- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.801
Canım darısı başına.. 39cu haftanın sonlarıydı yanlış bilmiyorsam..Maşallah allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftada idi o 37-38 mi?
Canımsın kuzum Aynen bugün trombofili için gittim hastaneye..Nasılsınız kızlar,ardemir bugğn mü gidecekti doktora ben mi yanlış hatırlıyorum, bi haber var mı
Hııı ben onu kaçırdm galiba abla ya.D Deli_manya kuşum kan vermeye gidecektim ya pıhtılaşma için..
Canımsın kuzum Aynen bugün trombofili için gittim hastaneye..
genetik tarama 1.5 ay sonra belli olacak hematoloji 1 hafta sonra..
Ve artık doktorum serbestsiniz lütfen gebelik haberi alayım dedi
Amin inşallah canım benim
Hadi bismillah Allahm yüzünü güldürsün ablacımmmm
Canım ben bir ay önceden kısım kısım yıkayıp ütülemeye başladım aldıkçaMeraba canm maşallah sevndm iyi olmasına bebişin.Bende iki gündür daha iyiyim magnezyumu düzenli içiyorm iki gündür belki ondandr bilmiyom ki ama bormalmiş bu sertlkler rahim doğuma hazrlıyomuş ya kndini.
Naptın kıyaftleri yıkadn mı hazrlklar ne alemde canm.bende bu hafta yapıyım artk diyorm.Bianda biley olurda hem tayin işi falan var hem de ağırlaşıyorz git gide .
Annesi olacak artık o kadar şikayetler adet olacak gibi ağrılar 2-3 ay oluyo canım ne yazıkki aman dikkat et ağır iş yapma yukarıya uzanma ağrın olunca bi güzel yat dinlenİyiyim balım sen nasılsın ya bende dün bayağı bi kasık bel ağrısı ve şişlik çektim ölüyorum sandım tüm vücudum ağrıyordu biri dokunsa döverdim heralde mecalim olsaydı tabi :)
Canım ben bir ay önceden kısım kısım yıkayıp ütülemeye başladım aldıkçadediğin gibi sende hazırlık yap ne olur ne olmaz,sonradan elin ayağına dolanmasın... Hastane çıkışı kaldı birde bu ıslak pamuk alacağım inş bebeği temizlemek için birde lohusa geceliğim eksik onları almam gerekiyor yinede eksik çoooook sen neler aldın
Yatıyorum kuzu kırgınlıkta var ıhlamur demleyip içtim bi bardak bi güzel terledim olsun napalım katlanırız canım sağlıklı olsunda bebekAnnesi olacak artık o kadar şikayetler adet olacak gibi ağrılar 2-3 ay oluyo canım ne yazıkki aman dikkat et ağır iş yapma yukarıya uzanma ağrın olunca bi güzel yat dinlen
Anladım canım bende süt sağma makinası alacam ama çok pahalıHafta sonu yapcam inşallah canm.Bizim çok bi eksiğimz yok gibi canm lohusa takımı aldm pijamamda vardı.bide emzirme atletlernde alcam o eksk bebeğinde herşeyi tmm şükür sadece bebek arabası kaldı onda da şubat indirimi olcakmş onu bekliyoz.
Geçmiş olsun kuzum benimYatıyorum kuzu kırgınlıkta var ıhlamur demleyip içtim bi bardak bi güzel terledim olsun napalım katlanırız canım sağlıklı olsunda bebek
Tatlım bekle biraz daha internette indirim takip et biraz hepsi her göğüse uygun olmuyorAnladım canım bende süt sağma makinası alacam ama çok pahalı(( bakalım lansinoh diyorlar herhalde o olaxak
Hmmm ücretli iznn bitince başlıycakmısn sen işe canm siz öğrtmnlerde ücretsz izin varmı.Ben ücretsz izinde almayı düşünüyorm inşallah.Anladım canım bende süt sağma makinası alacam ama çok pahalı(( bakalım lansinoh diyorlar herhalde o olaxak
Evet canım bakıyorum nete ama aksi gibi o hiç düşmüyorTatlım bekle biraz daha internette indirim takip et biraz hepsi her göğüse uygun olmuyor
Canım ben 5 şubatta doğum iznine ayrılıyorum inş 32+5 de doğum iznim 16 hafta.. 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası diye ayrılıyor.. Bu sırada maaş alıyoruz ama Eylül de bebekle kalmak istersem ücretsiz izne ayrılabilirim ama ben çalışmayı düşünüyorum annemin bebeğe bakma ihtimali var gibi şimdilik eğer bakamazsa bende alırım.. Bizde 1 yıl ücretsiz izin yanlış bilmiyorsamHmmm ücretli iznn bitince başlıycakmısn sen işe canm siz öğrtmnlerde ücretsz izin varmı.Ben ücretsz izinde almayı düşünüyorm inşallah.
Ayy hadi inşallah canım, güzel haberlerini verirsin bi an önce. Az kaldı az hissediyorum , seviyorum seniCanımsın kuzum Aynen bugün trombofili için gittim hastaneye..
genetik tarama 1.5 ay sonra belli olacak hematoloji 1 hafta sonra..
Ve artık doktorum serbestsiniz lütfen gebelik haberi alayım dedi
Bende iyiyim ablacım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?