- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.081
Kızlar şimdi geldim tahliller fln yapıldı, sabah kontrol diye gitmiştim tabi orda yaşadığım şoku anlatamam. Yine M miyaz çekti o halimi. Kimse de yoktu yanımda. Doktor ultrasona baktı, sonra tekrar renkli ile baktılar, bebek tekrar bi tur daha dolamış kordonu, beklemenin bi anlamı yok, bile bile lades olır dedi, tehlikeli ben riske atamam dedi. Belki ihtiyaç olmayacak ama tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yapalım dedi.. Ne olacağının garantisi yok, nasıl daha fazla tehlikeye atabiliriz dedi. Tabi ben orda o an ağladığım için bunlar duyup anladıklarım. Sabah erken gel yatış yapalım dedi. Yoğun bakımı fln aradı yer var mı diye, olurda sıkıntı olursa diye. İnşallah gerek kalmaz ama hazırlığını yapalım dedi. Başka doktor bekle dedi ama benim kafam karıştı tabi, gerçekten riske atmakta istemiyorum, sonradan pişman olmak istemiyorum kızlar.hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum artık, Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Hem heyecanlı, hem korkak,, hem tedirgin karmakarışığım. İnşallah sağlıkla kucağıma aldığımda da çokmutlu olacam
Sezeryan için cnm kontrol amaçlı değil malesef :-( babamda başka bi doktora daha git diyo, aklım karışıyor böyle konuşuldukça, bugünkü kadın da doçentti bilir heralde ne biliym Ayy çok karışığım:-(Canm şmdi yarın yatış kontrol amaçlı mı sezeryana mı alınacksn şütfen stres yapma sonçta baya ilerledin.neyseki ilerledi gebeliğinde oldu bu Allah korusn.
Saol canım iyiki varsın, iyiki tanıdım sizleri. O an sana yazdım rahatladım valla, mesajla bile rahatlatıyorsun, yüzyüze görsem heralde normal bile doğuruurm vallaCanım ne yaptım ki ne çektim benden yana bi sıkıntı yok destek olabildiysem bi nebze serinlettiysem içini ne mutlu bana aksine bu durumda beni yakın görüp yazman hoşuma bile gitti bişey çektiğim yok yani aşkolsun iyi olunda
Kuzum korkma bence haftanız güzel sağlıcakla gelsin inşallah bebişinSaol canım iyiki varsın, iyiki tanıdım sizleri. O an sana yazdım rahatladım valla, mesajla bile rahatlatıyorsun, yüzyüze görsem heralde normal bile doğuruurm vallaAyy hala gülebiliyorum bi ağlamak bi gülmek neyin işareti kızlar, yoksaaa
Se
Sezeryan için cnm kontrol amaçlı değil malesef :-( babamda başka bi doktora daha git diyo, aklım karışıyor böyle konuşuldukça, bugünkü kadın da doçentti bilir heralde ne biliym Ayy çok karışığım:-(
İnşallah canım, ne biliym insan erken olması korkutuyo :-( daha kilo alırdı, gelişimi daha iyi olurdu fln hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKuzum korkma bence haftanız güzel sağlıcakla gelsin inşallah bebişin
Bu arada kızlar ben yarın sakinenin duasını okuyalım diyorm hani listede biraz öne almş olalm şu durumdan dolayı onada aynı anda dua etmş olalm bebeğine sağlkla kavuşaun diye. Ne dersnz ?
P pastadelisi
Şu anda 3 kilo cnm. Ama ultrasondan +-150 olabilir dedi doktor. Ewt bende pişman olmaktansa erken olsun diyorum. Mantıklı olan bu gibi sankiCanm bncede daha fazla bulandrma akşını hafta iyi bncede hani Allah korusun niye bekledim demektense sanki riske atmamak daha iyi.Şuanda kilonuz kaç
İnşallah cnm etmez miyim hiöSakine Dr güven kafanı bulandırma hayırlısı ile kavusacaksin yavruna rahat ol kuzum Allah'ın izniyle sağlık haberlerini alacağız senin ve yavrunun
Doğuma girmeden bizlere de dua et canım
Hee yakınında olsam doğuma giderken kemal sunalın filmindeki adam gibi sende sevgülü getirin bana diye bağıracan heralde canımSaol canım iyiki varsın, iyiki tanıdım sizleri. O an sana yazdım rahatladım valla, mesajla bile rahatlatıyorsun, yüzyüze görsem heralde normal bile doğuruurm vallaAyy hala gülebiliyorum bi ağlamak bi gülmek neyin işareti kızlar, yoksaaa
Tabi canım benim çok iyi düşünmüşsünBu arada kızlar ben yarın sakinenin duasını okuyalım diyorm hani listede biraz öne almş olalm şu durumdan dolayı onada aynı anda dua etmş olalm bebeğine sağlkla kavuşaun diye. Ne dersnz ?
P pastadelisi
Canım hiç korkma arkadaşımın ikizleri 36. Haftada alındı ona da ciğer geliştirici yapılmıştı hiç küvezde falan kalmadılar hemde 1900 gr civarı idi bence sağ salim geçecek doğumun ertesi günü inş bebişin kollarındaİnşallah canım, ne biliym insan erken olması korkutuyo :-( daha kilo alırdı, gelişimi daha iyi olurdu fln hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Sakine inşaallah hayırlı bir şekilde evladını kucağına alırsın senin için ya evvel okudum Rabbim kabul etsinAyyy kızlar çok sağolun hepiniz,inşallah yarın kızım yanımda yazarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?