2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden, hiç uyuyamadım bu gece, şu an mide bulantısı, tansiyon yerlerde. Şimdi çıkıyoruz, kızımız bırakıp gidecem yaa Ayy içim bi kötü oldu. Kendini kötü hisseder mi acaba. 2.debu oluyor sanırım, acaba ne hissedecek. Rabbim inşallah sağ salim kucağıma almayı nasip etsin. Şu an kalbim yerinden çıkacak, bildiğiniz gibi değil. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki tanıdım inşallah dua ederek girecem, Rabbim en güzelini nasip etsin

Ay canm benm duygulandrdn beni hadi sağ salim git gel inşallah.Habersiz bırakma bizi.Kızın içinde telaş etme hayrlısyla sen çık gelck oda inşallah yanınıza

Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu çok güzel bir duygu haftası küçük değil bisey olmaz Allahın izniyle güzel haberlerle gel cnm dualarımız seninke

Geç kaldığım için üzgünüm.. sakinecim Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın bu kadar çok teyze bir ağızdan diliyor ve bekliyor kuzumuzu Allahım kolaylıklar versin inşallah..

Ben geldiiimmm güzel haberlerle hemdee sakişim mesaj attı şimdi kuzucuğumuz iyiymiiiş sakinenin de ağrısı varmış ancak yazabildim dedi tabi ben bi endişe merak halinde yazınca bi postada nagişin kafasının etini yedim iyi midir ne oldu yazmadı taa iki de alacaklar dedi @Deli_manya hakkını helal et balım yordum senide

Ay telaşlının biride sensin :) ne demk helal olsn deli :)

Maşallah doğdu kizcemiz
Bende anca bakabildim Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sakine P pastadelisi geçmiş olsun canım
Darısı vakti geldiğinde diğer hamislere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…