- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.201
tatlıyım dimi huyum kurusun :)))Ay abla çok tatlısn fiona demek :)
Fuliş ben 7 kilo vermştm ya o verdiğinle birlkte 13 kilo aldm şuanda.
Abla aslnda bzm kv bakar ama biraz yöntmeyi sevdiğinden ben bırkmak istemiyorm açkcası eminm skntılr çıkar diyorm.
tatlıyım dimi huyum kurusun :)))
canım sen çok iyiyisin maşallah oldukça fit bir hamişsin maşallah
ben 84 kgyim düşün gebe kalırsam ne olurum allahtan boy var 1,74
ihtiyacın olduğunda desteklerini al annen ve kyvdenin ama devamlı olması gerçekten sıkıntı
İnşallah güzel haberlerle gelirim ablacım
Hadi hayırlısı güzel haberlerini almak nasip olur inşallah ablacım baban nasıl ne durumda soramadım bu ara kendi derdime düştüm resmen bulantılardan kafamı kaldıramıyorum hiçvee adet oldum kızlar duada Nagihan ve Duygu kalmıştı temizlenince okuyacağım inşallah
heyacanlı süreç başlıyor kızlar yarın dr randevum var tahlil isteyecek inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile bu ay transfer olur ve size güzel haberler verebilirim dualarınızda bu ay beni unutmayın oldumu şimdiden allah razı olsun hepinizden
Hadi bakalım cnm inşallah güzel haberler vereceksin, Ayy çok heyecanlıvee adet oldum kızlar duada Nagihan ve Duygu kalmıştı temizlenince okuyacağım inşallah
heyacanlı süreç başlıyor kızlar yarın dr randevum var tahlil isteyecek inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile bu ay transfer olur ve size güzel haberler verebilirim dualarınızda bu ay beni unutmayın oldumu şimdiden allah razı olsun hepinizden
amin canımHadi hayırlısı güzel haberlerini almak nasip olur inşallah ablacım baban nasıl ne durumda soramadım bu ara kendi derdime düştüm resmen bulantılardan kafamı kaldıramıyorum hiç
Göğüs Ucu Çatlaklarına Ayva Çekirdeği Kremi:Kızlar belki biliyorsunuzdur duymuşsunuzdur, nolurrr göğüs ucu yarasına ne iyi geliyo, kremini hiç bi faydası olmadı, bugünde geceden beri zeytinyağı sürüyorum ama nafile, oturduğum yerde bile sızlıyor acıyor, inanın bebeğim uyanacak emerek diye korkuyla duruyorum, o kadar kötü. Emzirirken kendimi sıkmaktan heryerim kasılıyor. Ne iyi gelir nolurrr yardım kızlar
Amin canım rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah.Şemsime duanı okudum Rabbim kucağına saglikli Bir şekilde evladını alirsin inşaallah
Allah yardımcısı olsun babanın. Abla iki kere falan anca çıkarmışımdır kusamıyorum ama fena halde bulantı yaşıyorum çıkarabilsem belki az bi ferahlarım gibime geliyor çoğu şeyden tiksindim zaten umarım uzun sürmez kocama yazık yemek yapamıyorum adamaamin canım
yarın hastaneye yatıyor perşembe günü öğleden sonra ameliyat olacak dr 2-3 gün yoğun bakımda kalabilirsin demiş 5-6 günde odada herşey yolunda giderse taburcu olursun demiş hakkımızda hayırlısı inşallah sıkıntısız halleder babam bu süreci
rabbim şifa versin cümlesine içinde babama
canım rabbim sanada kolaylıklar versin mide bulantısı derken kusuyormusun sevgül
Rabbim bu ay yüzünü güldürsün hayırlısıyla Fulyam hamilelik haberine sevinicez hep birlikte inşallah.vee adet oldum kızlar duada Nagihan ve Duygu kalmıştı temizlenince okuyacağım inşallah
Kızlar belki biliyorsunuzdur duymuşsunuzdur, nolurrr göğüs ucu yarasına ne iyi geliyo, kremini hiç bi faydası olmadı, bugünde geceden beri zeytinyağı sürüyorum ama nafile, oturduğum yerde bile sızlıyor acıyor, inanın bebeğim uyanacak emerek diye korkuyla duruyorum, o kadar kötü. Emzirirken kendimi sıkmaktan heryerim kasılıyor. Ne iyi gelir nolurrr yardım kızlar
vee adet oldum kızlar duada Nagihan ve Duygu kalmıştı temizlenince okuyacağım inşallah
Canm sen naslsn nasıl gidiyo hamişşkRabbim bu ay yüzünü güldürsün hayırlısıyla Fulyam hamilelik haberine sevinicez hep birlikte inşallah.
Sevo arttı mı bulantılarn çıkarıyo musun yaa abla boşver çıkarmca da rahatlanmıyo daha kötü çıkarmazsn inşallah.Eşinde halleder bişeyler onda bişey yok sen kndine bak ayva falan yeAllah yardımcısı olsun babanın. Abla iki kere falan anca çıkarmışımdır kusamıyorum ama fena halde bulantı yaşıyorum çıkarabilsem belki az bi ferahlarım gibime geliyor çoğu şeyden tiksindim zaten umarım uzun sürmez kocama yazık yemek yapamıyorum adama
Artıyor canım iki üçü geçmez çıkarmışlığım ama fena halde bulantım var çok kötü ediyor az hafiflese bi yürüyüş falan yaparım bastırsın diye tuzlu yiyorum oda ödem yapıyor çok fazla . Ayva yiyemiyorum kuzu yaSevo arttı mı bulantılarn çıkarıyo musun yaa abla boşver çıkarmca da rahatlanmıyo daha kötü çıkarmazsn inşallah.Eşinde halleder bişeyler onda bişey yok sen kndine bak ayva falan ye
Ablacm korkutmayım seni ama sende benm gibi olacaksn sanki 7 8 9 bu haftalar şiddetleniyo ya ondan sordm.Sen yatıp dinleneceksin bol bol uyu uyuynca rahatlıyodm ben ayva beden yiyemion ya o rahtlatıyo biraz beni ama bnde ayva bulaArtıyor canım iki üçü geçmez çıkarmışlığım ama fena halde bulantım var çok kötü ediyor az hafiflese bi yürüyüş falan yaparım bastırsın diye tuzlu yiyorum oda ödem yapıyor çok fazla . Ayva yiyemiyorum kuzu ya
Ayva normalde de sevmem bi kere denedim olmuyor tiksinti yapıyor. İnşallah artmaz iyice canım havuç yiyorum ben muzda yiyemiyorum artıkAblacm korkutmayım seni ama sende benm gibi olacaksn sanki 7 8 9 bu haftalar şiddetleniyo ya ondan sordm.Sen yatıp dinleneceksin bol bol uyu uyuynca rahatlıyodm ben ayva beden yiyemion ya o rahtlatıyo biraz beni ama bnde ayva bula
İyiyim canım bugün evdeyim boş günüm azıcık temizlik yaptım dinleniyorum. Kan ilacını günde ikiye çıkarmıştı doktor birkaç gündür mide yanmam arttı. Sebebi ilaç mı yoksa normalde bu zamanlar artıyor mu bilemedim. Zaten 1 aydır falan rahattim. İnşallah geçer canım.Canm
Canm sen naslsn nasıl gidiyo hamişşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?