- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.141
ebru_can_ebru A anneveoglusu sagolun kızlar ağzınıza sağlık ben de bugün abdest alacağım yarın bütün gün hepinizin duasını yapacağım Allah izin verirse..
D Deli_manya nagem önemli olan kilo değil tatlım lütfen dert edinme kendine.. kilo son haftalarda netleşir bunca zaman mis gibi geldin lütfen kızımı da bizi de üzme..
P pastadelisi sakinecim Allahım güç kuvvet versin.. elifimiz adıyla yaşasın adı gibi güçlü kuvvetli anasına babasına milletine dinine bağlı hayırlı evlat olsun kolaylıklar diliyorum canım sana.. bol bol..
Günaydın ablacımGünaydın kızlar
@ beren20 hayırlısı ve sağlıkla evladına kavuşman için duamı yaptim
Olur canım sen ona takılma boş bol muz ye et balık yemeye çalış bak annesi kocaman olur o... Çok da iyi olmasınlar bence 3-3,5 arası ideal gibi geliyo banaSakinoş gözünüz aydn canm benm.Darısı biz bekleynlere sağlkla inşallah.Seni çok merak ettk neyseki miyazdan haberini aldk.Hoşgeldi elif prensesçok mu ağlıyo hakkaten :)) amaninnn napcaz be ya
Duyguş öyle tabiki de ne bilym doktor ilerleyn zamnlarda bazen gelişm duruyo falan dedi üff zaten kndi doktorm deildi bu ya rapor almam gerekti ya mecbur gittm doktorm izindeymş
Ablacm inşallah dediğinz gibi olur bu haftalardn snra daha iyi alrmş diyolar evet.2 hafta snra bakalm kaç olcak 2000 bari olsa
Olur canım sen ona takılma boş bol muz ye et balık yemeye çalış bak annesi kocaman olur o... Çok da iyi olmasınlar bence 3-3,5 arası ideal gibi geliyo bana
Sağolasın canımP pastadelisi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah Elif kızımız rabbim bize de hayırlı doğumlar nasip etsin.
A anneveoglusu canım ağzına yüreğine sağlık. Ben de senin duanı okudum. Rabbim bu ay inşallah bebeğine kavuşmayı nasip eder. 9 ay 10 gün sonra sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Halim rabbime malum canım senin duanı da okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.
Ebru canım duanı okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
allah razı olsun canlarımmm aminnnn tüm isteyenlere inşallahebru_can_ebru kuzum duanı okudum Rabbm kabul eylesn hayrlı sağlklı bi evlat versn inşalahhhhh
Allah razı olsun balım sizlere de meleklernizi göndersin tez elden hayırlısıyla inşallah. Ben bulantıdan kafamı kaldıramıyorum ya arzuşum dan sonrası kaldı az bi toparlansam okuyacam inşallah
Sen iyi olda okursun kuzum benim tez zamanda geçer inşallahAllah razı olsun balım sizlere de meleklernizi göndersin tez elden hayırlısıyla inşallah. Ben bulantıdan kafamı kaldıramıyorum ya arzuşum dan sonrası kaldı az bi toparlansam okuyacam inşallah
İnşallah balım kötü ediyor beni ya allah ferahlık versin cümlemize deSen iyi olda okursun kuzum benim tez zamanda geçer inşallah
Ahaa benim de nagişin hamile kaldığı ay nagiişin duasında olmuştu iki kere okumuştumm aha arzuuKızlar bişi soracam ben şimdi dualarda en sonardemir e kadar okumuştum. ( cnm o da 1000 geçmiştir, çünkü durup durup sana niyetettiğimş fsarkwttim farkında olmadan, yani sayı tam 1000 olmadı yaa vicdan yaptım, onu bi söylim. Doğuma girmeden gece uyuyamadık yaa dua okuyayım dedim. Sana okudum, sonra sabah doğum saatine kadar diğerlerini okurum dedim. Yine sana niyet etmişim, geri de bozmayıp sayı tamamladım artık. Tam 1000 olması gerekir mi bilemedim, hakkını helal et nolur. Bu arada diğer kalanları şimdi ben okuyabilir miyim, bana bi söyleyin bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?