- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.761
Fulya inan içimdeki ses olarak dışarı cereyan ettininan kadını görsem ağzına çarpasım geldi haksızmıyım ama deli kadın
Bomba gibiyim nageemGünaydn bebikm naslsn.Gözü aydn olsn sinem de @SS2007
Deli deli. Bilerek yapıyor zaten cnm adım gibi biliyorum. Bi kere söylüyor, duymazdan geliyorum, başka bişi ye ilgilenir gibi yapıyorum sonra bi daha anlatıyor. En son söyledim işte eşime. Söylemiştir o, ama bana anlatmaz ne dediğini fln. Çok kafaya takıyorum diye. Amannn bu varya bana ilk hamileliğimde neler yaptı anlatsam kimse inanmaz. O zamn cahildim, 22 yaşında sadece oturup ağlardım. Ama şimdi o kadar değilim, çok şükür konuşmayı öğrendimsenin kyvde delimi hamile kadına böyle rüyalar anlatılırmı yaa
eşin konuşsun onunla canım
İlk bebişimiz doğmuş o zman. Darısı diğer bebeklere inşallahKızlar günaydın.. sinem doğum yapmış nur topu gibi kızımız olmuuuş
canım anlattığında beni düşün var say ordayım onun ağzına yapıştırıyorum gülümse geç
Canım kıyamam sana.. nasıl da yer etmiş.. er geç yapılan herşey misliyle Rabbimden karşılık buluyor Sen eski hüzünlerini koy kenara.. illa ağlayacaksan benim iki yeğenim arasındaki benzerlikleri o muhteşem bağı seyret seyret sevinçten ağla.. canımmmDeli deli. Bilerek yapıyor zaten cnm adım gibi biliyorum. Bi kere söylüyor, duymazdan geliyorum, başka bişi ye ilgilenir gibi yapıyorum sonra bi daha anlatıyor. En son söyledim işte eşime. Söylemiştir o, ama bana anlatmaz ne dediğini fln. Çok kafaya takıyorum diye. Amannn bu varya bana ilk hamileliğimde neler yaptı anlatsam kimse inanmaz. O zamn cahildim, 22 yaşında sadece oturup ağlardım. Ama şimdi o kadar değilim, çok şükür konuşmayı öğrendim
Deli deli. Bilerek yapıyor zaten cnm adım gibi biliyorum. Bi kere söylüyor, duymazdan geliyorum, başka bişi ye ilgilenir gibi yapıyorum sonra bi daha anlatıyor. En son söyledim işte eşime. Söylemiştir o, ama bana anlatmaz ne dediğini fln. Çok kafaya takıyorum diye. Amannn bu varya bana ilk hamileliğimde neler yaptı anlatsam kimse inanmaz. O zamn cahildim, 22 yaşında sadece oturup ağlardım. Ama şimdi o kadar değilim, çok şükür konuşmayı öğrendim
Ve aleyküm selam adaşım Hoşgeldin.. darısı bütün haber bekleyen kadınlara olsun inşallah..Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız Sinem için çok sevindim Rabbim hayırlı etsin inşaallah sevgul iyi çok iyi artmış değerin maaşallah kızlar topic hareketlendi Zahide yetiş de hamileymis izledinizmi kadın ne kadar ağladı içinde ne kadar hüzün biriktirmiş
Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız Sinem için çok sevindim Rabbim hayırlı etsin inşaallah sevgul iyi çok iyi artmış değerin maaşallah kızlar topic hareketlendi Zahide yetiş de hamileymis izledinizmi kadın ne kadar ağladı içinde ne kadar hüzün biriktirmiş
Oyy maşalah maşallah seni böyle görmek bile harika o haberi aldığımz günde bayram edicez inşallah yerim pembe suratlını.Tabiki umutla dualarla gelecekler ablacm.bak ilk yeğenimzde geldi çok şükürFulya inan içimdeki ses olarak dışarı cereyan ettin
Kahkaha attım valla..
