2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

çok geçmiş olsun kızçene canım evladının canı acısa senin içinden de can kopuyor

çok geçmiş olsun anneciğine yılların birikimi kendilerine iyi bakmıyor anne ve babalarımız malesef allah şifa versin
babam yarına ameliyat olacak öğleden sonra inan devamlı aklım onda
Amin ablacım sağol allah razı olsun cümlesinede şifa versin allah başımızdan eksik etmesin onları annemin işi ağır abla ondan olmuş.. Allah yardımcısı olsun babanın düzelecek allahın izniyle canımcım iyi olacak herşey inşallah bu sıkıntıda geçip gidecek

çok geçmiş olsun anneciğine yılların birikimi kendilerine iyi bakmıyor anne ve babalarımız malesef allah şifa versin
babam yarına ameliyat olacak öğleden sonra inan devamlı aklım onda
İnşallah güzel geçer canım çok geçmiş olsun kuzum
Kızlar iyi akşmlar napıyosnz bn kaç gündür giremiyodum kk ya Allahm yaaaa
hoş geldin meleğim sonunda

maşallah 30lu haftalara geldin canım yaa maşallah
kızçem nasıl sen nasılsın
Ewt canım çok şükür rabbime. Hala inanamıyorum. Artık ümidimi kesip olmayacak demek ki dediğim zamanlar geliyor da aklıma. Ahh ahh. Bugün doktor kontrolümüz var canım, bende heyecanla bekliyorum, inşallah herşey yolundadır

Maşallah canm ya Rabbm dileyn herkese versn.Nasılsn ağırlaştn mı ki.ben bu son aylardan korkmaya başladm biras ilerledikçe

Selam canlar nasılsınız? Bana bildirim gelmemiş her zaman ki gibi A anneveoglusu abla sen nasılsın baban nasıl ardemir arzuuuu nerdesin kız öldüm meraktan valla iyi misin
canım babam hastaneden çıktı şükür iyi geçti 15 gün sonra patoloji sonucunu bekliyoruz
sen nasılsın bir tanem

bende merak ediyorum arzuyu ne yapar merak ediyorum

canım babam hastaneden çıktı şükür iyi geçti 15 gün sonra patoloji sonucunu bekliyoruz
sen nasılsın bir tanem

bende merak ediyorum arzuyu ne yapar merak ediyorum
Çok şükür ablacım bende iyiyim. Babanın sonuçlarıda iyi çıkacak allahın izniyle iyi geçmesinede sevindim ayrıca daha iyi olacak inşallah arzunun misafiri varmış ablam ya valla içim rahatladı huzursuzdum ne yalan söyleyeyim bi ferahladım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…