2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Selam kuzular bana yine bildirim gelmemiş her zaman ki gibi sakine alıntı yapmasa göremeyecektim ne oluyor bu sayfaya yahu

Miyaz ya ne olacak bu bildirimlerin hali neyse başladım adet iken başladım yumurtlama dönemi bıraktım bakalım ne olacak
Sorma valla gıcık olmaya başladım iyice ya düzeleceğide yok gibi.. İnşallah sanada vesile olur ben daha istetmedim bu ay bi geçsin öyle isteteyim dedim adetliyken kullanılıyor diye benim adetlerde düzensizleşti ilaçlardan sonra vücudum inat dışardan müdahale olunca kilitleniyor resmen bi düzelse ya valla bıktırdı. Bu ay aşırı derece göğüs ağrım var ama çok fena yürüyünce bile ağrıyorlar yüzüstü yatamıyorum niye böyle oldu bilemedim dün bide önceki gün toplamda iki kere bi lekelenme oldu kesildi gitti sevindim adet gelecek diye ama erken sevinmişim işte

Test yaptım mı belki geç döllenme olmuştur göğüsun belki ondan acıyordur

Günaydın hanımlar babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir pek bakamadım
Mersin'de memlekete gittim geldim Bu arada bir de hizmet içi eğitim için Antalya'da bulundun umarım hepiniz çok iyisinizdir güzel haberlerinizi almak istiyorum
M miyaz Canım benim merak etmişsin Çok teşekkür ederim ilgin için Allah O güzel gönlüne göre nasip etsin her şeyi

Amin cümlemizin ablacım. Hoşgeldin baban nasıl sen nasılsın var mı bi gelişme

ebru_can_ebru canmcm iyiym çok şükür bugn şeker yüklemesi yaptrdk normal çıktı.onn dışnda b12 ekskliği görünüyo dedi doktor dodex yazdı.
bnde haberler böyle sen naslsn nası gidiyo
Bende çarşamba gitcem canım şeker yüklemesine bakalım ne çıkacak.. Mide hazımsızlığı şişkinlik hat safhada gece yatarken zorlanıyorum genelde sola yatın diyorlar sola yatınca çarpuntım oluyo napacağımı bilemedim sen nasılsın??

canım iki polip var dr ameliyat dedi tekrardan 19 aralıkta olacak
allahın izniyle bunuda atlatır inşallah

sen nasılsın
Allah şifa versin ablacım hastalıklar hiç gelmemecesine gitsinler tabikide atlatır allah büyüktür. Bende bu ara dağıldım biraz ya kaç gündür lekelenme var ağrım var ama kanama gelmiyor tam anlamıyla geriyor beni bu durum. Onun haricinde çok şükür halimize rabbim beterinden sakınsın bizleri

amin amin arkadaşım
canım peki test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…