- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.161
Ya Allah aşkına şu kyvde neden geliyor sinir ediyor beni buradan seni nasıl etmesinBu arada tüm mesajları okudum hepinize çok teşekkür ederim kızlar, çok şükür bu günlere. Tek tek yazamadım, benim cadı izin verdikçe giriyorum. Çok fena cıyak cıyak bağırıyobu arada bugün kaynana geldi sinir etti, ayyy kilonuz kalmış diye. Daha 3 gün oldu normal bişi olmaz dedim ama can sokmak için elinden geleni yapıyor. Çocuğu emziriyom göğüslerim çoook fena yara oldu cnm yanıyor diyo ki aaaa niye böyle oldu ki normal değil bu, böyle olmaz diyo. Korkutmaya çalışıyor yaa, bende niye olmasın cnm normal bişey dedim sustu. Yani biliyor taa ben biraz fazla pimpirijliyim bilerek yapıyor, kafama takacağımı biliyo, ayyy çok küçük doğmuş, çok küçük bebek, bu büyüyecek öyle mi, yani ne diye geldi ki. bemde aldım çocuğu geçtim içeri gidene kadar da çıkmayacam.
Okursun tabi kuzum allah kabul etsin okuduklarını şimdiden sen kimseyi dinleme he de geçsinKızlar bişi soracam ben şimdi dualarda en sonardemir e kadar okumuştum. ( cnm o da 1000 geçmiştir, çünkü durup durup sana niyetettiğimş fsarkwttim farkında olmadan, yani sayı tam 1000 olmadı yaa vicdan yaptım, onu bi söylim. Doğuma girmeden gece uyuyamadık yaa dua okuyayım dedim. Sana okudum, sonra sabah doğum saatine kadar diğerlerini okurum dedim. Yine sana niyet etmişim, geri de bozmayıp sayı tamamladım artık. Tam 1000 olması gerekir mi bilemedim, hakkını helal et nolur. Bu arada diğer kalanları şimdi ben okuyabilir miyim, bana bi söyleyin bilemedim.
Adaşım sağolasın amin inşallahArzucuğum duanı okudum rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Öncelikle helâli hoş olsun bitanem hiç sorun yok senin o endişeli haldeyken iki kere niyetlenmen yeter sağolasınKızlar bişi soracam ben şimdi dualarda en sonardemir e kadar okumuştum. ( cnm o da 1000 geçmiştir, çünkü durup durup sana niyetettiğimş fsarkwttim farkında olmadan, yani sayı tam 1000 olmadı yaa vicdan yaptım, onu bi söylim. Doğuma girmeden gece uyuyamadık yaa dua okuyayım dedim. Sana okudum, sonra sabah doğum saatine kadar diğerlerini okurum dedim. Yine sana niyet etmişim, geri de bozmayıp sayı tamamladım artık. Tam 1000 olması gerekir mi bilemedim, hakkını helal et nolur. Bu arada diğer kalanları şimdi ben okuyabilir miyim, bana bi söyleyin bilemedim.
Sevo benim de aklıma hemen senin olayın geldi sakinem yazıncaAhaa benim de nagişin hamile kaldığı ay nagiişin duasında olmuştu iki kere okumuştumm aha arzuuardemir hadi inşallaahhh
Anaaa hakkaten M miyaz sevo ablann farketmeden bana iki kere okuduğu ay hamile kalmammmmmKızlar bişi soracam ben şimdi dualarda en sonardemir e kadar okumuştum. ( cnm o da 1000 geçmiştir, çünkü durup durup sana niyetettiğimş fsarkwttim farkında olmadan, yani sayı tam 1000 olmadı yaa vicdan yaptım, onu bi söylim. Doğuma girmeden gece uyuyamadık yaa dua okuyayım dedim. Sana okudum, sonra sabah doğum saatine kadar diğerlerini okurum dedim. Yine sana niyet etmişim, geri de bozmayıp sayı tamamladım artık. Tam 1000 olması gerekir mi bilemedim, hakkını helal et nolur. Bu arada diğer kalanları şimdi ben okuyabilir miyim, bana bi söyleyin bilemedim.
