- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.041
Günaydn abla duanı okudum Allahm hayrlı sağlıklı bi evlat versn inşallah.Günaydın kızlar
Tabi katılırım meleğimmmm
yok kuzum ya öyle düşünme bence benim de düzenli ama olmuyor bunu düşünüp stres olma bizim bebişlerin tarihi belli inşallah sırayla gelecekler
Günaydın kızlar kesemizi gördük çok şükür 4+3 minikim :)15gün sonra kalp atışı için gidecem inşallah
İnşallah balım darısı sana bak beni gör bende pkoluyum sende benim yaptığım gibi yapıp sıkıntı etme kendine bu hastalığı kuzu srninde olacak allahın izniyle az daha sabırayy canısııı nasıl sevindim anlatamam Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..zor olanı başardın, artık herşey sırasıyla gelir Allahın izniyle rahat ol
İnşallah balım darısı sana bak beni gör bende pkoluyum sende benim yaptığım gibi yapıp sıkıntı etme kendine bu hastalığı kuzu srninde olacak allahın izniyle az daha sabır
Dualarınız için allah razı olsun kızlar
Canım çok sıkkın bakıcı abla bulmuştum oğlumun Öğretmeni vasıtası ile
Kız üniversiteye hazırlanıyordu alpere derslerinde de yardım edecek ve bu pazartesi başlayacaktı cuma günü aradım pazartesi günü gelmesi için aradım cevap vermedi Öğretmenini aradım komşusu oluyor çünkü kızın ailesi
Öğretmen dönüş yaptı kız iş bulmuş ama bize bildirme gereği görmemiş bu nasıl bencillik ve sorumsuzluk anlamıyorum dilerim ilerde çalışan anne olur bana yaptığını yaşar
Yarın izin almam gerekiyor zaten izin alamıyordum vermezlerse ne yapacağım bilemiyorum burda kimsemiz yok okul zamanı olsa eşim 3-5 arası iş yerinde odasında ilgileniyor ama tam gün bu çocuk ne yapar dua edin yarın izin alabileyim
Bulantı var sabahları özellikle oluyor ama çıkarmadım daha o bi tarafa yediklermden tat alamıyorum canım ekmekten tiksindim desem yeridir tuhaf yediklerimin tadı yok :)amin kuzum amin inşallah bekliyoruz bakalım Allahım hayırlısını nasip etsin isteyen herkese içinde de bana
bulantıların var mı nasılsın
Bulantı var sabahları özellikle oluyor ama çıkarmadım daha o bi tarafa yediklermden tat alamıyorum canım ekmekten tiksindim desem yeridir tuhaf yediklerimin tadı yok :)
Amin canım sağolasınA anneveoglusuHalim rabbime malum dualarınızı okudum allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canlar
Sağolasın canım inşaallah hayırlı haberler alırsınKızlar ben yine doktordan geldim, tekrar renkli ile bakıldı, kordon b duruyor hala, ama tek bu sefer. Sonucu doktora gösteremediö doğumfaymış. İsabet oldu benşm içinde malum pak sevemedim demiştim yaa.orda başka bi seçeneğim vardı yaa onun yanına gittim, yemeğe gidiyormuş hemen yakaladım Koridorda kısaca anlattım durumu, çok sıcakkanlı geldi hemen ısındım valla yarın sabaherken gel, uzun uzun rahatça konuşuruz, tedirgin olma ayrıntılarıyla konuşuruz dedi. Bakalım yarın sabah bi de ona gidecem. Ayy kızlar iyice yoruldum inanın. 15 tatil gelsin diye ekledim. Güya kızı götür getir olmayacak yaa, hiç çıkmamayı planlıyordum ama gördüğünüz üzere hep dışardayım. Sabah 10 da çıktım evden yarım saat oldu daha eve gireli. Belim, dizlerim çok ağrıyor, artık yürümekte bile zorlanıyorum inanın. Çok şükür yine de, Rabbim inşallah sonunu güzel eylesin, sağlıkla alayım bebeğimi. Bu arada @anneveoglusu ve @Halim rabbime malum dualarınızı okudum, Rabbim kabul etsin inşallah.
Ben zayıflamıyorum tosun gibiyim maşallahım varnormaldir ağızda değişik tat oluyormuş ablamda ilk haftalarda şimdi o da öyle diyor baya zayıfladı hatta..geçer buda inş her anın tadını çıkar boşver
Sağol kuzum benim allah razı olsun takvimin hayırlı olsun tatlım benimebru_can_ebru duanı okudum canım allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Cümlemizden razı olsun balım. Teşekkür ederim canım benimSağol kuzum benim allah razı olsun takvimin hayırlı olsun tatlım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?