2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Regl olamadım ki.. Geciktim fulyam bugün 46. gün.. ilaçla sökecek sanırım bugün tekrar konuşacağız
Sen nasılsın

anladım bende 49. gün adet olmuştum kürtajdan sonra bugün yarın gelir bir tanem
bende hava değişiminden nezle olmuşum canım bu güne şükürler olsun

Canm benmde bi dönem yanma vr bulantı olmuştu ama son bi haftadr iyiym.Ama şmdide acayip bi bel ağrısı var normal mi bilmiyorm ya

anladım bende 49. gün adet olmuştum kürtajdan sonra bugün yarın gelir bir tanem
bende hava değişiminden nezle olmuşum canım bu güne şükürler olsun
Kürtaj sonrası bende 49. gün oldum fulyam
Ama işte 2. adet gelmedi bir türlü.. doktorumla az evvel konuştuk ilaçla sökelim daha fazla şişme dedi
Yarın başlıyoruz..
Sana geçmişler olsun kuzum babaya da acil şifalar tekrar.. bu arada ocak ayına da bir şey kalmadı Senin yerine ben şimdiden heyecanlıyım

Canm benmde bi dönem yanma vr bulantı olmuştu ama son bi haftadr iyiym.Ama şmdide acayip bi bel ağrısı var normal mi bilmiyorm ya
Bende de yediğime göre değişiyor canım yanma bel ağrısı yok daha herhalde ilerde başlayacak bende de kasık sızlamaları oluyo arada magnezyum içiyorum haftada 2 mecburen sende iç canım bacak ağrılarına falan iyi geliyormuş

o uyurken giren krampları asla unutamam aklım çıkardı ama yinede insan bunları yaşamaktan korkmadan ikinciyi istiyor biz kadınlar sadist ruhlarımız var sanırım erkekler bir kere doğursalardı asla nüfus artmazdı :)))

M miyaz A anneveoglusu iyiyim canlarım okul ev artık yorucu geliyor. Hep bi yorgunluk var üzerimde. Siz nasılsınız? Fulyacim ocağa da bişey kalmadı hayırlısıyla gelecek bebişin.
Sevgülüm naptin adet olabildin mi? Adet olamayınca insan geriliyor baya.

Son düzenleme:
Ay canm onu içmek işkence gibi ama sanrm içmeliyim en azndan 2 3 günde bi içsem.

Canm o yorgnlk hissi geçeck sizin cnsiyt kesnleşti mi :))

D Deli_manya
Daha öğrenemedim canım geçen perşembe gitmiştim göbek kordonu bacak arasında net bişey söyleyemem dedi doktor. 30 aralıkta ayrıntılı ultrason var inşallah o zaman öğreniriz artık. Sen nasılsın canım zorlaştı mı hamilelik?

Lekelenme şeklinde oluyor balım yine buna şükür böyle böyle düzelir inşallah yeniden kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…