2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın baban nasıl
bende iyiyim canım pazartesinden itibaren antalyada eğitim var oraya gidiyorum sonra mersine geçeceğim anne ve baba ziyaretine
babam boralini yüksek tutmaya çalışıyor pataloji sonuçlarını bekliyoruz arkadaşım

Yuh beş bin mi şaka gibi pırlanta falanmıymış ki neymiş bu be allah şifa versin kuzuya canım acil diye bi gitseniz öncelik tanımazlar mı ki balım ya

İnşallah hayırlı haberlerini alırız ablacım iyi olacak allahın izniyle allah şifa versin bir daha yaşatmasın kötü günler gitsin bir daha hiç gelmesin inşallah dualarım babanla

Aynen kuzum valla kendime gelemiyorum hiç umudum yok kendi adıma

Hayırlısı canım zikir başlatalım yeniden ya ferahlıyorduk ne güzel

Senn şu herşeye hazır haline bayılıyorm.Bana pozitif elektrk gönderiyosn oralardan

Kızlar selamlar nasılsınz.Şükür ben iyiyim.Duaya başlıyalm demişsnz olur tabiki bncede o dönemde ne güzel haberler almştk dualar bizi ferahlatıyo karar vern ne yapalm bildirin bana

Sanada balım... Nasılsın bakim bebiş nasıl
Bugün biraz temizlik yaptım belim ağrıyor dinleniyorum canım bebişim de iyidir inşallah teyzesi özledim sıpayı görmek istiyorum bir an önce

Sen nasılsın canım benim?

Yuh beş bin mi şaka gibi pırlanta falanmıymış ki neymiş bu be allah şifa versin kuzuya canım acil diye bi gitseniz öncelik tanımazlar mı ki balım ya
zaten acilden gittim. Antibiyotik bitti bıraktım. Şimdi tekrarlayacak sanırım apse :-( öyle canım sıkılıyor ki. Tekrar antibiyotik verecekler. Nasıl yapılacak, Nadal olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…