2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Teyzeleri bakın bugün ki testimiz
oooyyy maşallah maşallah maşallah maşallah nasıl mutlu oldum
ben burdayım diyor annesi kuzun içimden erkek geçiyor deyim sana dur bakalım ne göreceğiz
allah sağlıkla kucağında göstersin

ben burdayım diyor annesi kuzun içimden erkek geçiyor deyim sana dur bakalım ne göreceğiz
Amin ablacım sizlerede nasip olsun inşallah tez vakitte hayırlısıyla. Erkek mi geçiyor içinden bende kız diye geçiriyorum ama sağlıklı olsun da her ikiside evlat farketmez canımcım. Salı günü doktora gidecem inşallah hayırlı haberlerle gelirim tekrar. Bende zikir çekiyorum peygamber efendimize ihlas adamıştım iki bin tane ihlası şerif okuyacamda uyuklamaktan okuyamıyorum ki ya allah güç kuvvet versinde şu borcumu ödeyeyim inşallah ablacım

Ablacm valla me güzel dedin hakkaten ben burdayım diyo minnak çok şükürrrrr M miyaz

Evet canım bi bakmışsın salıya keseyide görmüşüz ikinci golüde atıp üçüncüye hazırlanmaya başlamışız değil mi :)
Oh oh hadi inşallah ablam salı olmasa cuma olur ne olacakki büyüyo işte anneciği kalp atışı duyana kadr insan inanamıyo :))

Kızlar çok moralim bozuk, bebişi görmeye gittik ama boynuna kordon dolanmış hemde 2 kez. Nolur dua edin çok korkuyorum

Kızlar çok moralim bozuk, bebişi görmeye gittik ama boynuna kordon dolanmış hemde 2 kez. Nolur dua edin çok korkuyorum
Doktor ne dedi canım bişey olmaz inşallah ya kötüye şartlamayalım kendimizi allaha emanet olsun allah acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…