- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.021
Çok sağol kuzum iyiyim çok şükürGünaydn bebikm naslsn.Gözü aydn olsn sinem deSS2007
3I+1de cnmMaşallah allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftada idi o 37-38 mi?
Erken doğum mu yaptın sinem bebiş nasıl3I+1de cnm
Ayy cnm benim aynısı başıma gelmişti, ben çalışmıyorum ama yaz tatili için bulmuştuDualarınız için allah razı olsun kızlar
Canım çok sıkkın bakıcı abla bulmuştum oğlumun Öğretmeni vasıtası ile
Kız üniversiteye hazırlanıyordu alpere derslerinde de yardım edecek ve bu pazartesi başlayacaktı cuma günü aradım pazartesi günü gelmesi için aradım cevap vermedi Öğretmenini aradım komşusu oluyor çünkü kızın ailesi
Öğretmen dönüş yaptı kız iş bulmuş ama bize bildirme gereği görmemiş bu nasıl bencillik ve sorumsuzluk anlamıyorum dilerim ilerde çalışan anne olur bana yaptığını yaşar
Yarın izin almam gerekiyor zaten izin alamıyordum vermezlerse ne yapacağım bilemiyorum burda kimsemiz yok okul zamanı olsa eşim 3-5 arası iş yerinde odasında ilgileniyor ama tam gün bu çocuk ne yapar dua edin yarın izin alabileyim
Ahh cnm sorma psikolojik olarak çok etkiledi bu durum beni inan. Az bi zman kaldığı için iyice telaşlanıyor insan, yeni bi doktora gidecem artık son şansım, inşallah içime sinerMaşallah sevocum.. tabiki çekilen her sıkıntının kat be kat ödülü gelecek
güzel haberler geldikçe sevinçle hoplayıp zıplayacağız..
Canım doktorla kesinlikle aynı dili konuşmalısın olmadı mı böyle yersiz endişe yaratıyor Soruların cevapsız kalınca kendi kendine o boşluğu doldurmaya kalkıyorsun.. bencede arayışa gir ve gönlüne göre bir doktor bul inşallah..
Dualarınız için allah razı olsun kızlar
Canım çok sıkkın bakıcı abla bulmuştum oğlumun Öğretmeni vasıtası ile
Kız üniversiteye hazırlanıyordu alpere derslerinde de yardım edecek ve bu pazartesi başlayacaktı cuma günü aradım pazartesi günü gelmesi için aradım cevap vermedi Öğretmenini aradım komşusu oluyor çünkü kızın ailesi
Öğretmen dönüş yaptı kız iş bulmuş ama bize bildirme gereği görmemiş bu nasıl bencillik ve sorumsuzluk anlamıyorum dilerim ilerde çalışan anne olur bana yaptığını yaşar
Yarın izin almam gerekiyor zaten izin alamıyordum vermezlerse ne yapacağım bilemiyorum burda kimsemiz yok okul zamanı olsa eşim 3-5 arası iş yerinde odasında ilgileniyor ama tam gün bu çocuk ne yapar dua edin yarın izin alabileyim
Abla erken deil onun ki sanrm yanlş yazdı oErken doğum mu yaptın sinem bebiş nasıl
Kesinlkle arzuşum iyi olacak herşey sıkıntılar geçici allah büyükMaşallah sevocum.. tabiki çekilen her sıkıntının kat be kat ödülü gelecek
güzel haberler geldikçe sevinçle hoplayıp zıplayacağız..
Canım doktorla kesinlikle aynı dili konuşmalısın olmadı mı böyle yersiz endişe yaratıyor Soruların cevapsız kalınca kendi kendine o boşluğu doldurmaya kalkıyorsun.. bencede arayışa gir ve gönlüne göre bir doktor bul inşallah..
Aminn ablacım allah razı olsun sizlerinde güzel haberlerinizi alalım inşallah peş peşeCetvel yapmışsın canımsın yaa allah tamamına erdirsin
Allah razı olsun ablam amin inşallahCanım çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Güzel haberler peşi sıra gelir inşallah
Ohhh missssss çok şükür kuzuu bişey diyecem gebe kalmadan önceki ay on günden fazla bi lekelenmem oldu 28 de geldi benimde acabaaaaa senindeee ayy inşallahhh ya rabbimmmBen ilaç kullanmadan 28. gün regl oldum Yehhuuuuu
Düzene giriyor sanırım.. Şükürler olsun!
Ağzın bal yesin emi güzellik..Ohhh missssss çok şükür kuzuu bişey diyecem gebe kalmadan önceki ay on günden fazla bi lekelenmem oldu 28 de geldi benimde acabaaaaa senindeee ayy inşallahhh ya rabbimmm
Sağolasın canım benimHalim rabbime malum canım 1000 ya evvel duanı okudum rabbim Sağlıkla ve hayırlisi evlâd nasip etsin inşallah
Günaydın balım. bi çift minik ayak getireceğini umuyorum inşallahAğzın bal yesin emi güzellik..
Kısmet.. bakalım şubat ayı ne getirecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?