2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

aayy kıyamam yaa eşine rabbim sevincinizi daim etsin

kaça çıktı 18 küsürdü ikin gün arayla yaptın dimi testi birde aynı yerde yaptır testi
sen millete bakma canım yaa

folic asit alıyorsun dimi
Amin ablam. Folic asidi aldım bugün ilkini cumartesi yaptırdım 18.72 idi diğerini dün yaptım 52.91 çıktı abla ilkini özelde yaptırdım saülık ocaüında devam ederim büyük ihtimal özelde ücretli çok biiey değil ama sağlık ocağı vaeken gerek yok diye düşünüyorum allahım sizlerede nasip etsin inşallah dualarımdasınız şimdi daha çok

Evet hep böyle güzel artar inşallah evet zahide yetiş istiyordu olmuyordu

Günaydın kayseriden karlı musmutlu sabahlar olsun :) M miyaz taze anne nasılsın? D Deli_manya canım bende akşam çok tuvalete çıkıyorum baskı çok arttı birde dün kontrol vardı çok şükür iyiymiş herşey lan ilacı vitamin ve iğnelere devam dedi doktorum doğuma kadar... Bende de kasık ve karın da ağrı oluyo lastik gibi geriliyor

Meraba canm maşallah sevndm iyi olmasına bebişin.Bende iki gündür daha iyiyim magnezyumu düzenli içiyorm iki gündür belki ondandr bilmiyom ki ama bormalmiş bu sertlkler rahim doğuma hazrlıyomuş ya kndini.
Naptın kıyaftleri yıkadn mı hazrlklar ne alemde canm.bende bu hafta yapıyım artk diyorm.Bianda biley olurda hem tayin işi falan var hem de ağırlaşıyorz git gide .

günaydın güzelim iyiyim şükür
sen nasılsın daha önce sordum ama görmedin gördüysende yazdıysan ben görmedim sanırım
kyvdenin neyi var nasıl oldu
İyiyim ablacım görmemiş olabilirim ya kusura bakma düşmüştü kırığı falan vardı daha iyi şimdi çok şükür senin baban nasıl

İyiyim balım sen nasılsın ya bende dün bayağı bi kasık bel ağrısı ve şişlik çektim ölüyorum sandım tüm vücudum ağrıyordu biri dokunsa döverdim heralde mecalim olsaydı tabi :)

İyiyim ablacım görmemiş olabilirim ya kusura bakma düşmüştü kırığı falan vardı daha iyi şimdi çok şükür senin baban nasıl
allah şifa versin kyvdene de canım
babamın ameliyatı belli oldu 5 şubatta bakalım inşallah oda hayırlısı ile atlatır

testi yeniledin mi

allah şifa versin kyvdene de canım
babamın ameliyatı belli oldu 5 şubatta bakalım inşallah oda hayırlısı ile atlatır

testi yeniledin mi
İnşallah ablacım allah şifa versin babacığına başınızdan eksik etmesin inşallah. Yok ablam tekrarlamadım haftaya doktora gidecem o zaman bakarlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…