- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.781
Amin ablam. Folic asidi aldım bugün ilkini cumartesi yaptırdım 18.72 idi diğerini dün yaptım 52.91 çıktı abla ilkini özelde yaptırdım saülık ocaüında devam ederim büyük ihtimal özelde ücretli çok biiey değil ama sağlık ocağı vaeken gerek yok diye düşünüyorum allahım sizlerede nasip etsin inşallah dualarımdasınız şimdi daha çokaayy kıyamam yaa eşine rabbim sevincinizi daim etsin
kaça çıktı 18 küsürdü ikin gün arayla yaptın dimi testi birde aynı yerde yaptır testi
sen millete bakma canım yaa
folic asit alıyorsun dimi
Evet hep böyle güzel artar inşallah evet zahide yetiş istiyordu olmuyorduSelamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız Sinem için çok sevindim Rabbim hayırlı etsin inşaallah sevgul iyi çok iyi artmış değerin maaşallah kızlar topic hareketlendi Zahide yetiş de hamileymis izledinizmi kadın ne kadar ağladı içinde ne kadar hüzün biriktirmiş
İnşallah kuzucum herşey hepimiz için güzel olsunMaşallah canım kat kat yükselecek inşallah
Amiiinnnn inşallah kuzucumNe güzel hareketlendi topiğimiz neşemiz daim bebişimiz bol olsun
günaydın güzelim iyiyim şükürGünaydın canlar nasılsınız
Maşallah allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftada idi o 37-38 mi?Kızlar günaydın.. sinem doğum yapmış nur topu gibi kızımız olmuuuş
Günaydın kayseriden karlı musmutlu sabahlar olsun :) M miyaz taze anne nasılsın? D Deli_manya canım bende akşam çok tuvalete çıkıyorum baskı çok arttı birde dün kontrol vardı çok şükür iyiymiş herşey lan ilacı vitamin ve iğnelere devam dedi doktorum doğuma kadar... Bende de kasık ve karın da ağrı oluyo lastik gibi geriliyor
Maşallah allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftada idi o 37-38 mi?
İyiyim ablacım görmemiş olabilirim ya kusura bakma düşmüştü kırığı falan vardı daha iyi şimdi çok şükür senin baban nasılgünaydın güzelim iyiyim şükür
sen nasılsın daha önce sordum ama görmedin gördüysende yazdıysan ben görmedim sanırım
kyvdenin neyi var nasıl oldu
İyiyim balım sen nasılsın ya bende dün bayağı bi kasık bel ağrısı ve şişlik çektim ölüyorum sandım tüm vücudum ağrıyordu biri dokunsa döverdim heralde mecalim olsaydı tabi :)Günaydın kayseriden karlı musmutlu sabahlar olsun :) M miyaz taze anne nasılsın? D Deli_manya canım bende akşam çok tuvalete çıkıyorum baskı çok arttı birde dün kontrol vardı çok şükür iyiymiş herşey lan ilacı vitamin ve iğnelere devam dedi doktorum doğuma kadar... Bende de kasık ve karın da ağrı oluyo lastik gibi geriliyor
allah şifa versin kyvdene de canımİyiyim ablacım görmemiş olabilirim ya kusura bakma düşmüştü kırığı falan vardı daha iyi şimdi çok şükür senin baban nasıl
İnşallah ablacım allah şifa versin babacığına başınızdan eksik etmesin inşallah. Yok ablam tekrarlamadım haftaya doktora gidecem o zaman bakarlar zatenallah şifa versin kyvdene de canım
babamın ameliyatı belli oldu 5 şubatta bakalım inşallah oda hayırlısı ile atlatır
testi yeniledin mi
Nasılsınız kızlar,ardemir bugğn mü gidecekti doktora ben mi yanlış hatırlıyorum, bi haber var mı
Nasılsınız kızlar,ardemir bugğn mü gidecekti doktora ben mi yanlış hatırlıyorum, bi haber var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?