- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.121
Günaydın canım benim bulantıma muz çok iyi gelirdi. Ben aç kalsam midem bulanır yemek yesem midem bulanırdı onun için sürekli muz yerdim bide hafif yemekler mesela çorba falan içerdim. Besinsiz kalma ne yersen kardır bebek için demiyorum ama kan şekerini düşmesin benim bazen elim ayağım titredi düşüp bayılacak gibi olurdumGünaydın kızlar Nasılsınız? Ben pek girip yazamıyorum iki gündür bulantılarım arttı iyi hissetmiyorum kendimi yine bugünümüze şükür tabi şikayet etmiyorum
Masallah minige sağlıkla gelişsin kuzuGünaydın kızlar Nasılsınız? Ben pek girip yazamıyorum iki gündür bulantılarım arttı iyi hissetmiyorum kendimi yine bugünümüze şükür tabi şikayet etmiyorum
Yiyorum kuzu az bi bastırıyor hop yeniden başa sarıyoruz tekrar. Bende aynıyım açken bulanıyor tokken bulanıyor çok sürmezse iyi sürerse yandım :)Günaydın canım benim bulantıma muz çok iyi gelirdi. Ben aç kalsam midem bulanır yemek yesem midem bulanırdı onun için sürekli muz yerdim bide hafif yemekler mesela çorba falan içerdim. Besinsiz kalma ne yersen kardır bebek için demiyorum ama kan şekerini düşmesin benim bazen elim ayağım titredi düşüp bayılacak gibi olurdum
Amin allah kimseye dermansız dert vermesin bütün şifa bekleyenlere sağlık sıhhat şifa versin inşallah canım iyi olacak allahın izniyle seninde tedavin var ne yapasın inşallah hayırlı haberlerini alır gitmiş kadar olursun ablacımMasallah minige sağlıkla gelişsin kuzu
Ben iyiyim canım evde oğlumla vakit geçiriyorum
Kasık ağrım var adet bekliyorum
Bu ay erken olsa hayırlısı ile
Pazartesi veya babamın ameliyati olacak onu düşünüyorum birde bu sefer gidemeyeceğim tedavi ile çakisti rabbim şifa versin babacigima içinde tüm hastalara
Allah razı olsunKızçeler meraba nasılsınz canlar.Ben iyiym şükür bugün kontrolümüz var inşallah bi skntı yoktur kilo almştr :))
A anneveoglusu ablacm babacığına acil şifalar inşallah.
Ben 15. Haftada geçmişti canım inş seninki daha az sürerYiyorum kuzu az bi bastırıyor hop yeniden başa sarıyoruz tekrar. Bende aynıyım açken bulanıyor tokken bulanıyor çok sürmezse iyi sürerse yandım :)
Nasıl geçti canım kontrol inş herşey yolundadırKızçeler meraba nasılsınz canlar.Ben iyiym şükür bugün kontrolümüz var inşallah bi skntı yoktur kilo almştr :))
A anneveoglusu ablacm babacığına acil şifalar inşallah.
İnşallah canım ben taş düşürdüğüm dönemde safra çıkardım çok. O zamandan beri bulantıdan illet oluyorum kuzu ya hep o dönemler aklıma geliyor iyice midem kaynıyor resmen yine her halimize şükür allah beterinden sakınıp saklasın cümlemiziBen 15. Haftada geçmişti canım inş seninki daha az sürer
Canm doktor biras zayf dedi aslnda kendi doktoruma da gidemedm izindeymiş benmde rapor almam gerektiği için mecbur diğer doktora gttm.Nasıl geçti canım kontrol inş herşey yolundadır
Abla doktor biraz zayıf dedi 1600 gr 1800 2000 olması lazm işte ilerleyen zamnlarda bazen gerileme artabiliyo falan dedi ama internettende bakıyorm 1700 falan yazıyo bilmiyorm ki biras canm skldı snra eşim sakinleştrmeye çalştı biraz ama bilmiyom abla ya inşallah bi sorun çıkmaz.Allah razı olsun
Güzel haberler alırsın inşallah
Maaşallah sübhanallah Rabbim hayırlı evlat eylesin inşaallahBen geldim nihayet kızlar, hastaneden akşam geldik. 8 gibi evdeydik.internetim fln yoktu hiç girip haber edemedim o yüzden. Malum herşey ani oluncaçok şükür herşey iyi geçti, ama ben ameliyathanede öncesinde sonrasında hep tanındım hastanedr ağlamaktan meşhur oldum şimdi gülüyorum ama çok korkmuştum. Yatış yapılacak dediği gün doktor bi gittik sabahtan benim kasıklarda bi ağrı, nasıl giriyor anlatamam, ara ara geliyo nefes alamıyorum. Sonra nst dr baktılar doktor dedi ki zaten geliyomuş bu bebek bugün, doğru zaman vermişiz, düzenli sancıların çıkmış dedi. Sonra çok şükür kavuştum kızıma. Bi sıkıntı yok binlerce şükür. Süt gelme