Bomba gibiyim nageem
Içim içime sığmıyor dört gözle çarşambayı bekliyorum ne kadar iyi düşünürsem sanki o kadar çabuk gelecek pembe surat
Sen nasılsın? Sıpamın büyümesinin reaksiyonları dışında
Ağzın bal yesin kuzuummOyy maşalah maşallah seni böyle görmek bile harika o haberi aldığımz günde bayram edicez inşallah yerim pembe suratlını.Tabiki umutla dualarla gelecekler ablacm.bak ilk yeğenimzde geldi çok şükür
Ben şükür iyiym ablacm.işte bide tayin şeyini bekliyorz heycanla :)) daha merkezi bi yere sahile gtmenn heyecanı :)
Canımmm benim çok sağol. İnsan unutamıyor gerçekten, onu görmek değil inan düşünmek bile kalbimin sıkılmasın yetiyor. Ama dediğin gibi Rabbim öyle büyük ki, ne yaptılarsa aynısını yaşadılar kızlarından. Hatta eşim kendi dedi bana. Farkında mısın sana dedikleri aynı şeyi şimdi kardeşim yaşıyor diyara yine de oh demedim, oturdum ona da üzüldüm. İnşallah bebişimi sapsal kucağıma alayım artık hiççç duymam onuCanım kıyamam sana.. nasıl da yer etmiş.. er geç yapılan herşey misliyle Rabbimden karşılık buluyor Sen eski hüzünlerini koy kenara.. illa ağlayacaksan benim iki yeğenim arasındaki benzerlikleri o muhteşem bağı seyret seyret sevinçten ağla.. canımmm
Tekirdağlı cnm. Aynen insan bunda tecrübe ediniyor. Bemde şimdi hiç karıştırmıyorum valla. Baktım geçen gün isim sayıyo bemd dedim, bakalım zamanı gelince ben koyarım dedimsenin kyvde nereli canım, ilk gebelikte gerçekten çok acemi oluyormuşuz şimdi gebe kalsam varya kimseyi karıştırmam başta evladımın ismi dahil
Bende senn acemeliği yaşıyorm galiba şmdi sakinoş gerçi öyle ağlatma isteme gibi bi şeyi yoktur şmdi hakkını yemiyimDeli deli. Bilerek yapıyor zaten cnm adım gibi biliyorum. Bi kere söylüyor, duymazdan geliyorum, başka bişi ye ilgilenir gibi yapıyorum sonra bi daha anlatıyor. En son söyledim işte eşime. Söylemiştir o, ama bana anlatmaz ne dediğini fln. Çok kafaya takıyorum diye. Amannn bu varya bana ilk hamileliğimde neler yaptı anlatsam kimse inanmaz. O zamn cahildim, 22 yaşında sadece oturup ağlardım. Ama şimdi o kadar değilim, çok şükür konuşmayı öğrendim
Eee etme bulma dünyası Sen affetsen acısan bile Allah affetmiyor yaşattığını yaşamadan kimse göçmüyor bu diyardan canım benim.. he sen oh dememissin bu senin büyüklüğün o karnındaki ve yanındaki güzellikler de bunun ödülü bence.. Allah salih kullarından etsinCanımmm benim çok sağol. İnsan unutamıyor gerçekten, onu görmek değil inan düşünmek bile kalbimin sıkılmasın yetiyor. Ama dediğin gibi Rabbim öyle büyük ki, ne yaptılarsa aynısını yaşadılar kızlarından. Hatta eşim kendi dedi bana. Farkında mısın sana dedikleri aynı şeyi şimdi kardeşim yaşıyor diyara yine de oh demedim, oturdum ona da üzüldüm. İnşallah bebişimi sapsal kucağıma alayım artık hiççç duymam onu
GüzelmişEee etme bulma dünyası Sen affetsen acısan bile Allah affetmiyor yaşattığını yaşamadan kimse göçmüyor bu diyardan canım benim.. he sen oh dememissin bu senin büyüklüğün o karnındaki ve yanındaki güzellikler de bunun ödülü bence.. Allah salih kullarından etsin
Ben sinirlenince eşime totoma konuş şekerim derim hemen yumuşarız
sende kv birşey derse öyle de içinden sonra güler geçersin vız gelir tırıs gider
Tekirdağlı cnm. Aynen insan bunda tecrübe ediniyor. Bemde şimdi hiç karıştırmıyorum valla. Baktım geçen gün isim sayıyo bemd dedim, bakalım zamanı gelince ben koyarım dedim
Maşallah canım kat kat yükselecek inşallahKızlar kan verdim bugün yne sağlık ocağına gidip cumartesi 18.72 idi bugün 52.91 olmuş çok şükür
Hamdolsun canım çok şükür iyiyimVe aleyküm selam adaşım Hoşgeldin.. darısı bütün haber bekleyen kadınlara olsun inşallah..
Bizde durumlar iyi çok şükür Güzel haber alınca kat be kat güzel oldu.. Allahım herkesin yüzünü güldürsün
Sen nasılsın?
Yok Fulya daha baktirmadim bu sıralar biraz hastalıklarla hasır nesirim Zahide yetiş 39 yaşındaymışhoşgeldin arzucum. demek zahide yetişte epeyidir istiyor yaşı kaç acaba
allah tamamına erdirsin rabbim bizlerede sağlıkla nasip etsin
sen amh değerine baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?