2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İnşallah arzuşm benm çok saol güzel temennilern için Allah büyüktür inşallah

Olur canım sen ona takılma boş bol muz ye et balık yemeye çalış bak annesi kocaman olur o... Çok da iyi olmasınlar bence 3-3,5 arası ideal gibi geliyo bana

Olur canım sen ona takılma boş bol muz ye et balık yemeye çalış bak annesi kocaman olur o... Çok da iyi olmasınlar bence 3-3,5 arası ideal gibi geliyo bana

He öyle tabi canm aynen 3 olsa ideal inşallah sağlklı olsnlarda ya şmdi daha iyiym rahtladm dünden beri çok şükür sizde çok saolın :)

P pastadelisi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah Elif kızımız rabbim bize de hayırlı doğumlar nasip etsin.

A anneveoglusu canım ağzına yüreğine sağlık. Ben de senin duanı okudum. Rabbim bu ay inşallah bebeğine kavuşmayı nasip eder. 9 ay 10 gün sonra sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Halim rabbime malum canım senin duanı da okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.

Sağolasın canım

M miyaz beren20 canlarım dualarınızı okudum allah sağlıcakla bebekler nasip etsin inşallah hep güzel haberlerinizi alalım
Allah razı olsun balım sizlere de meleklernizi göndersin tez elden hayırlısıyla inşallah. Ben bulantıdan kafamı kaldıramıyorum ya arzuşum dan sonrası kaldı az bi toparlansam okuyacam inşallah

Kızlar bişi soracam ben şimdi dualarda en son ardemir e kadar okumuştum. ( cnm o da 1000 geçmiştir, çünkü durup durup sana niyetettiğimş fsarkwttim farkında olmadan, yani sayı tam 1000 olmadı yaa vicdan yaptım, onu bi söylim. Doğuma girmeden gece uyuyamadık yaa dua okuyayım dedim. Sana okudum, sonra sabah doğum saatine kadar diğerlerini okurum dedim. Yine sana niyet etmişim, geri de bozmayıp sayı tamamladım artık. Tam 1000 olması gerekir mi bilemedim, hakkını helal et nolur. Bu arada diğer kalanları şimdi ben okuyabilir miyim, bana bi söyleyin bilemedim.

Bu arada tüm mesajları okudum hepinize çok teşekkür ederim kızlar, çok şükür bu günlere. Tek tek yazamadım, benim cadı izin verdikçe giriyorum. Çok fena cıyak cıyak bağırıyo bu arada bugün kaynana geldi sinir etti, ayyy kilonuz kalmış diye. Daha 3 gün oldu normal bişi olmaz dedim ama can sokmak için elinden geleni yapıyor. Çocuğu emziriyom göğüslerim çoook fena yara oldu cnm yanıyor diyo ki aaaa niye böyle oldu ki normal değil bu, böyle olmaz diyo. Korkutmaya çalışıyor yaa, bende niye olmasın cnm normal bişey dedim sustu. Yani biliyor taa ben biraz fazla pimpirijliyim bilerek yapıyor, kafama takacağımı biliyo, ayyy çok küçük doğmuş, çok küçük bebek, bu büyüyecek öyle mi, yani ne diye geldi ki. bemde aldım çocuğu geçtim içeri gidene kadar da çıkmayacam.

Ahaa benim de nagişin hamile kaldığı ay nagiişin duasında olmuştu iki kere okumuştumm aha arzuu ardemir hadi inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…