- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Allah ım nasıl güzel duruyor kuzum Maşallahhhhh sizeAdmin yaptı cnm sağol.ayy inşallah ya
Canım.benim darısı başına muckAllah ım nasıl güzel duruyor kuzum Maşallahhhhh size
Canlar omuzundan doktora gitmiştim emar çektiler simdide omuzumdan iğne yapacak doktor haftaya çarşamba kök hücre enjekte edecekler
Yukarı kaldiramiyirdumGeçmiş olsun canım. Ne sıkıntın vardı omuzda?
Yukarı kaldiramiyirdum
Amin canımİnşallah düzelir canım ben omuzdan fln gitmedim hiç kök hücre vs.bilmiyorum. Rabbim şifa versin.
Geçmiş olsun canım benim YaCanlar omuzundan doktora gitmiştim emar çektiler simdide omuzumdan iğne yapacak doktor haftaya çarşamba kök hücre enjekte edecekler
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım benim Ya
İnşallah kuzucukHadi inşallah teyze oluyorum
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsunCanlar omuzundan doktora gitmiştim emar çektiler simdide omuzumdan iğne yapacak doktor haftaya çarşamba kök hücre enjekte edecekler
Canım çok geçmiş olsun ne sikintin var omuzdanCanlar omuzundan doktora gitmiştim emar çektiler simdide omuzumdan iğne yapacak doktor haftaya çarşamba kök hücre enjekte edecekler
Kızlar bi bakın hele şu teste beri gelin :)
Allah razı olsun cnm aminnburciss canım 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya mucib okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip
Allah razı olsun meltemcim
Sağolasın canım Rabbim cumlenizden razı olsun inşaallahAllah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Yukarı kaldıramıyordumCanım çok geçmiş olsun ne sikintin var omuzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?