2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Doktor ne dedi canım bişey olmaz inşallah ya kötüye şartlamayalım kendimizi allaha emanet olsun allah acılarını göstermesin
Şu anda bi sıkıntı yok dedi, kordonı dinledi, kan akımı fln normal dedi. Ama tabi yakın takip dedi. Ya alamazsam bişi olursa diye aklım çıkıyor, o kadar kötü oldum ki o an hiç bişi soramadım. Pazartesi tekrar gidecem, kızlar dua edin kendiliğinden açılsın. Kendiliğinden açıladabilirmiş

Canım endişe etme boynuna kordon dolanıp normal doğum yapanlar falan bile var rahat ol annesi senin bebeğin artık kendini kurtardı çok şükür en kötü ne olabilir belki her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurup 1-2 hafta erken doğuma alırlar seni o kadar yani çok şükür herşeyin çözümü var kötü düşünme belkide açılır hiç gerek kalmaz sen bebeğinin hareketlerini takip etmeye odaklan ve strese girme

İnşallah dediğin gibi olur cnm, çok moralim bozuldu inan. Hareketlerini takip ediyorum ama inan stres yapmamak elimde değil, eşim kızacak diye ağlayamıyorum bile, rahat ol diyo kızıyor çok kafaya takıyorum diye, napacam bilmiyorum, inşallah sağ salim alırım kucağıma :-(

Bende onu diyecektim kendiliğinden de açılabiliyor diye duymuştum bende açılacak inşallah canım

Canım içine atma üzülüyorsan ağla ama tabi kendini hırpalama.. Onu oraya koyan Rabbim korur bizden daha iyi hep bunu düşün.. Rabbi yessir tesbihi çek canım ben ne zaman bunalsam çekerim çok şükür çok faydasını gördüm.. Az,kaldı çok şükür sana inş hayırla kucağına al canım

Tatlım korkma kaç bebeği üç tur kordon ile doğurttuk bebek büyüdükçe illa ki oluyor bu durum düğüm olanlar bile oluyor haftan da büyük korkma boşuna
Yaa nasıl iyi geldi bu mesaj, gerçekten mi. İnternette ne kadar can sıkıcı şeyler yazıyor bi bilseniz, şu an nefes alamıyorum ç, o kadar kötüyüm. İnşallah açılır. Yapılacak hiç bişi de yok, beklemekten başka

Amin canım amin inşalllah hepimiz alalım sağlıkla, Rabbim acılarını göstermesin

Canım her zaman internet den bakmayın der doktorlar İnan yaşadığım şeyler teselli etmek için yazmıyorum bile sen üzülme üzüldükçe bebeğin daha çok etkileniyor biliyorsun değil mi annesi bebeğini de kendini de üzme

Günaydın iyi pazarlar herkese
Günaydn bebişim nasılsn.Bana yine bildirim gelmemiş
P pastadelisi yeni gördüm daha senide hay Allahm ya lütfen endişe etme zaten doktor kontrole aldı şmdi seni canm.bi sorun çıkaa duygunun da dediği gibi çok şükür bu kdr kurtardn sen bi iki hafta erkene alır yani neden üzüyosn kndini daha erken safha da olsay dı ki açılma ihtimali bile varmş yani doktor beklediğine göre bi skntı yok

Kızlar yarın doktora gidecem dualarınıza talibim bakalım ne durumdayız ne diyecek doktor salı gidecektim ama yarın yağmayacakmış kaç gündür çok soğuktu burası hava iyiyken gideyim diyorum farketmez zaten kan vereli bir hafta olacak yarın iyi bekledim yine :)

Hadi güzel haberlerle gel inşallah ablacm herşey gönlünce olsn.

İnşallah öyle olur yarın gidecem tekrar, başka bi doktora kızlar. Gittiğim hastaneçde yoğun bakım ünitesi fln yokmuş, Allah korusun inşallah gerek kalmaz ama nolur nolmaz. Bu saatten sonra hastane de değiştirmem gerekiyor, mecburen doktorda. Karmakarışığım, inşallah sağ salim kucağıma alayım başka bişi istemiyorum. Bebeğim için hatime başlamıştım, bugğn bitiyor, birazdan duasını yapacam, inşallah Rabbimin mucizesi yarın gittiğimde o kordonu çözmüş olur, bana bi sürpriz yapar. :-(

Git cnm yarın inşallah güzel haberler ile geliriz ikimizde. Dualarımda sende varsın

Canm hemen acele etmesen mi doktor hastane değiştrme konusunda belki düzelecek hı? Pazartesi git bi bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…