2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Maşallah canm ya Rabbm dileyn herkese versn.Nasılsn ağırlaştn mı ki.ben bu son aylardan korkmaya başladm biras ilerledikçe
Sorma canım baya zorlanıyorum artık, ama ilk hamileliğime göre daha tecrübeliyin tabi o yüzden çok kilo almadım. 9 kilo aldım şimdiye kadar. İlkinde 15 kiloyu geçmiştim daha fenatdım. Top 22 kilo almıştım. Bi bakalım bunu kala bştirecem. Yavaştan temizlik yapmaya başladım, ancak yaparım çünkü yavaş yavaş kaplumbağa gibi sen nasılsın nasıl gidiyor

aaayy ondan girmesin bende merak ediyordum hiç bu kadar habersiz bırakmazdı bizi sevindim
allah senden de razı olsun bildirdin durumu

babam için güzel dileklerin için allah razı olsun

M miyaz adet olmana sevindim canım inş bu adet sana bebişini getirir her adet yeni r başlangıç
A anneveoglusu canım tekrar geçmiş olsun inş test sonuçları olumlu gelir allah şifa versin
D Deli_manya canım bende korkuyorum ilerledikçe insan daha bi hantal oluyo daha 26. Haftada böyleyiz ben çalıştığıma güveniyorum azcık ayakta gezip dolanıyorum hareket hareket tir diye inş bi çırpıda olur doğumlarımız
ardemir nerelerdesin ara sıra bakıyorum ama mesaj yazmıyorsun veya ben göremedim inş iyisindir
P pastadelisi kızının dişi nasıl oldu ilaçlar işe yaramıştır inş hamişlik nasıl gidiyo hadi yolun çocuğunu bitirdin darısı başımıza

Ooo evet abla ilknde baya almşsn tecrübe işte :)) kız ne temzliği bu şmdi Allahm yarabbimmmm.Ya bende bu ara daha çabuk yorulmaya başladm canm.sanrm büyüyo ondan olsa gerek bi akşm yemeğini hazrlarken bile belm falan baya ağrıyo.

Canm cidden hareket pek yok iş e geliyoz işte biras orda ama zaten artk çabuk yoruluyom canm ya inşallah hayrlısyla atlatsaydk

Allah razı olsun inşallah balım gelir zamanı gelince bu ara rüyalar görüyoruzda topluca :) ben bi kere gördüm geçen aydı annemler ve bizim bi akrabada görmüş nasip bakalım hayırlısı bir seneyr yskındır istiyoruz ilk kez bebekle alakalı birebir rüya gördüm hayrolsun inşallah.. Sen nasılsın canım bebiş nasıl

Sakiciğim ne temizliği canım benim günlük temizlik değil mi detay girmiyorsundur inşallah kızın nasıl

Ayy canım napim, evimi görsen tv çıkarım o derece kirlendi yavaş yavaş yapayım doğuma kadar azıcık temiz olsun. İçim içimi yiyor inan.

Kızımın dişi daha iyi canım çok şükür. Anestezi tahlil yapacak işte, onun için 1 hafta bekletin dediler, antibiyotik vücuttan atılsın diye. Bekleme aşamasındayız. Ama tam inmedi Şili. Bakalım nolacak. Zaman geçmiyor gibi geliyor aslında bana ama

Canım bende öyleyim işten geliyorum 1 saat uyumadan kendime gelemiyorum doğru düzgün ev işi yapamıyorum artık eskiden süpürme toz alma tuvalet banyo hepsini yapardım artık birini yapsam yarım saat oturuyorum.. Yatarken nefes almakta güçlük çekiyorum halbuki karnımda çok büyük değil ama baskı yapıyor galiba

İyiye yoralım iyi olsun canım bende iyi sayılırım mide yanmalarım tam gaz devam ediyor halsizlik çok fazla var bebek tüm enerjimi sömürüyor galiba ama bugünüme çok şükür yinede inşallah kucağımıza alacağımız günlerde gelir.. Bu arada zikirle r noldu başlanmadı galiba kimseden ses yok

Olsun Canım ne zor günlerden geldik bugüne önce sabırla bekledik sonra hamile kaldık bi sürü aşama geçirdik :) Rabbim sabrını veriyor bi şekilde inşallah kucağımıza da alırız

Detaya giriyim bi zahmet canım yaa, baya saldım kendimi. Maazallah çocuk doğar doğmaz enfeksiyon kapar
Ya delirme lütfen ne detayı.bu halde ya ben haftalk temzliği zor yapıyorm tövbeee.inşallah bebek doğdktn snra evde olcam düzene oturduktn snra yavaştn yaparm diyorm ama tabi bakalm bebişli bi hayt nası olur hiç bi fikrm yok

Valla bnde öyleyim canm darlanıyorm evi öyle görnce ama napim eşim yardm ettikçe yapıoz saolsn.Bende de nefes deil ama sürekli uyanıyorm canm birazda paikolojk sanrm ya kafada bi ton şey var ya.

bebişten sonra daha zor olır canım yaa, şöyle bi sabah kalksam her yer tertemiz olsa

Valla bnde öyleyim canm darlanıyorm evi öyle görnce ama napim eşim yardm ettikçe yapıoz saolsn.Bende de nefes deil ama sürekli uyanıyorm canm birazda paikolojk sanrm ya kafada bi ton şey var ya.
Evet şimdiden araştırıyorum normal doğumu nasıl yapabilirim doğru nefes egzersiz leri nasıl olmalı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…