2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Nasılsınız kızlar, ardemir bugğn mü gidecekti doktora ben mi yanlış hatırlıyorum, bi haber var mı
Canımsın kuzum Aynen bugün trombofili için gittim hastaneye..
genetik tarama 1.5 ay sonra belli olacak hematoloji 1 hafta sonra..
Ve artık doktorum serbestsiniz lütfen gebelik haberi alayım dedi

Canım ben bir ay önceden kısım kısım yıkayıp ütülemeye başladım aldıkça dediğin gibi sende hazırlık yap ne olur ne olmaz,sonradan elin ayağına dolanmasın... Hastane çıkışı kaldı birde bu ıslak pamuk alacağım inş bebeği temizlemek için birde lohusa geceliğim eksik onları almam gerekiyor yinede eksik çoooook sen neler aldın

İyiyim balım sen nasılsın ya bende dün bayağı bi kasık bel ağrısı ve şişlik çektim ölüyorum sandım tüm vücudum ağrıyordu biri dokunsa döverdim heralde mecalim olsaydı tabi :)
Annesi olacak artık o kadar şikayetler adet olacak gibi ağrılar 2-3 ay oluyo canım ne yazıkki aman dikkat et ağır iş yapma yukarıya uzanma ağrın olunca bi güzel yat dinlen

Hafta sonu yapcam inşallah canm.Bizim çok bi eksiğimz yok gibi canm lohusa takımı aldm pijamamda vardı.bide emzirme atletlernde alcam o eksk bebeğinde herşeyi tmm şükür sadece bebek arabası kaldı onda da şubat indirimi olcakmş onu bekliyoz.

Annesi olacak artık o kadar şikayetler adet olacak gibi ağrılar 2-3 ay oluyo canım ne yazıkki aman dikkat et ağır iş yapma yukarıya uzanma ağrın olunca bi güzel yat dinlen
Yatıyorum kuzu kırgınlıkta var ıhlamur demleyip içtim bi bardak bi güzel terledim olsun napalım katlanırız canım sağlıklı olsunda bebek

Anladım canım bende süt sağma makinası alacam ama çok pahalı (( bakalım lansinoh diyorlar herhalde o olaxak

Tatlım bekle biraz daha internette indirim takip et biraz hepsi her göğüse uygun olmuyor
Evet canım bakıyorum nete ama aksi gibi o hiç düşmüyor bi arkadaş lansinoh kullanmış bayağı memnun diye tavsiye etti acıtmıyormuş ve bebeğin emiş hızına göre ayar veriliyormuş yinede araştırmadayım

Hmmm ücretli iznn bitince başlıycakmısn sen işe canm siz öğrtmnlerde ücretsz izin varmı.Ben ücretsz izinde almayı düşünüyorm inşallah.
Canım ben 5 şubatta doğum iznine ayrılıyorum inş 32+5 de doğum iznim 16 hafta.. 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası diye ayrılıyor.. Bu sırada maaş alıyoruz ama Eylül de bebekle kalmak istersem ücretsiz izne ayrılabilirim ama ben çalışmayı düşünüyorum annemin bebeğe bakma ihtimali var gibi şimdilik eğer bakamazsa bende alırım.. Bizde 1 yıl ücretsiz izin yanlış bilmiyorsam

Canımsın kuzum Aynen bugün trombofili için gittim hastaneye..
genetik tarama 1.5 ay sonra belli olacak hematoloji 1 hafta sonra..
Ve artık doktorum serbestsiniz lütfen gebelik haberi alayım dedi
Ayy hadi inşallah canım, güzel haberlerini verirsin bi an önce. Az kaldı az hissediyorum , seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…