2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyiym ablam sen nasılsın kocam şoka girdi Sonra benim ebe bi akraba var adamın moralini altüst etti dün yeniden kan verince yükselince rahatladım biraz
aayy kıyamam yaa eşine rabbim sevincinizi daim etsin

kaça çıktı 18 küsürdü ikin gün arayla yaptın dimi testi birde aynı yerde yaptır testi
sen millete bakma canım yaa

folic asit alıyorsun dimi

Bende öyleyim inan:-( bi de olumsuz rüyalar gördükçe daha çok etkileniyorum, kaynanam sağolsun ne kadar olumsuz rüya varsa anlatıyor inadına gıcık kadın. Nefret ediyorum :-( en son eşime söyleidm annene söyle bi daha banarüya fln anlatmasın dedim. İyice stres sokuyor, yok çocuğun eline yokmuş, ayağı yokmuş bilmem neymiş. Ya insan ister istemez etkileniyor, belki rüya bu saçmalama diyeceksiniz ama inanın elimde değil. Özellikle geceleri uyku gidiyor, o zaman aklına hep bunlar geliyo işte :-(

Ay Allahm ne gerek var yani kötü şeylrden bahsetmeye tövbeee.Canm tabi etkilenrsn bende bu ara inanki psikoljk olark en ufak şeyler günlerce takıyorm.yani önceden susup geçtiğim kv olaylarına artk dayanamıyorm bu ara

senin kyvde delimi hamile kadına böyle rüyalar anlatılırmı yaa
eşin konuşsun onunla canım

Kızlar günaydın.. sinem doğum yapmış nur topu gibi kızımız olmuuuş
oooyy topickin ilk bebeği doğdu
allah analı ve babalı büyütsün inşallah

tebrikler SS2007 canım benim mis kokuluna kavuştun hayırlısı ile
sanada geçmiş olsun

darısı diğer hamişlere hayırlısı ile

Aynen ilk minnak bal kavanozumuz geldi Darısı hepimizin başına.. nasıl sevindim anlatamam.. daha bir kaç gün önce dua et nolur diyordu kurtuldu şükürler olsun sağlıkla
Ay güzel haberlere açmışız bildiğiniz.. Rabbim de peş peşe gönderiyor tadından yenmiyor valla

Bende öyleyim valla, duymazdan geliyorum, tekrar tekrar anlatıyor, bilerek yapıyor çünkü. Ondan sonra da düşün dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…