2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

canım benim kontrol histereskopisi yapıldı ekimdeki miyon alındıktan sonra
kasım ayında dr ocakta değil şubatta rahim kendini toplasın dedi yenilensin dokuların dedi
bunun için şubata kaldı ben soğuk algınlığı ile boğuşuyorum şükür bu güne iyiyim canım

artık ağırlaşıyorsun yavaş yavaş normal bir süreç allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin evladını inşallah

Selam arkadaşlar nasılsınız size bir şey sormak istiyorum amh baktıran varmı aramızda

canım ben tüp bebek sürecine girerken yaptırdım eylülde 3,47 çıktı dr yaşına göre çok iyi demişti
baktım nette normal üreme değeri diyordu. baktır sende tabiki durumu görmek için iyi olur
sende normal ise birde enişte sperme baktırsın derim

Amin canım inşallah.
Sana da geçmiş olsun sıcak tut kendini nitki çayı iç tatlım. Hayırla gelsin bebegin de varsın bir ay geç olsun canım

Evet abla doğru söylüyorsun gelmemesi daha kötü buna şükür inşallah düzelecek allah büyük sen nasılsın canımcım
HAPŞULAR İLE GEÇİYOR BU ARALAR GÜNLERİM İNŞALLAH HAFTASONUNA İYİLEŞİRİM DİYE UMUYORUM

HAPŞULAR İLE GEÇİYOR BU ARALAR GÜNLERİM İNŞALLAH HAFTASONUNA İYİLEŞİRİM DİYE UMUYORUM
Geçmiş olsun canımcım. İnşallah geçer. Abla ya bu senede geçti gitti nasıl bitti ne ara evliliğimin bir senesi doldu anlayamadım ben 25 aralıkta 32 olacam bide eyvah eyvah :) şok üstübe şok :)

Valla aynen öyle canım benim yaşım da geçiyo hemen 2. Ciyi de istiyorum tabi allah nasip ederse :) sen nasılsın baban nasıl canım

Hıı olsn canm sağlıkla sıhatle gelsn de.eh tabi biras biras hissediom canm ağırlk kalp çarpntm oluyo birde bel ağrım bu ara yoruluyorm baya.Evinde deilm hayrlıshla bi varsaydm eve.

hamişim bende seni arıyorum bazen sayfada allah kuvvet versin
bende iyiyim bu güne şükür olsun
Saolasn fulişim Allah razı olsun Allah iylkler versn inşallah

İnsan evinde daha rahat ediyor inşallah hayırlısıyla var canım evine

Merhaba kızlar nasılsınız benim ağrım var adet tam olarak teşrif etti bugün çok şükür gecikmedi bu kez bayağı bi sancı çektim öncesinde ve şuanda devam ediyor ama razıyım yani rahatladı beynim ağrıda geçer inşallah bi iki güne

canım hayırlısı ile gelmiş geç gelen adet bende de ağrı yapar çok geçmiş olsun bir tanem

canım hayırlısı ile gelmiş geç gelen adet bende de ağrı yapar çok geçmiş olsun bir tanem
Sağol ablacım allah razı olsun bir haftayı geçti lekelenme ara ara pıhtı geliyordu o pıhtı gelene kadar çok sancım oluyordu abla inşallah rahmim temizlenmiştir bir ayı geçti doktora gitmiştim çok canımı sıktı psikolojimi bozdu resmen sonra halamla konuştuk sağlıkçı o da saçmalamış dedi adetten itibaren say 9-10-11-12-13-14. Cü günler ilişki olsun dedi adetim düzenli değil dedim olsun sen bugünleri kaçırma dedi

canım bu tarihler adet döngüsü uzun olanlara uymaz ben oğluma adetin 17. günü hamile kaldım
benim adet 30-32 gün aralığında idi kürtajdan sonra 26-30 arasında oluyor arkadaşım
sana tavsiyem birgün ilişki olsun bir gün olmasın bu şekilde dene

Abla bunu bende dedim herkesin bir olmazki falan diye ısrarla bugünleri değerlendir sen sonra gün aşırı devam et dedi aslında pkoda düzensiz oluyor yumurtlama belkide ondan mı dedi bilemedim benim bi düzenim yok şuan zaten. bide matofin işe yaramıyor bende dedim zayıflamıyorum onuda düzenli saati saatine kullanmalısın dedi ben çok düzensiz içiyordum gerçekten bakalım hayırlısı ya dedim zaten ben takılmıyorum artık diye nasipte varsa yaradan istiyorsa tek seferde de olur işimi ona bıraktım hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım kendimizi boşa yıpratıyoruz yoksa bu ay sitresten bi nebze uzaktım belkide ondan adet düzenli geldi bebek odaklı yaşamıyorum ha gönül ister ki bi an evvel olsun ama bekliyorsam vardır b sebebi diyorum zikir çekiyorum düzelecem inşallah

Baktirdik Fulya eşimin iyi çıktı benden doktor estorial hormonuna ve FSH istedi ikisi için çok iyi dedi amh istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…