- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.321
Günaydın canımGünaydın canlar
Günaydn miyaaGünaydın canlar
Nasılsın balım macuna başladın mı var mı bi değişiklikGünaydın canım
Nasılsın canımGünaydn miyaa
Saolasn abla iyiym sizler naslsnz iyileştn miNasılsın canım
Yok iyileşmedim hala canım ya bide yeni kiracı gelebilir süpriz oldu onca odunu içeri taşıdım şimdi nereye sığdıracam onları hiç bilmiyorum canımda sıkkın anlayacağınSaolasn abla iyiym sizler naslsnz iyileştn mi
Sağol balım allah razı olsun
Başlayalım inşallah canım, hepimiz o dönem hamile kaldık, inş şimdi de öyle olcak.Günaydın kızlar..
P pastadelisi Kuzum ön ayak olmuşsun duaya Allah razı olsun.. gebelere hayırlı doğum diye dualarız bizlere de hayırlı gebelik haberleri diye.. yapalım valla..
Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine. Kim çeker beni yoksaSağol balım allah razı olsun
Sağol güzelim. Hasta olsamda destek olurum rahat ol sen sıkıntı yokGeçmiş olsun canım,dikkat et kendine. Kim çeker beni yoksa
Canm başlamadk daha batlar tamamlansn 1000 ya evvel okuycaz etiketlerim siziNasılsınız kızlar, kim ayarlıyor, ne zamn başlıyoruz duaya, neler okuyacaz belli oldu mu. Okuyamadım son sayfaları, baktım etiket te yok, başlamadık semi daha
Tmm canm alıyorm notBende okurum kuzular bat değişiyor ama 1 ocak diyelim D Deli_manya
Cansın senSağol güzelim. Hasta olsamda destek olurum rahat ol sen sıkıntı yokhem seni çile okarakta görmüyorum :)
Tmm canım, bemde Meryem suresini niyet ettim bakalım inşallah başlarsak, hepiniz için 1 er tane de olsa Meryem suresini okumak istiyorum. Ya da sizin istediğiniz başka bişey varsa kuran dan, içimden geldiCanm başlamadk daha batlar tamamlansn 1000 ya evvel okuycaz etiketlerim sizi
Tmm canm alıyorm not
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?