- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.361
Regl olamadım ki.. Geciktim fulyam bugün 46. gün.. ilaçla sökecek sanırım bugün tekrar konuşacağızcanım histereskoqi olacaktın oldun mu
Regl olamadım ki.. Geciktim fulyam bugün 46. gün.. ilaçla sökecek sanırım bugün tekrar konuşacağız
Sen nasılsın
Yaptım abla negatif doktora gittim o da pko ağrı yapmaz dedi durdu niye oluyor peki bu anlayamadım gitti gerçi o da cins bişeydi ya neyse
Canm benmde bi dönem yanma vr bulantı olmuştu ama son bi haftadr iyiym.Ama şmdide acayip bi bel ağrısı var normal mi bilmiyorm yaBende çarşamba gitcem canım şeker yüklemesine bakalım ne çıkacak.. Mide hazımsızlığı şişkinlik hat safhadagece yatarken zorlanıyorum genelde sola yatın diyorlar sola yatınca çarpuntım oluyo napacağımı bilemedim sen nasılsın??
Kürtaj sonrası bende 49. gün oldum fulyamanladım bende 49. gün adet olmuştum kürtajdan sonra bugün yarın gelir bir tanem
bende hava değişiminden nezle olmuşum canım bu güne şükürler olsun
Allah razı olsun sağol canımağrın olması gerçekten ilginç arkadaşım çok geçmiş olsun
nasılsın arkadaşımGünaydın canlar
Nasılsın canımGünaydın canlar
Bende de yediğime göre değişiyor canım yanmaCanm benmde bi dönem yanma vr bulantı olmuştu ama son bi haftadr iyiym.Ama şmdide acayip bi bel ağrısı var normal mi bilmiyorm ya
o uyurken giren krampları asla unutamam aklım çıkardı ama yinede insan bunları yaşamaktan korkmadan ikinciyi istiyor biz kadınlar sadist ruhlarımız var sanırım erkekler bir kere doğursalardı asla nüfus artmazdı :)))Bende de yediğime göre değişiyor canım yanmabel ağrısı yok daha herhalde ilerde başlayacak bende de kasık sızlamaları oluyo arada magnezyum içiyorum haftada 2 mecburen sende iç canım bacak ağrılarına falan iyi geliyormuş
Ay canm onu içmek işkence gibi ama sanrm içmeliyim en azndan 2 3 günde bi içsem.Bende de yediğime göre değişiyor canım yanmabel ağrısı yok daha herhalde ilerde başlayacak bende de kasık sızlamaları oluyo arada magnezyum içiyorum haftada 2 mecburen sende iç canım bacak ağrılarına falan iyi geliyormuş
Canm o yorgnlk hissi geçeck sizin cnsiyt kesnleşti mi :))M miyaz A anneveoglusu iyiyim canlarım okul ev artık yorucu geliyor. Hep bi yorgunluk var üzerimde. Siz nasılsınız? Fulyacim ocağa da bişey kalmadı hayırlısıyla gelecek bebişin.
Sevgülüm naptin adet olabildin mi? Adet olamayınca insan geriliyor baya.
Lekelenme şeklinde oluyor balım yine buna şükür böyle böyle düzelir inşallah yeniden kuzuM miyaz A anneveoglusu iyiyim canlarım okul ev artık yorucu geliyor. Hep bi yorgunluk var üzerimde. Siz nasılsınız? Fulyacim ocağa da bişey kalmadı hayırlısıyla gelecek bebişin.
Sevgülüm naptin adet olabildin mi? Adet olamayınca insan geriliyor baya.
İyiyim canım sen nasılsınKızçeler bu ara işlerm var yoğunum azck ondan giremiyorm pek naslsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?