- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.061
Allah rahmet eylesin canım kimdi vefat edenCenazemiz vardı giremedim kaç gündür Kızlar yeni geldik eve bir Fulya ablama okudum sırayla yetişirim inşallah. Benim kırmızılar da geldi bu ay bakalım diğer ay ne olacak
Eşimin kuzeni kuzum sağol allah razı olsunAllah rahmet eylesin canım kimdi vefat eden
Cümlemizden kuzum başınız sağolsun allah sabırlar versin yakınlarınaEşimin kuzeni kuzum sağol allah razı olsun
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin... Bu arada duanı okudum Allâh hayırlı evlatlar versin inşallahCenazemiz vardı giremedim kaç gündür Kızlar yeni geldik eve bir Fulya ablama okudum sırayla yetişirim inşallah. Benim kırmızılar da geldi bu ay bakalım diğer ay ne olacak
Kızlar ben yine doktordan geldim, tekrar renkli ile bakıldı, kordon b duruyor hala, ama tek bu sefer. Sonucu doktora gösteremediö doğumfaymış. İsabet oldu benşm içinde malum pak sevemedim demiştim yaa.orda başka bi seçeneğim vardı yaa onun yanına gittim, yemeğe gidiyormuş hemen yakaladım Koridorda kısaca anlattım durumu, çok sıcakkanlı geldi hemen ısındım valla yarın sabaherken gel, uzun uzun rahatça konuşuruz, tedirgin olma ayrıntılarıyla konuşuruz dedi. Bakalım yarın sabah bi de ona gidecem. Ayy kızlar iyice yoruldum inanın. 15 tatil gelsin diye ekledim. Güya kızı götür getir olmayacak yaa, hiç çıkmamayı planlıyordum ama gördüğünüz üzere hep dışardayım. Sabah 10 da çıktım evden yarım saat oldu daha eve gireli. Belim, dizlerim çok ağrıyor, artık yürümekte bile zorlanıyorum inanın. Çok şükür yine de, Rabbim inşallah sonunu güzel eylesin, sağlıkla alayım bebeğimi. Bu arada @anneveoglusu ve @Halim rabbime malum dualarınızı okudum, Rabbim kabul etsin inşallah.
Cümlemizden kuzum başınız sağolsun allah sabırlar versin yakınlarına
Ebru başın sağolsun Rabbim rahmet eylesin
Allah razı olsun canlarımmmmBaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin... Bu arada duanı okudum Allâh hayırlı evlatlar versin inşallah
Sağolasın canımHalim rabbime malum arzu abla duanı okudum Allah kabul etsn.
AA sancimi çıktı sancısı mi var zaten normal doğum yapamaz artık sezeryanla alınırKızlr sakine mesaj attı şimdi interneti yokmuş ciğer geliştirici iğne falan yapılmış bebeği alacaklarmış bile bile lades olur riskli demiş nst falan bakılacakmış hemen mi alır gün mü verir bilmiyorum dedi dua istiyor
Kızlr sakine mesaj attı şimdi interneti yokmuş ciğer geliştirici iğne falan yapılmış bebeği alacaklarmış bile bile lades olur riskli demiş nst falan bakılacakmış hemen mi alır gün mü verir bilmiyorum dedi dua istiyor
Kordon için bakılmış sanırım ablam bebişin ciğerleri için iğne yapılıyor yarına yatış vermişler hakkında hayırlısı risk almak istemiyor demek ki doktor herşey iyi olacak inşallahAA sancimi çıktı sancısı mi var zaten normal doğum yapamaz artık sezeryanla alınır
Kordon dolali diye alıyorsa erken daha yaa takip yapılabilirdi bir gün bile fazladan kalsa bebiş için iyiydi
Sakinecim hayırlı olur sağlıkla kavuşursunuz İnşallah kuzuya dualarım seninle
Kuzu doktoru bile bile lades demek olur bebeği tutmak demiş risk almak istememiş belli ki hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi olur herşeyAaa iyide 36 haftada da cigergeliştirici mi yapıyolar ya Allah yardmcısı olsn inşallah
Olsun canm zaten vakti gelmişti inşallah herşey güzel olur onun için bebeğine sağlkla kavuşsunKuzu doktoru bile bile lades demek olur bebeği tutmak demiş risk almak istememiş belli ki hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi olur herşey
İnşallah canımOlsun canm zaten vakti gelmişti inşallah herşey güzel olur onun için bebeğine sağlkla kavuşsun
Canım ne yaptım ki ne çektim benden yana bi sıkıntı yok destek olabildiysem bi nebze serinlettiysem içini ne mutlu bana aksine bu durumda beni yakın görüp yazman hoşuma bile gitti bişey çektiğim yok yani aşkolsun iyi olundaKızlar şimdi geldim tahliller fln yapıldı, sabah kontrol diye gitmiştim tabi orda yaşadığım şoku anlatamam. Yine M miyaz çekti o halimi. Kimse de yoktu yanımda. Doktor ultrasona baktı, sonra tekrar renkli ile baktılar, bebek tekrar bi tur daha dolamış kordonu, beklemenin bi anlamı yok, bile bile lades olır dedi, tehlikeli ben riske atamam dedi. Belki ihtiyaç olmayacak ama tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yapalım dedi.. Ne olacağının garantisi yok, nasıl daha fazla tehlikeye atabiliriz dedi. Tabi ben orda o an ağladığım için bunlar duyup anladıklarım. Sabah erken gel yatış yapalım dedi. Yoğun bakımı fln aradı yer var mı diye, olurda sıkıntı olursa diye. İnşallah gerek kalmaz ama hazırlığını yapalım dedi. Başka doktor bekle dedi ama benim kafam karıştı tabi, gerçekten riske atmakta istemiyorum, sonradan pişman olmak istemiyorum kızlar.hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum artık, Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Hem heyecanlı, hem korkak,, hem tedirgin karmakarışığım. İnşallah sağlıkla kucağıma aldığımda da çokmutlu olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?