olmasın" dedi durdu..
Ben zaten doktordan şu gün bugün diye bilgi alır almaz muhakkak etiketleyerek haber ederim sana canım..
Sen nasılsın Baba nasıl?

o zaman etiketlemek gerek ara ara uğramayanları bildirim gelmemesinden miyazda şikaletçi idi bir ara
güle güle kullansın bakalım kuzun battaniyesini

bende iyiyim şükür allah razı olsun canım
Benim hala aynı abla valla bi geliyor bi gelmiyor kafasına göre takılıyor bu bildirimler

Sağolasın canım iyiyim hamdolsun seninde babana Rabbim acil şifalar versin inşaallah sen nasılsın
cuman mübarek olsun bir tanem
allah razı olsun iki parça alındı bağırsaktan patalojiye gitti geçen sene ekimde ameliyat olup kemoterapi görrdü haziran bayına kadar. 3 er aylık kontraller iyi gidiyordu yeniden çıktı allah yüzümüze baksın rabbim cemil cümlesine şifa versin içinde babama

İyiyim canım şükür babam için endişeliyim. Sen nasılsın oğluş nasıl

Bende iyiyim çok şükür oğlum bu gün biraz ateşi var

Günaydın kızlar, hepinize çok teşekkür ederim, A anneveoglusu çok geçmiş olsun canım. Biz hala dişi yaptırmadık kızlar, devlet hastaneleri sıra veriyor biliyorsunuz, aylarsonrasına. Özel kere gittik 5 bin lira fiyat çıkardılar. Çok moralim bozuk o yüzden. ardemir zikirler tekrar başlayalım canım bence de, o dönem ne güzel arka arkaya aldık mutlu haberleri. Ben çok inanıyorum. Her zaman hazırım yani. Ne isterseniz başlarız

allah razı olsun
canım başka bir dr gidin ne fiyat öyle yaa bir dış krıklığına dolgumu yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…