- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.301
Canım allah bi çıkar yol göstersin kuzuyada şifa versin inşallahzaten acilden gittim. Antibiyotik bitti bıraktım. Şimdi tekrarlayacak sanırım apse :-( öyle canım sıkılıyor ki. Tekrar antibiyotik verecekler. Nasıl yapılacak, Nadal olacak bilmiyorum
Saol canım Allah razı olsun. Şimdi de öksürük ve burun tıkanıklığı eklendi, ses gitti.kuzuma üzülüyorum ya:-(Canım allah bi çıkar yol göstersin kuzuyada şifa versin inşallah
Bilmiyorum canım yaa. Ama her devlet hastanesinde olmuyor, o yüzden sanırım. Bi kaç tane var. Anestezili bi de çocuk olunca her yerde yok..Canm çok geçmş olsn niye o kdr sıra var ki ya başka diğer devlet hastanelerine de baksan mı
Çabucak iyileşir inşallah canım ıhlamur içir çok geçmiş olsun hastalık bu kuzu allah beterinden sakınsın daha kötüsünü göstermesin üzülüyor insan tabi ama böyle böylr bağışıklık sistemi güçleniyor bi bakıma annesi iyi olacak inşallah tez vakitteSaol canım Allah razı olsun. Şimdi de öksürük ve burun tıkanıklığı eklendi, ses gitti.kuzuma üzülüyorum ya:-(
Evet canm başluycaz inşaallah herkes yazsn batları bizleride sona yazarm hayırlı doğumlar için inşallahGünaydın arkadaşlar tekrar dua başlıyomuş inşallah bende katılırım herkes batını yazsın sıra ile okuyalım inşallah
Evet canm başluycaz inşaallah herkes yazsn batları bizleride sona yazarm hayırlı doğumlar için inşallahGünaydın arkadaşlar tekrar dua başlıyomuş inşallah bende katılırım herkes batını yazsın sıra ile okuyalım inşallah
Günaydın canım çok geçmiş olsunnGünaydın kızlar nasılsınız ben griple cebelleşiyorum iki gündür fenalardayım
Sağol balım. Sen nasılsınGünaydın canım çok geçmiş olsunn
İyiyim çok şükür kuzumSağol balım. Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım bol bitki çayı içSağol balım. Sen nasılsın
Allah iyilik versin canım benimİyiyim çok şükür kuzum
Sağol tatlım içiyorum ıhlamur limonlu çay mandalina sıkıyorum sade maden suyuna en iyi o geliyorGeçmiş olsun canım bol bitki çayı iç
Sağol güzelim
Amin cnm sagolasinAllah iyilik versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?