- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.421
çok geçmiş olsun kızçene canım evladının canı acısa senin içinden de can kopuyorMerhaba arkadaşlar nasılsınız, bizde durımlar aynı, diş hala inmedi. 2 antibiyotik kullanıyoruz kızım. O da bugün biter. Sonra tahliller yapılacak ama Çince ilacın vücuttan atılması için 1 hafta 10 gün falan geçsin dediler.izler napıyorsunuz ne var ne yok. Bende salı gününe randevu aldım bakalım inşallah herşey yolundadır. Psikolojik midir nedir. Saçma sapan rüyalar görüyorum, gördükçe korkuyor, endişeleniyorum.
Amin ablacım sağol allah razı olsun cümlesinede şifa versin allah başımızdan eksik etmesin onları annemin işi ağır abla ondan olmuş.. Allah yardımcısı olsun babanın düzelecek allahın izniyle canımcım iyi olacak herşey inşallah bu sıkıntıda geçip gidecekçok geçmiş olsun anneciğine yılların birikimi kendilerine iyi bakmıyor anne ve babalarımız malesef allah şifa versin
babam yarına ameliyat olacak öğleden sonra inan devamlı aklım onda
İnşallah güzel geçer canım çok geçmiş olsun kuzumçok geçmiş olsun anneciğine yılların birikimi kendilerine iyi bakmıyor anne ve babalarımız malesef allah şifa versin
babam yarına ameliyat olacak öğleden sonra inan devamlı aklım onda
hoş geldin meleğim sonundaKızlar iyi akşmlar napıyosnz bn kaç gündür giremiyodum kk ya Allahm yaaaa
Ay bidenem saolasn sanrm ben internet giriş modumu değiştirmişim ondan olmuş ya :) neyse sen nasılsn bakim minnoş nasıl gidiyo iş hayatı herşey yolunda mıİnşallah güzel geçer canım çok geçmiş olsun kuzum
hoş geldin meleğim sonunda
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
iyiyim canım şükür sen nasılsın kızçem nasılGünaydn abla naslsn
maşallah 30lu haftalara geldin canım yaa maşallahGünaydın canım
Şükür fulişim iyiyz bizde :))iyiyim canım şükür sen nasılsın kızçem nasıl
Ewt canım çok şükür rabbime. Hala inanamıyorum. Artık ümidimi kesip olmayacak demek ki dediğim zamanlar geliyor da aklıma. Ahh ahh. Bugün doktor kontrolümüz var canım, bende heyecanla bekliyorum, inşallah herşey yolundadırmaşallah 30lu haftalara geldin canım yaa maşallah
kızçem nasıl sen nasılsın
Maşallah canm ya Rabbm dileyn herkese versn.Nasılsn ağırlaştn mı ki.ben bu son aylardan korkmaya başladm biras ilerledikçeEwt canım çok şükür rabbime. Hala inanamıyorum. Artık ümidimi kesip olmayacak demek ki dediğim zamanlar geliyor da aklıma. Ahh ahh. Bugün doktor kontrolümüz var canım, bende heyecanla bekliyorum, inşallah herşey yolundadır
On gün bi lekelenmem oldu çok kötüydüm canım ama çok şükür oldum bekletmedi böyld böyle düzelsn temixlensin rahimÇok şükür abla.bu arada adet olmana çok sevndm.
canım babam hastaneden çıktı şükür iyi geçti 15 gün sonra patoloji sonucunu bekliyoruzSelam canlar nasılsınız? Bana bildirim gelmemiş her zaman ki gibi A anneveoglusu abla sen nasılsın baban nasılardemir arzuuuu nerdesin kız öldüm meraktan valla iyi misin
Çok şükür ablacım bende iyiyim. Babanın sonuçlarıda iyi çıkacak allahın izniyle iyi geçmesinede sevindim ayrıca daha iyi olacak inşallah arzunun misafiri varmış ablam ya valla içim rahatladı huzursuzdum ne yalan söyleyeyim bi ferahladım çok şükürcanım babam hastaneden çıktı şükür iyi geçti 15 gün sonra patoloji sonucunu bekliyoruz
sen nasılsın bir tanem
bende merak ediyorum arzuyu ne yapar merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?