2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

inan kadını görsem ağzına çarpasım geldi haksızmıyım ama deli kadın
Fulya inan içimdeki ses olarak dışarı cereyan ettin
Kahkaha attım valla..

Günaydn bebikm naslsn.Gözü aydn olsn sinem de @SS2007
Bomba gibiyim nageem
Içim içime sığmıyor dört gözle çarşambayı bekliyorum ne kadar iyi düşünürsem sanki o kadar çabuk gelecek pembe surat
Sen nasılsın? Sıpamın büyümesinin reaksiyonları dışında

senin kyvde delimi hamile kadına böyle rüyalar anlatılırmı yaa
eşin konuşsun onunla canım
Deli deli. Bilerek yapıyor zaten cnm adım gibi biliyorum. Bi kere söylüyor, duymazdan geliyorum, başka bişi ye ilgilenir gibi yapıyorum sonra bi daha anlatıyor. En son söyledim işte eşime. Söylemiştir o, ama bana anlatmaz ne dediğini fln. Çok kafaya takıyorum diye. Amannn bu varya bana ilk hamileliğimde neler yaptı anlatsam kimse inanmaz. O zamn cahildim, 22 yaşında sadece oturup ağlardım. Ama şimdi o kadar değilim, çok şükür konuşmayı öğrendim

canım anlattığında beni düşün var say ordayım onun ağzına yapıştırıyorum gülümse geç
onun yanında hiç takmıyor gibi gözüküyorım artık çözdüm onu. Aman rüya işte tersi okur dedim, bi baktı inanamadı öyle dememe. Niye çünkü üzülmem, ağlamam gerekiyor, o bundan mutlu oluyor. Elimde in geldiğince takmamaya çalışıyorum

Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız Sinem için çok sevindim Rabbim hayırlı etsin inşaallah sevgul iyi çok iyi artmış değerin maaşallah kızlar topic hareketlendi Zahide yetiş de hamileymis izledinizmi kadın ne kadar ağladı içinde ne kadar hüzün biriktirmiş

Canım kıyamam sana.. nasıl da yer etmiş.. er geç yapılan herşey misliyle Rabbimden karşılık buluyor Sen eski hüzünlerini koy kenara.. illa ağlayacaksan benim iki yeğenim arasındaki benzerlikleri o muhteşem bağı seyret seyret sevinçten ağla.. canımmm

senin kyvde nereli canım, ilk gebelikte gerçekten çok acemi oluyormuşuz şimdi gebe kalsam varya kimseyi karıştırmam başta evladımın ismi dahil

Ve aleyküm selam adaşım Hoşgeldin.. darısı bütün haber bekleyen kadınlara olsun inşallah..
Bizde durumlar iyi çok şükür Güzel haber alınca kat be kat güzel oldu.. Allahım herkesin yüzünü güldürsün
Sen nasılsın?

hoşgeldin arzucum. demek zahide yetişte epeyidir istiyor yaşı kaç acaba
allah tamamına erdirsin rabbim bizlerede sağlıkla nasip etsin
sen amh değerine baktırdın mı

Oyy maşalah maşallah seni böyle görmek bile harika o haberi aldığımz günde bayram edicez inşallah yerim pembe suratlını.Tabiki umutla dualarla gelecekler ablacm.bak ilk yeğenimzde geldi çok şükür
Ben şükür iyiym ablacm.işte bide tayin şeyini bekliyorz heycanla :)) daha merkezi bi yere sahile gtmenn heyecanı :)

Ağzın bal yesin kuzuumm
Inşallah inşallah o güzel haberler geldikçe daha çok aydınlanacak içimiz Beklentilerimize kavuştukça Rabbime daha daha şükredip daha daha 4gözle bekleyeceğiz
Tayin işide gönlünüzün güzelliğine göre olsun inşallah Valla bende tayin haberini sizle beraber bekliyorum hayırlısı kuzusu..

Canımmm benim çok sağol. İnsan unutamıyor gerçekten, onu görmek değil inan düşünmek bile kalbimin sıkılmasın yetiyor. Ama dediğin gibi Rabbim öyle büyük ki, ne yaptılarsa aynısını yaşadılar kızlarından. Hatta eşim kendi dedi bana. Farkında mısın sana dedikleri aynı şeyi şimdi kardeşim yaşıyor diyara yine de oh demedim, oturdum ona da üzüldüm. İnşallah bebişimi sapsal kucağıma alayım artık hiççç duymam onu

senin kyvde nereli canım, ilk gebelikte gerçekten çok acemi oluyormuşuz şimdi gebe kalsam varya kimseyi karıştırmam başta evladımın ismi dahil
Tekirdağlı cnm. Aynen insan bunda tecrübe ediniyor. Bemde şimdi hiç karıştırmıyorum valla. Baktım geçen gün isim sayıyo bemd dedim, bakalım zamanı gelince ben koyarım dedim

Bende senn acemeliği yaşıyorm galiba şmdi sakinoş gerçi öyle ağlatma isteme gibi bi şeyi yoktur şmdi hakkını yemiyim

Eee etme bulma dünyası Sen affetsen acısan bile Allah affetmiyor yaşattığını yaşamadan kimse göçmüyor bu diyardan canım benim.. he sen oh dememissin bu senin büyüklüğün o karnındaki ve yanındaki güzellikler de bunun ödülü bence.. Allah salih kullarından etsin
Ben sinirlenince eşime totoma konuş şekerim derim hemen yumuşarız
sende kv birşey derse öyle de içinden sonra güler geçersin vız gelir tırıs gider

Güzelmiş aklımda bulunsun bu iyi oldu kendi kendime gülerim artık

Tekirdağlı cnm. Aynen insan bunda tecrübe ediniyor. Bemde şimdi hiç karıştırmıyorum valla. Baktım geçen gün isim sayıyo bemd dedim, bakalım zamanı gelince ben koyarım dedim

ooyy ben klvedenin memleketinde görev yapıyorum :)) gönder buralara sen ben onunla özel ilgileneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…