2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım fsh iyiyse amh baktırmasanda olur fsh yüksek olunca amh bakılıyor genelde doktor ondan istememiştir
Ama sevgul kafamı karıştırıyorlar FSH alakası Yok diyorlar FSH yumurta için o kadar belirliyeci değil diyorlar muhakkak baktır diyorlar hatta bir tanesi fsh çok iyiymiş doktor yine de baktır amh demiş 00.1 çıkmış

Balım amh her ay aynı çıkmıyor ki ben senelerdir kadın doğumculardayım pko yüzünden fsh ı yüksek çıkmadan amh istendiğine şahit olmadım bende burda görüp söyledim bi keresinde fshın iyi gerek yok dedi yani fsh iyi iken amh düşük bile çıksa umursama değişebiliyor dedi fsh yüksekse korkarız demişti istetmemişti sitresle bile hormonel değerlerimiz çok farklılık gösterebiliyor canım tabi sen bilirsin yine ama dışarıya kulaklarını kapa bence bide böyle sitres oluyorsun boş yere tabi karar senin ben seni düşündüğüm için diyorum

inş

Canım bebek istesiğinide çevrene söyleme derim yani kimse bilmesin insanlar bişeylerden haberdar olduklarında merak duyguları dürtüp duruyor sürekli bi didikleme hali olmayınca öyle bi sitres fırtınası yaratıyorlar kapılıp gidiyorsun. Zamanı gelince nasiptede var ise koşarak gelir yani bu hepimizide oluyor hastalıkta hormonlarda diğer bütün şeylerde bahane oluyor nasıl kullandığımız şeyler vesile oluyorsa bunlarda olmamasına bahane bu ayda nasibimizde yokmuş diyorum artık ben pkoyum ondan olmadı demiyorum yada ondan olmuyor demiyorum yaradan benim için hayırlı zamanı bekliyor diyorum geri kalan herşeh bahane çünkü tüpleri bağlı hamile kalanlar var menepoza girerken hamile kalanlar var kanser olup hamile kalanlar var kısırsın kesinlikle bebeğin olmaz denilip hamile kalanlar var balım örnekler çok biz neden kalamayalım ki istemeyi bilelim biz gerisi allaha kalmış

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, bizde durımlar aynı, diş hala inmedi. 2 antibiyotik kullanıyoruz kızım. O da bugün biter. Sonra tahliller yapılacak ama Çince ilacın vücuttan atılması için 1 hafta 10 gün falan geçsin dediler.izler napıyorsunuz ne var ne yok. Bende salı gününe randevu aldım bakalım inşallah herşey yolundadır. Psikolojik midir nedir. Saçma sapan rüyalar görüyorum, gördükçe korkuyor, endişeleniyorum.

İyileşmedi mi hala kuzucuk ya bende adet oldum bu ay gecikmedi çok mutluyum düzeliyor sanırım inşallah bebiş kaynaklı gecikir bundan sonra sadece.. rüyalar sitresten balım takma kafana bende özelden yazacaktım sana baktım buraya yazmışsın burdan yazdım :)

Yok kuzum yaa geçmedi daha nasıl bi apseymiş anlamadım gitti. 2 şişe antibiyotik bitti, sonunu verdim şimdi. Ama hala şiş var azda olsa. İnş 3.antibiyotiği vermezler kuzuma:-( seninde inşalllah bu dan sonra ki gecikmen bebiş den olır canım inşalllah

Canım allah şifa versin çocukların canı yanınca benim içim daralıyor valla isterse düşmanın olsun. Allah ayaklarını taşa değdirmesin kuzucukların hasta olan şifa bekleyen herkesede şifa versin senin yavrunada beraber

Amin canım amin, gerçekten çok zor çocuk hasta oldu mu. Bende hiç dayanamıyorum, hastane de öyle serum takılırken falan ben de ağlarım, ben biraz abartıyorum belki bilmiyorum ama tanıyım tanımıym hemen ağlarım hiç dayanamam.rabbşm herkese şifa versin inşallah

Aminn inşallah canım

Geçmiş olsun kuzum allah beterinden sakınsın inşallah

Nasılsınız kızlar keyifler nasıl ben çok yorgunum annemi hastaneye götürdüm kolu çok ağrıyordu lif yırtılması varmış oynatamıyor kadıncağız kolunu hiç. İki üç gündür babamlara gidiyorum sizler iyisinizdir inşallah @anneveoglusu abla nasılsın neredesin denk düşemiyoruz baban nasıl herşey yolundadır inşallah

canım 40 yaş ve üstünde buna bakılıyor diye biliyorum bununla rezerv durumuna bakılıyor

çok geçmiş olsun anneciğine yılların birikimi kendilerine iyi bakmıyor anne ve babalarımız malesef allah şifa versin
babam yarına ameliyat olacak öğleden sonra inan devamlı aklım onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…