2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah

ayy canısııı nasıl sevindim anlatamam Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..zor olanı başardın, artık herşey sırasıyla gelir Allahın izniyle rahat ol

ayy canısııı nasıl sevindim anlatamam Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..zor olanı başardın, artık herşey sırasıyla gelir Allahın izniyle rahat ol
İnşallah balım darısı sana bak beni gör bende pkoluyum sende benim yaptığım gibi yapıp sıkıntı etme kendine bu hastalığı kuzu srninde olacak allahın izniyle az daha sabır

İnşallah balım darısı sana bak beni gör bende pkoluyum sende benim yaptığım gibi yapıp sıkıntı etme kendine bu hastalığı kuzu srninde olacak allahın izniyle az daha sabır

amin kuzum amin inşallah bekliyoruz bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin isteyen herkese içinde de bana
bulantıların var mı nasılsın

çok sinir bozucu ablacım ya gerçekten, naptın izin alabildin mi bugün?
çalışmak zor bizim açımızdan ya herşeye izin mahrum kalıyoruz bazı şeylerden..

amin kuzum amin inşallah bekliyoruz bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin isteyen herkese içinde de bana
bulantıların var mı nasılsın
Bulantı var sabahları özellikle oluyor ama çıkarmadım daha o bi tarafa yediklermden tat alamıyorum canım ekmekten tiksindim desem yeridir tuhaf yediklerimin tadı yok :)

Bulantı var sabahları özellikle oluyor ama çıkarmadım daha o bi tarafa yediklermden tat alamıyorum canım ekmekten tiksindim desem yeridir tuhaf yediklerimin tadı yok :)

normaldir ağızda değişik tat oluyormuş ablamda ilk haftalarda şimdi o da öyle diyor baya zayıfladı hatta..geçer buda inş her anın tadını çıkar boşver

Kızlar ben yine doktordan geldim, tekrar renkli ile bakıldı, kordon b duruyor hala, ama tek bu sefer. Sonucu doktora gösteremediö doğumfaymış. İsabet oldu benşm içinde malum pak sevemedim demiştim yaa.orda başka bi seçeneğim vardı yaa onun yanına gittim, yemeğe gidiyormuş hemen yakaladım Koridorda kısaca anlattım durumu, çok sıcakkanlı geldi hemen ısındım valla yarın sabaherken gel, uzun uzun rahatça konuşuruz, tedirgin olma ayrıntılarıyla konuşuruz dedi. Bakalım yarın sabah bi de ona gidecem. Ayy kızlar iyice yoruldum inanın. 15 tatil gelsin diye ekledim. Güya kızı götür getir olmayacak yaa, hiç çıkmamayı planlıyordum ama gördüğünüz üzere hep dışardayım. Sabah 10 da çıktım evden yarım saat oldu daha eve gireli. Belim, dizlerim çok ağrıyor, artık yürümekte bile zorlanıyorum inanın. Çok şükür yine de, Rabbim inşallah sonunu güzel eylesin, sağlıkla alayım bebeğimi. Bu arada @anneveoglusu ve @Halim rabbime malum dualarınızı okudum, Rabbim kabul etsin inşallah.

Sağolasın canım inşaallah hayırlı haberler alırsın

Cenazemiz vardı giremedim kaç gündür Kızlar yeni geldik eve bir Fulya ablama okudum sırayla yetişirim inşallah. Benim kırmızılar da geldi bu ay bakalım diğer ay ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…