- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Cümlemizden canımmmAllah razı olsun cnm aminn
Doğum günün olduğunu bilmiyordum Rabbim sağlıklı mutlu ve tazecik bebekli bi ömür nasip etsin inşCanım çok geçmiş olsun ne sikintin var omuzdan
İnşallah canim inşallah önceki yaptığımda tutmuştu.hayırlı cumalar merhaba arkadaşlar
M miyaz canım sana okudum sırayla diğer kızlara İnşallah
allah kabul etsin inşallah
Sevgül İnşallah ikinci çizgi daha da koyulaşır testi görünce nasıl heyecan yaptım anlatamam insallah minik mucizen sağlıkla geliyordur.
Kızlar doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah doğum günü hediyem sağlıkla geliyordur
@beren20 inşallah o cetvelin hiç kalkmaz canım
@miyaz bende inanmadım çok erken yumurtladim 12. Gün hormonlar düzene giriyor sanırım senin tavsiyelerin etkili oldu sağol canım
İnşallah hep düzenli olur bebişinde gelmiştir inşallah canımcım inşallah varsır abla bakalım nasip gidip tahlil yaptırayım diyorumhayırlı cumalar merhaba arkadaşlar
M miyaz canım sana okudum sırayla diğer kızlara İnşallah
allah kabul etsin inşallah
Sevgül İnşallah ikinci çizgi daha da koyulaşır testi görünce nasıl heyecan yaptım anlatamam insallah minik mucizen sağlıkla geliyordur.
Kızlar doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah doğum günü hediyem sağlıkla geliyordur
@beren20 inşallah o cetvelin hiç kalkmaz canım
@miyaz bende inanmadım çok erken yumurtladim 12. Gün hormonlar düzene giriyor sanırım senin tavsiyelerin etkili oldu sağol canım
İnşallah ablacım bu arada diğer mesajda yazamadım allah razı olsun benim duayı okuduğunu yazmıştın unutmuşum cevabı yüreğine sağlık seviliyorsunAyyy Masallah insallah salı günü güzel haberlerini alacağız
Amin canım senden de razı olsunSağolasın canım Rabbim cumlenizden razı olsun inşaallah
Teşekkür ederim cnmburciss canım duanı okudum allah kabul etsin.. P pastadelisi canım bende fetih tertibine başlayacağım sende. Cumartesi günü mü başladın yoksa cuma mı??
Canım bende okudum allah kabul etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahTeşekkür ederim cnm
Rabbimin izniyle ben bu gün bitirdim aksamada Rabbim nasıp ederse ayetel kürsü bitecek inşaallah evet cuma başlıyor çünkü cuma seladan önce okuman bitmeliburciss canım duanı okudum allah kabul etsin.. P pastadelisi canım bende fetih tertibine başlayacağım sende. Cumartesi günü mü başladın yoksa cuma mı??
Mrb cnm hastane ile bi ön konuşma yapcam diyodun ne yaptın konuşabildinmi. Bat nezamanburciss canım duanı okudum allah kabul etsin.. P pastadelisi canım bende fetih tertibine başlayacağım sende. Cumartesi günü mü başladın yoksa cuma mı??
Cumartesi başlanıyorRabbimin izniyle ben bu gün bitirdim aksamada Rabbim nasıp ederse ayetel kürsü bitecek inşaallah evet cuma başlıyor çünkü cuma seladan önce okuman bitmeli
Olsun canım ara ara uğra sohbet edelim sadece dua için değil topicKızlar bende çok isterim bu dua zincirine katılmak ama daha önce bahsetmiştim sizlere bi sınavım var okuyamazsam diye yazamadım. Ne güzel birinin tanımadıgı birine dua etmesi. Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun sırayla herkes hamile olsun
Senin içinde okurum ben canım unutmayayımda ismini yaz hepsini bitirip sanada okuyayım taş atıpta kolum yorulmayacak ya sen sonra okursun istersen yani okuyamazsanda benim açımdan sıkıntı yok ben zaten zikir çekiyorum hem sana hem bana faydası olsun bende rahatlıyorum çünkü okuyuncaKızlar bende çok isterim bu dua zincirine katılmak ama daha önce bahsetmiştim sizlere bi sınavım var okuyamazsam diye yazamadım. Ne güzel birinin tanımadıgı birine dua etmesi. Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun sırayla herkes hamile olsun
E yani illaki duaya katılmak gerekmiyor tabikide isteyen buyursun zorunluluk yok sohbetimizide ederiz yardımcıda oluruz elimizden geldiğinceOlsun canım ara ara uğra sohbet edelim sadece dua için değil topic
E yani illaki duaya katılmak gerekmiyor tabikide isteyen buyursun zorunluluk yok sohbetimizide ederiz yardımcıda oluruz elimizden geldiğince
Kızlar bende çok isterim bu dua zincirine katılmak ama daha önce bahsetmiştim sizlere bi sınavım var okuyamazsam diye yazamadım. Ne güzel birinin tanımadıgı birine dua etmesi. Allah razı olsun hepinizden dualarınız kabul olsun sırayla herkes hamile olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?