- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #5.821
Canm zikr için diosan ben yapıcktm ama 2 3 kişi vardı sadece onun için yapmdm bn.sen neyi diyosn
Hamişleri filan dedim kuzum bakınca çok hoşuma gitti annemizi de ekle işin yoksa tabiCanm zikr için diosan ben yapıcktm ama 2 3 kişi vardı sadece onun için yapmdm bn.sen neyi diyosn
oooyyy maşallah maşallah maşallah maşallah nasıl mutlu oldumTeyzeleri bakın bugün ki testimiz
Amin ablacım sizlerede nasip olsun inşallah tez vakitte hayırlısıyla. Erkek mi geçiyor içinden bende kız diye geçiriyorum ama sağlıklı olsun da her ikiside evlat farketmez canımcım. Salı günü doktora gidecem inşallah hayırlı haberlerle gelirim tekrar. Bende zikir çekiyorum peygamber efendimize ihlas adamıştım iki bin tane ihlası şerif okuyacamda uyuklamaktan okuyamıyorum ki ya allah güç kuvvet versinde şu borcumu ödeyeyim inşallah ablacımoooyyy maşallah maşallah maşallah maşallah nasıl mutlu oldum
ben burdayım diyor annesi kuzun içimden erkek geçiyor deyim sana dur bakalım ne göreceğiz
allah sağlıkla kucağında göstersin
Bunu bana dedin heralde ebuşum :)Maşallahhhhh canım okursun sen
Evet canım bi bakmışsın salıya keseyide görmüşüz ikinci golüde atıp üçüncüye hazırlanmaya başlamışız değil mi :)
Oh oh hadi inşallah ablam salı olmasa cuma olur ne olacakki büyüyo işte anneciği kalp atışı duyana kadr insan inanamıyo :))Evet canım bi bakmışsın salıya keseyide görmüşüz ikinci golüde atıp üçüncüye hazırlanmaya başlamışız değil mi :)
He bişey olmaz tabikide balım beklerizOh oh hadi inşallah ablam salı olmasa cuma olur ne olacakki büyüyo işte anneciği kalp atışı duyana kadr insan inanamıyo :))
Oy oy maşallah hadi bakalım kat kat artsın sıkı sıkı tutunsun bebişin sanaTeyzeleri bakın bugün ki testimiz
İnşallah canım inşallahOy oy maşallah hadi bakalım kat kat artsın sıkı sıkı tutunsun bebişin sana
Doktor ne dedi canım bişey olmaz inşallah ya kötüye şartlamayalım kendimizi allaha emanet olsun allah acılarını göstermesinKızlar çok moralim bozuk, bebişi görmeye gittik ama boynuna kordon dolanmış hemde 2 kez. Nolur dua edin çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?