- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.241
Kuzum Allah razı olsun.. amin inşallah hayırlı haberler gelsin hep..Günaydn kızlar naslsnz.
ardemir ablacm duanı okudm Rabbm kabul etsn hayrlı sağlıklı bi evlat versn inşallah
Ağzın bal yesin canım benimAmin canim ağzına yüreğine sağlık.
ebru_can_ebru ve ardemir canlarım dualarinizi okudum rabbim ikinize de en kisa ve en hayırlı zamanda anneliği tattirsin inşallah hayırlı haberlerinizi almak nasip olur inşallah tez zamanda.
Ben de öyle düşündüm bugün de icmedim ilaci canım ona göre doktordan eski ilacimi isteyeyim diyorum.Bi gün daha baklm canm olmadı doktora söylersn
Günaydın canım inşallah hayırlısıyla ameliyatı atlatıp bir an önce sağlığına kavuşur. Rabbim sifasini versin inşallahGünaydınlarr hanımlar nasılsınız
babam bu gün ameliyat oluyor dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Acil şifalar canım benim.. bir çırpıda gelsin geçsin inşallah..Günaydınlarr hanımlar nasılsınız
Günaydınlarr hanımlar nasılsınız
canım uyku kaliten kötülendi artık iyi uykunu alamıyorsun ondan olabilirAllah şifalar versn abla inşallah.
Bende bugün bi tuhafm ya pek iyi deilm başım dönüyo arada sersem gibiym şekerm tansiyonm iyi neden böyle anlamdm
Evet abla ya biraz uzandm uyudum da sanki daha iyi gibiym baban nasıl?canım uyku kaliten kötülendi artık iyi uykunu alamıyorsun ondan olabilir
Geçmiş olsun cnm nasıl baban şimdi, nasıl geçmiş ameliyatallah razı olsun kızlar babam ameliyatta
Allah şifa versin inşallah canım babana :)canım uyku kaliten kötülendi artık iyi uykunu alamıyorsun ondan olabilir
Geçmiş olsun ablacımallah razı olsun kızlar babam ameliyatta
Canım rabbim şifa versin inşaallahallah razı olsun kızlar babam ameliyatta
Kuzu bende tam girip yazacaktım sen sormuşsun iyide olmuş ama etiketlediğin benim bildirim çubuğu komple yok teşekkür ederim. Kalp atışlarımız başlamış canım 7+2 dedi bebeğe bakıp bebeğin çok sağlıklı görünüyor maşallah dedi tahlil verdim genel herşeye bakacakmış öğleden sonra yaniden gidecem işte
Gözün aydın canım 9 ay 10 günü sağlıkla geçirin inşallah annesi maşallah bebişine de. İnşallah sonuçların da iyi çıkar.Kuzu bende tam girip yazacaktım sen sormuşsun iyide olmuş ama etiketlediğin benim bildirim çubuğu komple yok teşekkür ederim. Kalp atışlarımız başlamış canım 7+2 dedi bebeğe bakıp bebeğin çok sağlıklı görünüyor maşallah dedi tahlil verdim genel herşeye bakacakmış öğleden sonra yaniden gidecem işte
Sağol canım benim. Sonuçlarım çıktı herşey normal bi tek karaciğer enzimlerim sınırda çıktı bu sorun değil dedi şuan bi ay sonra yine gidecem inşallah sen nasılsınGözün aydın canım 9 ay 10 günü sağlıkla geçirin inşallah annesi maşallah bebişine de. İnşallah sonuçların da iyi çıkar.
Amin kuzu inşallah allah razı olsun. Aayy kız fulya ablanın babası ameliyat olacaktı değil mi ya tüh ben bulantıydı şuydu buydu gitti aklımdan ha A anneveoglusuŞükürler olsun sevocum M miyaz
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
A anneveoglusu fulyacım umarım ters birşey yoktur babacıını da seni de merak ediyorum
Sevindim canım şimdi sana bir ay geçmek bilmez. Şükür canım ben de iyiyim 2. tetanoz aşımı oldum az önce. Mide yanmam çok onu sordum normal dedi doktor. Böyle geçecek son 3 ay herhalde.Sağol canım benim. Sonuçlarım çıktı herşey normal bi tek karaciğer enzimlerim sınırda çıktı bu sorun değil dedi şuan bi ay sonra yine gidecem inşallah sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?