2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

tatlıyım dimi huyum kurusun :)))

canım sen çok iyiyisin maşallah oldukça fit bir hamişsin maşallah

ben 84 kgyim düşün gebe kalırsam ne olurum allahtan boy var 1,74

ihtiyacın olduğunda desteklerini al annen ve kyvdenin ama devamlı olması gerçekten sıkıntı

Çok tatlısın hemde ya kurumasn huyun :)
Ablacm sonuçta sennde boyun var bendede o yok :) ona göre orantılı olur sağlk olsunda verilir kilolar napak dimi
Tmm ablacm tavsiyene kulak vercm tabiki dedtek önemli ona bişey diyemem

vee adet oldum kızlar duada Nagihan ve Duygu kalmıştı temizlenince okuyacağım inşallah
heyacanlı süreç başlıyor kızlar yarın dr randevum var tahlil isteyecek inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile bu ay transfer olur ve size güzel haberler verebilirim dualarınızda bu ay beni unutmayın oldumu şimdiden allah razı olsun hepinizden

Hadi hayırlısı güzel haberlerini almak nasip olur inşallah ablacım baban nasıl ne durumda soramadım bu ara kendi derdime düştüm resmen bulantılardan kafamı kaldıramıyorum hiç

Hadi bakalım cnm inşallah güzel haberler vereceksin, Ayy çok heyecanlı

Kızlar belki biliyorsunuzdur duymuşsunuzdur, nolurrr göğüs ucu yarasına ne iyi geliyo, kremini hiç bi faydası olmadı, bugünde geceden beri zeytinyağı sürüyorum ama nafile, oturduğum yerde bile sızlıyor acıyor, inanın bebeğim uyanacak emerek diye korkuyla duruyorum, o kadar kötü. Emzirirken kendimi sıkmaktan heryerim kasılıyor. Ne iyi gelir nolurrr yardım kızlar

Hadi hayırlısı güzel haberlerini almak nasip olur inşallah ablacım baban nasıl ne durumda soramadım bu ara kendi derdime düştüm resmen bulantılardan kafamı kaldıramıyorum hiç
amin canım

yarın hastaneye yatıyor perşembe günü öğleden sonra ameliyat olacak dr 2-3 gün yoğun bakımda kalabilirsin demiş 5-6 günde odada herşey yolunda giderse taburcu olursun demiş hakkımızda hayırlısı inşallah sıkıntısız halleder babam bu süreci

rabbim şifa versin cümlesine içinde babama

canım rabbim sanada kolaylıklar versin mide bulantısı derken kusuyormusun sevgül

Göğüs Ucu Çatlaklarına Ayva Çekirdeği Kremi:

Malzemeler:

– Ayva çekirdeği,
– Zeytinyağı.

Yapılışı: Göğüs ucu çatlakları için öncelikle ayva çekirdeklerini az miktarda suda jöle kıvamına gelinceye denk kaynatınız. Kaynattık sonra bu karışımı soğuyunca kadar içine biraz saf zeytinyağı ilave ederek krem haline getiriniz. Daha sonra göğüs uçlarınızı iyice temizledikten sonra göğüs ucuna masaj yaparak sürünüz. Çatlaklar geçinceye kadar bu işlemi uygulayınız.

Allah yardımcısı olsun babanın. Abla iki kere falan anca çıkarmışımdır kusamıyorum ama fena halde bulantı yaşıyorum çıkarabilsem belki az bi ferahlarım gibime geliyor çoğu şeyden tiksindim zaten umarım uzun sürmez kocama yazık yemek yapamıyorum adama

Rabbim bu ay yüzünü güldürsün hayırlısıyla Fulyam hamilelik haberine sevinicez hep birlikte inşallah.

Canm sana yazdm aslnda ama farketmedn sanrm ayva çekirdeği baya iyi geliyo içine su katıp jel kıvamına getr sür

Ay ablacm çok heycanlı inşallah bu ay senden güzel bi haber alalm inşallah dua edicrm senin için

Sevo arttı mı bulantılarn çıkarıyo musun yaa abla boşver çıkarmca da rahatlanmıyo daha kötü çıkarmazsn inşallah.Eşinde halleder bişeyler onda bişey yok sen kndine bak ayva falan ye

Sevo arttı mı bulantılarn çıkarıyo musun yaa abla boşver çıkarmca da rahatlanmıyo daha kötü çıkarmazsn inşallah.Eşinde halleder bişeyler onda bişey yok sen kndine bak ayva falan ye
Artıyor canım iki üçü geçmez çıkarmışlığım ama fena halde bulantım var çok kötü ediyor az hafiflese bi yürüyüş falan yaparım bastırsın diye tuzlu yiyorum oda ödem yapıyor çok fazla . Ayva yiyemiyorum kuzu ya

Ablacm korkutmayım seni ama sende benm gibi olacaksn sanki 7 8 9 bu haftalar şiddetleniyo ya ondan sordm.Sen yatıp dinleneceksin bol bol uyu uyuynca rahatlıyodm ben ayva beden yiyemion ya o rahtlatıyo biraz beni ama bnde ayva bula

Ablacm korkutmayım seni ama sende benm gibi olacaksn sanki 7 8 9 bu haftalar şiddetleniyo ya ondan sordm.Sen yatıp dinleneceksin bol bol uyu uyuynca rahatlıyodm ben ayva beden yiyemion ya o rahtlatıyo biraz beni ama bnde ayva bula
Ayva normalde de sevmem bi kere denedim olmuyor tiksinti yapıyor. İnşallah artmaz iyice canım havuç yiyorum ben muzda yiyemiyorum artık

Canm

Canm sen naslsn nasıl gidiyo hamişşk
İyiyim canım bugün evdeyim boş günüm azıcık temizlik yaptım dinleniyorum. Kan ilacını günde ikiye çıkarmıştı doktor birkaç gündür mide yanmam arttı. Sebebi ilaç mı yoksa normalde bu zamanlar artıyor mu bilemedim. Zaten 1 aydır falan rahattim. İnşallah geçer canım.
Senin de az kaldı hayırlısıyla kucağına almana canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…