2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Cenazemiz vardı giremedim kaç gündür Kızlar yeni geldik eve bir Fulya ablama okudum sırayla yetişirim inşallah. Benim kırmızılar da geldi bu ay bakalım diğer ay ne olacak
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin... Bu arada duanı okudum Allâh hayırlı evlatlar versin inşallah

Canm inşallah bi skntı çkmaz zaten vaktnde geldi sayılır.Gelşmeler hakkında haber ver tmm

Kızlr sakine mesaj attı şimdi interneti yokmuş ciğer geliştirici iğne falan yapılmış bebeği alacaklarmış bile bile lades olur riskli demiş nst falan bakılacakmış hemen mi alır gün mü verir bilmiyorum dedi dua istiyor

Sakine hayırlı haberlerini bekliyoruz canım merak etme benim oğlan 7 aylıkken kordon dolanmisti şükür sorun olmadı

Ebru başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Ebru duanı okudum canım rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

AA sancimi çıktı sancısı mi var zaten normal doğum yapamaz artık sezeryanla alınır
Kordon dolali diye alıyorsa erken daha yaa takip yapılabilirdi bir gün bile fazladan kalsa bebiş için iyiydi

Sakinecim hayırlı olur sağlıkla kavuşursunuz İnşallah kuzuya dualarım seninle

Aaa iyide 36 haftada da cigergeliştirici mi yapıyolar ya Allah yardmcısı olsn inşallah

Kordon için bakılmış sanırım ablam bebişin ciğerleri için iğne yapılıyor yarına yatış vermişler hakkında hayırlısı risk almak istemiyor demek ki doktor herşey iyi olacak inşallah

Kızlar şimdi geldim tahliller fln yapıldı, sabah kontrol diye gitmiştim tabi orda yaşadığım şoku anlatamam. Yine M miyaz çekti o halimi. Kimse de yoktu yanımda. Doktor ultrasona baktı, sonra tekrar renkli ile baktılar, bebek tekrar bi tur daha dolamış kordonu, beklemenin bi anlamı yok, bile bile lades olır dedi, tehlikeli ben riske atamam dedi. Belki ihtiyaç olmayacak ama tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yapalım dedi.. Ne olacağının garantisi yok, nasıl daha fazla tehlikeye atabiliriz dedi. Tabi ben orda o an ağladığım için bunlar duyup anladıklarım. Sabah erken gel yatış yapalım dedi. Yoğun bakımı fln aradı yer var mı diye, olurda sıkıntı olursa diye. İnşallah gerek kalmaz ama hazırlığını yapalım dedi. Başka doktor bekle dedi ama benim kafam karıştı tabi, gerçekten riske atmakta istemiyorum, sonradan pişman olmak istemiyorum kızlar.hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum artık, Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Hem heyecanlı, hem korkak,, hem tedirgin karmakarışığım. İnşallah sağlıkla kucağıma aldığımda da çokmutlu olacam

Canım ne yaptım ki ne çektim benden yana bi sıkıntı yok destek olabildiysem bi nebze serinlettiysem içini ne mutlu bana aksine bu durumda beni yakın görüp yazman hoşuma bile gitti bişey çektiğim yok yani aşkolsun iyi olunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…