- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.101
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden, hiç uyuyamadım bu gece, şu an mide bulantısı, tansiyon yerlerde. Şimdi çıkıyoruz, kızımız bırakıp gidecem yaa Ayy içim bi kötü oldu. Kendini kötü hisseder mi acaba. 2.debu oluyor sanırım, acaba ne hissedecek. Rabbim inşallah sağ salim kucağıma almayı nasip etsin. Şu an kalbim yerinden çıkacak, bildiğiniz gibi değil. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki tanıdım inşallah dua ederek girecem, Rabbim en güzelini nasip etsin
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu çok güzel bir duygu haftası küçük değil bisey olmaz Allahın izniyle güzel haberlerle gel cnm dualarımız seninkeÇok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden, hiç uyuyamadım bu gece, şu an mide bulantısı, tansiyon yerlerde. Şimdi çıkıyoruz, kızımız bırakıp gidecem yaa Ayy içim bi kötü oldu. Kendini kötü hisseder mi acaba. 2.debu oluyor sanırım, acaba ne hissedecek. Rabbim inşallah sağ salim kucağıma almayı nasip etsin. Şu an kalbim yerinden çıkacak, bildiğiniz gibi değil. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki tanıdım inşallah dua ederek girecem, Rabbim en güzelini nasip etsin
Ben geldiiimmm güzel haberlerle hemdee sakişim mesaj attı şimdi kuzucuğumuz iyiymiiişsakinenin de ağrısı varmış ancak yazabildim dedi tabi ben bi endişe merak halinde yazınca bi postada nagişin kafasının etini yedim iyi midir ne oldu yazmadı taa iki de alacaklar dedi @Deli_manya hakkını helal et balım yordum senide
Benim hep sevdiğimden kuzu :)Ay telaşlının biride sensin :) ne demk helal olsn deli :)
Maşallah doğdu kizcemizBen geldiiimmm güzel haberlerle hemdee sakişim mesaj attı şimdi kuzucuğumuz iyiymiiişsakinenin de ağrısı varmış ancak yazabildim dedi tabi ben bi endişe merak halinde yazınca bi postada nagişin kafasının etini yedim iyi midir ne oldu yazmadı taa iki de alacaklar dedi @Deli_manya hakkını helal et balım yordum senide
Amiiinnn inşallah. Allah sizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar versin ablacımMaşallah doğdu kizcemiz
Bende anca bakabildim Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sakine P pastadelisi geçmiş olsun canım
Darısı vakti geldiğinde diğer hamislere inşallah
Sağolasın canım inşaallah cumlemizeardemir Halim rabbime malum canlarım sularınızı okudum rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?