2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ya Allah aşkına şu kyvde neden geliyor sinir ediyor beni buradan seni nasıl etmesin
Canım kuru soğanı ikiye böl memene sur ov oinra ılık su ile tülbentle sil kuzunu emzir ( bunu doğumdan hemen sonra bebek emzirmeden önce yaparlar yeni anne rahat bebişi emzirsin ve ağrısı yarası olmasin diye)

Okursun tabi kuzum allah kabul etsin okuduklarını şimdiden sen kimseyi dinleme he de geçsin

Arzucuğum duanı okudum rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Adaşım sağolasın amin inşallah
Öncelikle helâli hoş olsun bitanem hiç sorun yok senin o endişeli haldeyken iki kere niyetlenmen yeter sağolasın
Ahaa benim de nagişin hamile kaldığı ay nagiişin duasında olmuştu iki kere okumuştumm aha arzuu ardemir hadi inşallaahhh
Sevo benim de aklıma hemen senin olayın geldi sakinem yazınca inşallah canım benim hep beraber..

Anaaa hakkaten M miyaz sevo ablann farketmeden bana iki kere okuduğu ay hamile kalmammmmm arzuşşşş inşalahhhh ardemir

Ay ne sinir bozucu boşver sen onu iyi etmşsn çıkma odadan hey Allahm ya.sen bebişinden haber ver nasıl ya yerm onu naşalah :)) bide bu arada bilrsn belki ama ayva çekirdeğinn jelide çok iyi geliyo güğüs yarası çok zor ya ablamdn biliyrm inşalah çabucak geçer sütün geldi mi canm

İnşallaaahhh canım rabbim tez zamanda nasip etsin aratmasın

Evet bende sana iki kere niyetlenip okumuştum kuzu hiç farketmeden hadi inşallah aynı sonuçlanır

Merhabalar hanımlar

M miyaz canım senin duanı okudum hayırlısı ile rabbim sağlıkla kucağında göstersin evladını
arkadaşım sen bebişin kalp atışını duydun mu kaçırdım galiba ben

Çalışan hamışler bebişlere kim bakacak bunları düşünmek için erken ama önemli bir konu

benim hep büyük sıkıntım oldu bu konu
şimdilerde oğlana bir bakıcı bakıyorum etütte sıkılıyor evde rahat rahat dinlensin istiyorum biz gelene kadar
gelen kadından iş istemiyorum kaldı ki gelenlerde görüşmeye iş yapmam diyerek başlıyor eyvallah diyorum
neyse saat 14,30-17,40 arası oğlanın başında duracak sadece bir yemek koyacak oda benim hazırladığım
sizce ne kadar verilmeli bu hizmete karşılık birde gelenler aynı mahallede oturuyor (farklı mahallede ise yol paralarını karşılıyorum zaten)
ben kendim yanlış mı düşünüyorum sizinle paylaşmak istedim

Günlük 3 saat aslında 400 olabilir

Abla ben ücretli izin bttktn snra ücretsiz almayı düşünüyorum.
Aa iyimiş ya senn yol parası falan bncede en fazla 450 olmalı gibi tam gün deil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…