Ay ne sinir bozucu boşver sen onu iyi etmşsn çıkma odadan hey Allahm ya.sen bebişinden haber ver nasıl ya yerm onu naşalah :)) bide bu arada bilrsn belki ama ayva çekirdeğinn jelide çok iyi geliyo güğüs yarası çok zor ya ablamdn biliyrm inşalah çabucak geçer sütün geldi mi canmBu arada tüm mesajları okudum hepinize çok teşekkür ederim kızlar, çok şükür bu günlere. Tek tek yazamadım, benim cadı izin verdikçe giriyorum. Çok fena cıyak cıyak bağırıyobu arada bugün kaynana geldi sinir etti, ayyy kilonuz kalmış diye. Daha 3 gün oldu normal bişi olmaz dedim ama can sokmak için elinden geleni yapıyor. Çocuğu emziriyom göğüslerim çoook fena yara oldu cnm yanıyor diyo ki aaaa niye böyle oldu ki normal değil bu, böyle olmaz diyo. Korkutmaya çalışıyor yaa, bende niye olmasın cnm normal bişey dedim sustu. Yani biliyor taa ben biraz fazla pimpirijliyim bilerek yapıyor, kafama takacağımı biliyo, ayyy çok küçük doğmuş, çok küçük bebek, bu büyüyecek öyle mi, yani ne diye geldi ki. bemde aldım çocuğu geçtim içeri gidene kadar da çıkmayacam.
İnşallaaahhh canım rabbim tez zamanda nasip etsin aratmasınAdaşım sağolasın amin inşallah
Öncelikle helâli hoş olsun bitanem hiç sorun yok senin o endişeli haldeyken iki kere niyetlenmen yeter sağolasın
Sevo benim de aklıma hemen senin olayın geldi sakinem yazıncainşallah canım benim hep beraber..
Evet bende sana iki kere niyetlenip okumuştum kuzu hiç farketmeden hadi inşallah aynı sonuçlanırAnaaa hakkaten M miyaz sevo ablann farketmeden bana iki kere okuduğu ay hamile kalmammmmmarzuşşşş inşalahhhh ardemir
Ay ne sinir bozucu boşver sen onu iyi etmşsn çıkma odadan hey Allahm ya.sen bebişinden haber ver nasıl ya yerm onu naşalah :)) bide bu arada bilrsn belki ama ayva çekirdeğinn jelide çok iyi geliyo güğüs yarası çok zor ya ablamdn biliyrm inşalah çabucak geçer sütün geldi mi canm
Allah razı olsun kuzum benim canım ablammmm
Günlük 3 saat aslında 400 olabilirÇalışan hamışler bebişlere kim bakacak bunları düşünmek için erken ama önemli bir konu
benim hep büyük sıkıntım oldu bu konu
şimdilerde oğlana bir bakıcı bakıyorum etütte sıkılıyor evde rahat rahat dinlensin istiyorum biz gelene kadar
gelen kadından iş istemiyorum kaldı ki gelenlerde görüşmeye iş yapmam diyerek başlıyor eyvallah diyorum
neyse saat 14,30-17,40 arası oğlanın başında duracak sadece bir yemek koyacak oda benim hazırladığım
sizce ne kadar verilmeli bu hizmete karşılık birde gelenler aynı mahallede oturuyor (farklı mahallede ise yol paralarını karşılıyorum zaten)
ben kendim yanlış mı düşünüyorum sizinle paylaşmak istedim
Sağol canım ağzına sağlık Allâh razı olsunsweetdreams1985 ve D Deli_manya kuzularım dualarınızı okudum rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah
Sağol canım Allah razı olsunDuygu senin duanı okudum Rabbim hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çalışan hamışler bebişlere kim bakacak bunları düşünmek için erken ama önemli bir konu
benim hep büyük sıkıntım oldu bu konu
şimdilerde oğlana bir bakıcı bakıyorum etütte sıkılıyor evde rahat rahat dinlensin istiyorum biz gelene kadar
gelen kadından iş istemiyorum kaldı ki gelenlerde görüşmeye iş yapmam diyerek başlıyor eyvallah diyorum
neyse saat 14,30-17,40 arası oğlanın başında duracak sadece bir yemek koyacak oda benim hazırladığım
sizce ne kadar verilmeli bu hizmete karşılık birde gelenler aynı mahallede oturuyor (farklı mahallede ise yol paralarını karşılıyorum zaten)
ben kendim yanlış mı düşünüyorum sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?