işi, emme işi, gaz sorunu hepsini en üst düzeyde yaşadık, hala da devam ediyor ama olsun çok şükür kucağımda artık. Şimdi de sarılık testi 8 çıkmış, sınırın altında ama kontrol edecek dediler. O yüzden yarın sabah tekrar gidecez hastaneye. İnşallah düşer. Bizde şimdilik durumlar böyle. Haaa bi de benden sonra hastanede meşhur olan da kızım oldu, öyle bi ağlamış ki o nasıl ses diyo herkes, ama şu an çıkmıyor ses. Çünkü kısıldı artık. Bu arada ismimiz de elif oldu kızlar. Ben yeni isimlere pek alışamadım, sevemedim. İnşallah sırada diğer bebişlerimiz de sağlıkla gelirler. Hepsi peşpeşe gelsinler.bu anu yaşadığım için binlerce kez şükürler olsun Allahı ima. Geçen sene bu zman lar kimbilir ne duygular yaşıyordum, olmuyor diye kabul ettiğim zamanlar, ağladığım zamnlar,şimdi Rabbim nasip etti çok şükür, inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Gerçekten zor ama çok güzel. Şu 3 günde bile 2 çocuk ne kadar zor, bi korkmadım değil hani. Hala da endişelerim var. Ama şu ağrılardan bi kurtulaym inşallah düzene gireriz. Şimdi dualarım sizlerle,hadi bakalım gelsin bebişler
Canım önemli olam çocuğun organ gelişimi kiloya takılma bence .. 4 kg doğan da büyüyor 2 kg doğnda büyüyor boşver yeter ki sağlıklı olsunlarCanm doktor biras zayf dedi aslnda kendi doktoruma da gidemedm izindeymiş benmde rapor almam gerektiği için mecbur diğer doktora gttm.
İki çocuk korkutucu gelmiştir eminim ama şu sen ameliyatlisin ağrın var lohusalık var çok normal sağlığını topla eminim çok iyi bir anne olacaksın ablaya en güzel hediye Elif'i verdin Allah bağışlasın evladlarini kıskançlık olur elbet ama artık tam bir aile oldunuz sakineBen geldim nihayet kızlar, hastaneden akşam geldik. 8 gibi evdeydik.internetim fln yoktu hiç girip haber edemedim o yüzden. Malum herşey ani oluncaçok şükür herşey iyi geçti, ama ben ameliyathanede öncesinde sonrasında hep tanındım hastanedr ağlamaktan meşhur oldum şimdi gülüyorum ama çok korkmuştum. Yatış yapılacak dediği gün doktor bi gittik sabahtan benim kasıklarda bi ağrı, nasıl giriyor anlatamam, ara ara geliyo nefes alamıyorum. Sonra nst dr baktılar doktor dedi ki zaten geliyomuş bu bebek bugün, doğru zaman vermişiz, düzenli sancıların çıkmış dedi. Sonra çok şükür kavuştum kızıma. Bi sıkıntı yok binlerce şükür. Süt gelme işi, emme işi, gaz sorunu hepsini en üst düzeyde yaşadık, hala da devam ediyor ama olsun çok şükür kucağımda artık. Şimdi de sarılık testi 8 çıkmış, sınırın altında ama kontrol edecek dediler. O yüzden yarın sabah tekrar gidecez hastaneye. İnşallah düşer. Bizde şimdilik durumlar böyle. Haaa bi de benden sonra hastanede meşhur olan da kızım oldu, öyle bi ağlamış ki o nasıl ses diyo herkes, ama şu an çıkmıyor ses. Çünkü kısıldı artık. Bu arada ismimiz de elif oldu kızlar. Ben yeni isimlere pek alışamadım, sevemedim. İnşallah sırada diğer bebişlerimiz de sağlıkla gelirler. Hepsi peşpeşe gelsinler.bu anu yaşadığım için binlerce kez şükürler olsun Allahı ima. Geçen sene bu zman lar kimbilir ne duygular yaşıyordum, olmuyor diye kabul ettiğim zamanlar, ağladığım zamnlar,şimdi Rabbim nasip etti çok şükür, inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Gerçekten zor ama çok güzel. Şu 3 günde bile 2 çocuk ne kadar zor, bi korkmadım değil hani. Hala da endişelerim var. Ama şu ağrılardan bi kurtulaym inşallah düzene gireriz. Şimdi dualarım sizlerle,hadi bakalım gelsin bebişler
Canım bebislerin kilosu son haftalarda artar sağlıklı gelsin hayırlısı ile sen buna takılma bana Dr 39. Hafta oğlum için 2800 Gr dedi 5 gün sonra 3400 Gr doğdu sordum ultrason 500 Gr yanilma yaparmışAbla doktor biraz zayıf dedi 1600 gr 1800 2000 olması lazm işte ilerleyen zamnlarda bazen gerileme artabiliyo falan dedi ama internettende bakıyorm 1700 falan yazıyo bilmiyorm ki biras canm skldı snra eşim sakinleştrmeye çalştı biraz ama bilmiyom abla ya inşallah bi sorun çıkmaz.
