2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydn kızlar naslsnz.
ardemir ablacm duanı okudm Rabbm kabul etsn hayrlı sağlıklı bi evlat versn inşallah
Kuzum Allah razı olsun.. amin inşallah hayırlı haberler gelsin hep..
Ağzın bal yesin canım benim amin inşallah sevindirir Rabbim hepimizi.. bebek çığlıklarıyla dolsun taşsın topiğimiz

Günaydın hayırlı cumalar kızlar

M miyaz yanlış hatırlamıyorsam bugün doktora gidecektin inşallah hayırlı haberlerle gel canım benim

Günaydın hayırlı cumalar kızlar

M miyaz yanlış hatırlamıyorsam bugün doktora gidecektin inşallah hayırlı haberlerle gel canım benim
Kuzu bende tam girip yazacaktım sen sormuşsun iyide olmuş ama etiketlediğin benim bildirim çubuğu komple yok teşekkür ederim. Kalp atışlarımız başlamış canım 7+2 dedi bebeğe bakıp bebeğin çok sağlıklı görünüyor maşallah dedi tahlil verdim genel herşeye bakacakmış öğleden sonra yaniden gidecem işte

Gözün aydın canım 9 ay 10 günü sağlıkla geçirin inşallah annesi maşallah bebişine de. İnşallah sonuçların da iyi çıkar.

Gözün aydın canım 9 ay 10 günü sağlıkla geçirin inşallah annesi maşallah bebişine de. İnşallah sonuçların da iyi çıkar.
Sağol canım benim. Sonuçlarım çıktı herşey normal bi tek karaciğer enzimlerim sınırda çıktı bu sorun değil dedi şuan bi ay sonra yine gidecem inşallah sen nasılsın

Sağol canım benim. Sonuçlarım çıktı herşey normal bi tek karaciğer enzimlerim sınırda çıktı bu sorun değil dedi şuan bi ay sonra yine gidecem inşallah sen nasılsın
Sevindim canım şimdi sana bir ay geçmek bilmez. Şükür canım ben de iyiyim 2. tetanoz aşımı oldum az önce. Mide yanmam çok onu sordum normal dedi doktor. Böyle geçecek son 3 ay herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…