- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.741
Ay kızlar bende bi kaç gündür çok ağrlk hissetmeye başladm ya yani sürekli karnmda bi sertlk ağrlk siz naslsnz.
Hmm evet abla haklısn sanrm bide ağrlaşıyo ya ondan sanrm gülü seven dikenine katlanrmş napalm :))canım çok normal artık bebiş büyüyor ve yerçekimine göre aşağıya baskı yapıyor o ağırlık ve sertlik ondan
İyiym ablam sen nasılsın kocam şoka girdi Sonra benim ebe bi akraba var adamın moralini altüst etti dün yeniden kan verince yükselince rahatladım birazgünaydın hamişim nasılsın
eşin nasıl karşıladı hamiş haberini anlat biraz
aayy kıyamam yaa eşine rabbim sevincinizi daim etsinİyiym ablam sen nasılsın kocam şoka girdi Sonra benim ebe bi akraba var adamın moralini altüst etti dün yeniden kan verince yükselince rahatladım biraz
aayy kıyamam yaa eşine rabbim sevincinizi daim etsin
kaça çıktı 18 küsürdü ikin gün arayla yaptın dimi testi birde aynı yerde yaptır testi
sen millete bakma canım yaa
folic asit alıyorsun dimi
Bende öyleyim inan:-( bi de olumsuz rüyalar gördükçe daha çok etkileniyorum, kaynanam sağolsun ne kadar olumsuz rüya varsa anlatıyor inadına gıcık kadın. Nefret ediyorum :-( en son eşime söyleidm annene söyle bi daha banarüya fln anlatmasın dedim. İyice stres sokuyor, yok çocuğun eline yokmuş, ayağı yokmuş bilmem neymiş. Ya insan ister istemez etkileniyor, belki rüya bu saçmalama diyeceksiniz ama inanın elimde değil. Özellikle geceleri uyku gidiyor, o zaman aklına hep bunlar geliyo işte :-(Evet canm bide onu söylüyolar mide tekrar bulanıyomş heralde bebek dönerken.Canm sen bendende öndesn ya ben böyleyse sen daha ağırlaştın.Tabiki canm çok şükür inşallah sağlkla kavuşalmda Allahm yardm et diye dua ediyorm.Psikoljk olarkta çok hassasm bu aralar.ne zormş annelk şmdiden
oyy maşallah maşallah çok sevindim görmedim canım50 oldu değeri abla yazmştı göremedn sen galiba)
Ay Allahm ne gerek var yani kötü şeylrden bahsetmeye tövbeee.Canm tabi etkilenrsn bende bu ara inanki psikoljk olark en ufak şeyler günlerce takıyorm.yani önceden susup geçtiğim kv olaylarına artk dayanamıyorm bu araBende öyleyim inan:-( bi de olumsuz rüyalar gördükçe daha çok etkileniyorum, kaynanam sağolsun ne kadar olumsuz rüya varsa anlatıyor inadına gıcık kadın. Nefret ediyorum :-( en son eşime söyleidm annene söyle bi daha banarüya fln anlatmasın dedim. İyice stres sokuyor, yok çocuğun eline yokmuş, ayağı yokmuş bilmem neymiş. Ya insan ister istemez etkileniyor, belki rüya bu saçmalama diyeceksiniz ama inanın elimde değil. Özellikle geceleri uyku gidiyor, o zaman aklına hep bunlar geliyo işte :-(
Bende öyleyim inan:-( bi de olumsuz rüyalar gördükçe daha çok etkileniyorum, kaynanam sağolsun ne kadar olumsuz rüya varsa anlatıyor inadına gıcık kadın. Nefret ediyorum :-( en son eşime söyleidm annene söyle bi daha banarüya fln anlatmasın dedim. İyice stres sokuyor, yok çocuğun eline yokmuş, ayağı yokmuş bilmem neymiş. Ya insan ister istemez etkileniyor, belki rüya bu saçmalama diyeceksiniz ama inanın elimde değil. Özellikle geceleri uyku gidiyor, o zaman aklına hep bunlar geliyo işte :-(
oooyy topickin ilk bebeği doğduKızlar günaydın.. sinem doğum yapmış nur topu gibi kızımız olmuuuş
Ay abla güldürdn benisenin kyvde delimi hamile kadına böyle rüyalar anlatılırmı yaa
eşin konuşsun onunla canım
Amiiiiinnn inşallah ablacm.oooyy topickin ilk bebeği doğdu
allah analı ve babalı büyütsün inşallah
tebriklerSS2007 canım benim mis kokuluna kavuştun hayırlısı ile
sanada geçmiş olsun
darısı diğer hamişlere hayırlısı ile
Aynen ilk minnak bal kavanozumuz geldi Darısı hepimizin başına.. nasıl sevindim anlatamam.. daha bir kaç gün önce dua et nolur diyordu kurtuldu şükürler olsun sağlıklaoooyy topickin ilk bebeği doğdu
allah analı ve babalı büyütsün inşallah
tebriklerSS2007 canım benim mis kokuluna kavuştun hayırlısı ile
sanada geçmiş olsun
darısı diğer hamişlere hayırlısı ile
inan kadını görsem ağzına çarpasım geldi haksızmıyım ama deli kadınAy abla güldürdn beni
Günaydn bebikm naslsn.Gözü aydn olsn sinem deKızlar günaydın.. sinem doğum yapmış nur topu gibi kızımız olmuuuş
Valla haklsn tabi abla niye böyle hep düşüncesz olurlar ki yainan kadını görsem ağzına çarpasım geldi haksızmıyım ama deli kadın
Bende öyleyim valla, duymazdan geliyorum, tekrar tekrar anlatıyor, bilerek yapıyor çünkü. Ondan sonra da düşün durAy Allahm ne gerek var yani kötü şeylrden bahsetmeye tövbeee.Canm tabi etkilenrsn bende bu ara inanki psikoljk olark en ufak şeyler günlerce takıyorm.yani önceden susup geçtiğim kv olaylarına artk dayanamıyorm bu ara
canım anlattığında beni düşün var say ordayım onun ağzına yapıştırıyorum gülümse geçBende öyleyim valla, duymazdan geliyorum, tekrar tekrar anlatıyor, bilerek yapıyor çünkü. Ondan sonra da düşün dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?