- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.281
İyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın baban nasılgünaydın canım seninde cuman mübarek olsun nasılsın güzelim
bende iyiyim canım pazartesinden itibaren antalyada eğitim var oraya gidiyorum sonra mersine geçeceğim anne ve baba ziyaretineİyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın baban nasıl
Yuh beş bin mi şaka gibi pırlanta falanmıymış ki neymiş bu be allah şifa versin kuzuya canım acil diye bi gitseniz öncelik tanımazlar mı ki balım yaGünaydın kızlar, hepinize çok teşekkür ederim, A anneveoglusu çok geçmiş olsun canım. Biz hala dişi yaptırmadık kızlar, devlet hastaneleri sıra veriyor biliyorsunuz, aylarsonrasına. Özel kere gittik 5 bin lira fiyat çıkardılar. Çok moralim bozuk o yüzden. @ardemir zikirler tekrar başlayalım canım bence de, o dönem ne güzel arka arkaya aldık mutlu haberleri. Ben çok inanıyorum. Her zaman hazırım yani. Ne isterseniz başlarız
İnşallah hayırlı haberlerini alırız ablacım iyi olacak allahın izniyle allah şifa versin bir daha yaşatmasın kötü günler gitsin bir daha hiç gelmesin inşallah dualarım babanlabende iyiyim canım pazartesinden itibaren antalyada eğitim var oraya gidiyorum sonra mersine geçeceğim anne ve baba ziyaretine
babam boralini yüksek tutmaya çalışıyor pataloji sonuçlarını bekliyoruz arkadaşım
canımsın allah razı olsunİnşallah hayırlı haberlerini alırız ablacım iyi olacak allahın izniyle allah şifa versin bir daha yaşatmasın kötü günler gitsin bir daha hiç gelmesin inşallah dualarım babanla
Senden de razı olsun canımcım cümlesinden de sende cansın bu arada iyiki varsın seviliyorsuncanımsın allah razı olsun
GünaydınGünaydın kızlar
Aynen kuzum valla kendime gelemiyorum hiç umudum yok kendi adıma
Hayırlısı canım zikir başlatalım yeniden ya ferahlıyorduk ne güzel
Senn şu herşeye hazır haline bayılıyorm.Bana pozitif elektrk gönderiyosn oralardanGünaydın kızlar, hepinize çok teşekkür ederim, A anneveoglusu çok geçmiş olsun canım. Biz hala dişi yaptırmadık kızlar, devlet hastaneleri sıra veriyor biliyorsunuz, aylarsonrasına. Özel kere gittik 5 bin lira fiyat çıkardılar. Çok moralim bozuk o yüzden. @ardemir zikirler tekrar başlayalım canım bence de, o dönem ne güzel arka arkaya aldık mutlu haberleri. Ben çok inanıyorum. Her zaman hazırım yani. Ne isterseniz başlarız
Bence yine ya evvel olsunSenn şu herşeye hazır haline bayılıyorm.Bana pozitif elektrk gönderiyosn oralardan
Kızlar selamlar nasılsınz.Şükür ben iyiyim.Duaya başlıyalm demişsnz olur tabiki bncede o dönemde ne güzel haberler almştk dualar bizi ferahlatıyo karar vern ne yapalm bildirin bana
İyilik canım senden?Napıosunuz ne var ne yok
Sanada balım... Nasılsın bakim bebiş nasılGünaydın canlar mutlu haftasonları
Ben de iyi işte sağolİyilik canım senden?
Bugün biraz temizlik yaptım belim ağrıyor dinleniyorum canım bebişim de iyidir inşallah teyzesi özledim sıpayı görmek istiyorum bir an önceSanada balım... Nasılsın bakim bebiş nasıl
ee yormak yok ama öyle kendini bende iyiyim çok şükür kuzuBugün biraz temizlik yaptım belim ağrıyor dinleniyorum canım bebişim de iyidir inşallah teyzesi özledim sıpayı görmek istiyorum bir an önce
Sen nasılsın canım benim?
zaten acilden gittim. Antibiyotik bitti bıraktım. Şimdi tekrarlayacak sanırım apse :-( öyle canım sıkılıyor ki. Tekrar antibiyotik verecekler. Nasıl yapılacak, Nadal olacak bilmiyorumYuh beş bin mi şaka gibi pırlanta falanmıymış ki neymiş bu be allah şifa versin kuzuya canım acil diye bi gitseniz öncelik tanımazlar mı ki balım ya
Tmm olur Abla 1000 Ya Evvel o zaman.herkes batını yazsn.Bence yine ya evvel olsun
Canm çok geçmş olsn niye o kdr sıra var ki ya başka diğer devlet hastanelerine de baksan mızaten acilden gittim. Antibiyotik bitti bıraktım. Şimdi tekrarlayacak sanırım apse :-( öyle canım sıkılıyor ki. Tekrar antibiyotik verecekler. Nasıl yapılacak, Nadal olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?