2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canm şmdi yarın yatış kontrol amaçlı mı sezeryana mı alınacksn şütfen stres yapma sonçta baya ilerledin.neyseki ilerledi gebeliğinde oldu bu Allah korusn.

Se
Canm şmdi yarın yatış kontrol amaçlı mı sezeryana mı alınacksn şütfen stres yapma sonçta baya ilerledin.neyseki ilerledi gebeliğinde oldu bu Allah korusn.
Sezeryan için cnm kontrol amaçlı değil malesef :-( babamda başka bi doktora daha git diyo, aklım karışıyor böyle konuşuldukça, bugünkü kadın da doçentti bilir heralde ne biliym Ayy çok karışığım:-(

Saol canım iyiki varsın, iyiki tanıdım sizleri. O an sana yazdım rahatladım valla, mesajla bile rahatlatıyorsun, yüzyüze görsem heralde normal bile doğuruurm valla Ayy hala gülebiliyorum bi ağlamak bi gülmek neyin işareti kızlar, yoksaaa

Kuzum korkma bence haftanız güzel sağlıcakla gelsin inşallah bebişin

Canm bncede daha fazla bulandrma akşını hafta iyi bncede hani Allah korusun niye bekledim demektense sanki riske atmamak daha iyi.Şuanda kilonuz kaç

Sakine Dr güven kafanı bulandırma hayırlısı ile kavusacaksin yavruna rahat ol kuzum Allah'ın izniyle sağlık haberlerini alacağız senin ve yavrunun

Doğuma girmeden bizlere de dua et canım

canım yaaa çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden. Bu arada bende ebru_can_ebru ve ardemir dualarını okudum, Rabbim kabul etsin inş.

Hee yakınında olsam doğuma giderken kemal sunalın filmindeki adam gibi sende sevgülü getirin bana diye bağıracan heralde canım hahaa göz önüne getirdim de manşet olurduk kıziçini ferah tut iyi olacak bebeğin kilosuda iyi emzirince iyice toparlayacak annesi

İnşallah canım, ne biliym insan erken olması korkutuyo :-( daha kilo alırdı, gelişimi daha iyi olurdu fln hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım hiç korkma arkadaşımın ikizleri 36. Haftada alındı ona da ciğer geliştirici yapılmıştı hiç küvezde falan kalmadılar hemde 1900 gr civarı idi bence sağ salim geçecek doğumun ertesi günü inş bebişin kollarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…