Sakinoş gözünüz aydn canm benm.Darısı biz bekleynlere sağlkla inşallah.Seni çok merak ettk neyseki miyazdan haberini aldk.Hoşgeldi elif prensesBen geldim nihayet kızlar, hastaneden akşam geldik. 8 gibi evdeydik.internetim fln yoktu hiç girip haber edemedim o yüzden. Malum herşey ani oluncaçok şükür herşey iyi geçti, ama ben ameliyathanede öncesinde sonrasında hep tanındım hastanedr ağlamaktan meşhur oldum şimdi gülüyorum ama çok korkmuştum. Yatış yapılacak dediği gün doktor bi gittik sabahtan benim kasıklarda bi ağrı, nasıl giriyor anlatamam, ara ara geliyo nefes alamıyorum. Sonra nst dr baktılar doktor dedi ki zaten geliyomuş bu bebek bugün, doğru zaman vermişiz, düzenli sancıların çıkmış dedi. Sonra çok şükür kavuştum kızıma. Bi sıkıntı yok binlerce şükür. Süt gelme işi, emme işi, gaz sorunu hepsini en üst düzeyde yaşadık, hala da devam ediyor ama olsun çok şükür kucağımda artık. Şimdi de sarılık testi 8 çıkmış, sınırın altında ama kontrol edecek dediler. O yüzden yarın sabah tekrar gidecez hastaneye. İnşallah düşer. Bizde şimdilik durumlar böyle. Haaa bi de benden sonra hastanede meşhur olan da kızım oldu, öyle bi ağlamış ki o nasıl ses diyo herkes, ama şu an çıkmıyor ses. Çünkü kısıldı artık. Bu arada ismimiz de elif oldu kızlar. Ben yeni isimlere pek alışamadım, sevemedim. İnşallah sırada diğer bebişlerimiz de sağlıkla gelirler. Hepsi peşpeşe gelsinler.bu anu yaşadığım için binlerce kez şükürler olsun Allahı ima. Geçen sene bu zman lar kimbilir ne duygular yaşıyordum, olmuyor diye kabul ettiğim zamanlar, ağladığım zamnlar,şimdi Rabbim nasip etti çok şükür, inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Gerçekten zor ama çok güzel. Şu 3 günde bile 2 çocuk ne kadar zor, bi korkmadım değil hani. Hala da endişelerim var. Ama şu ağrılardan bi kurtulaym inşallah düzene gireriz. Şimdi dualarım sizlerle,hadi bakalım gelsin bebişler
Duyguş öyle tabiki de ne bilym doktor ilerleyn zamnlarda bazen gelişm duruyo falan dedi üff zaten kndi doktorm deildi bu ya rapor almam gerekti ya mecbur gittm doktorm izindeymşCanım önemli olam çocuğun organ gelişimi kiloya takılma bence .. 4 kg doğan da büyüyor 2 kg doğnda büyüyor boşver yeter ki sağlıklı olsunlar
Ablacm inşallah dediğinz gibi olur bu haftalardn snra daha iyi alrmş diyolar evet.2 hafta snra bakalm kaç olcak 2000 bari olsaCanım bebislerin kilosu son haftalarda artar sağlıklı gelsin hayırlısı ile sen buna takılma bana Dr 39. Hafta oğlum için 2800 Gr dedi 5 gün sonra 3400 Gr doğdu sordum ultrason 500 Gr yanilma yaparmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?