- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.221
Canm sana yazdm aslnda ama farketmedn sanrm ayva çekirdeği baya iyi geliyo içine su katıp jel kıvamına getr sür[/QUOTE sen dedikten sonra yaptım onu cnm, 2 gündür fln yapıyorum ama yok, biraz önce de içine zeytinyağı katıp denedim, i şallah iyi gelir, yavrum kustu biraz önce hep kan, o kadar kötü oldum ki kanıyor yaa
Canım ablam şimdi piyasa fiyatı da önemli orada yüksek ise sorun oluyor iyi biri olsun da inşallahhay ağzına sağlık bende 400 düşünüyorum ama baktım begenilmiyor 500e çıktım ama kabul eden yok ebru 600-700 istiyorlar acaba benmi yanlış düşünüyorum diye size danışmak istedim
Hadi inşallah Ablam hep dualarımdasunvee adet oldum kızlar duada Nagihan ve Duygu kalmıştı temizlenince okuyacağım inşallah
heyacanlı süreç başlıyor kızlar yarın dr randevum var tahlil isteyecek inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile bu ay transfer olur ve size güzel haberler verebilirim dualarınızda bu ay beni unutmayın oldumu şimdiden allah razı olsun hepinizden
Amin canım Allah razı olsun.beren20 M miyaz D Deli_manya sweetdreams1985
Canlarım sağlıkla kucağınıza alın salih kuzularınızı dualarınız tamam.. tane tane okudum hepiniz içinAllah kabul etsin inşallah
Normalde yapıyo muydı yanma canm.Mide yanmaların da başlayabilir kimnde erkn başlıyo.İyiyim canım bugün evdeyim boş günüm azıcık temizlik yaptım dinleniyorum. Kan ilacını günde ikiye çıkarmıştı doktor birkaç gündür mide yanmam arttı. Sebebi ilaç mı yoksa normalde bu zamanlar artıyor mu bilemedim. Zaten 1 aydır falan rahattim. İnşallah geçer canım.
Senin de az kaldı hayırlısıyla kucağına almana canım.
Amiinnn allah razı olsun canım yüreğine sağlık allah sizlerede nasip etsin tez vakitte hayırlısı ile bayram yeri olsun buralarberen20 M miyaz D Deli_manya sweetdreams1985
Canlarım sağlıkla kucağınıza alın salih kuzularınızı dualarınız tamam.. tane tane okudum hepiniz içinAllah kabul etsin inşallah
Garmestan aldım cnm akşamdan beri kullanıyorum baya etkili, inşallah faydası olacak, diğer şeyler ile boşa vakit kaybettim daha fena arttı yarası, keşke ilk günden bu kremi kullansaymışım. Sizin de aklınız dolsun kızlar. Bu aradaP pastadelisi canım bir hemşire bana kakao yağı sür dedi ama aktarda sabun gibi satılanı sür dedi o kendi eeiyormuş vucut sıcaklığı ile... Birde garmestan krem var oda iyi diyorlar ikisini de dene
Amin canım allah razı olsun
Yok canım bir aydır midem yanmiyordu, gece kalktigimda bi tane içiyordum eski ilacim ferrum fort idi. Simdi iki tane içiyorum ve maltofer fol kullaniyorum. Şimdiden yanmam başladıysa 3,5 ay daha böyle olacaksa kötü ama bebegim için katlanirim .Normalde yapıyo muydı yanma canm.Mide yanmaların da başlayabilir kimnde erkn başlıyo.
Evet canm az kaldı ya çok şükür hayrlısyla atlatalm inşalah
Dene biraz daha bakalm canm tüh ya birde silikon meme ucuyla emzir bi kaç gün yaran daha çabuk iyileşir belki
Amin canim ağzına yüreğine sağlık.
Yok canım bir aydır midem yanmiyordu, gece kalktigimda bi tane içiyordum eski ilacim ferrum fort idi. Simdi iki tane içiyorum ve maltofer fol kullaniyorum. Şimdiden yanmam başladıysa 3,5 ay daha böyle olacaksa kötü ama bebegim için katlanirim .
Acaba ilaçtan mı diye ben de bugün icmedim midem biraz iyi gibi bakalım. Midem yanıyor deyince bana da hep saçı çıkıyordur bebeginin diyorlar. Aynen canım benim midem de çok hassas ne yazık ki hemen etkileniyor.Canm ilaç değişmişsn ya ondan da olablr belki.Malesef kiminn mide yanması şiddetli ve erken olabiliyo cNm sanrm bu saç olayı doğru :) bende mesela var ama çok deil arada ki midem çok hassastr :)
Bi gün daha baklm canm olmadı doktora söylersnAcaba ilaçtan mı diye ben de bugün icmedim midem biraz iyi gibi bakalım. Midem yanıyor deyince bana da hep saçı çıkıyordur bebeginin diyorlar. Aynen canım benim midem de çok hassas ne yazık ki hemen etkileniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?