2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Yo

hay ağzına sağlık bende 400 düşünüyorum ama baktım begenilmiyor 500e çıktım ama kabul eden yok ebru 600-700 istiyorlar acaba benmi yanlış düşünüyorum diye size danışmak istedim
Canım ablam şimdi piyasa fiyatı da önemli orada yüksek ise sorun oluyor iyi biri olsun da inşallah

Hadi inşallah Ablam hep dualarımdasun

Normalde yapıyo muydı yanma canm.Mide yanmaların da başlayabilir kimnde erkn başlıyo.
Evet canm az kaldı ya çok şükür hayrlısyla atlatalm inşalah

Dene biraz daha bakalm canm tüh ya birde silikon meme ucuyla emzir bi kaç gün yaran daha çabuk iyileşir belki

P pastadelisi canım bir hemşire bana kakao yağı sür dedi ama aktarda sabun gibi satılanı sür dedi o kendi eeiyormuş vucut sıcaklığı ile... Birde garmestan krem var oda iyi diyorlar ikisini de dene
Garmestan aldım cnm akşamdan beri kullanıyorum baya etkili, inşallah faydası olacak, diğer şeyler ile boşa vakit kaybettim daha fena arttı yarası, keşke ilk günden bu kremi kullansaymışım. Sizin de aklınız dolsun kızlar. Bu arada
Beren ve M miyaz duasını da bitirdim, Rabbim kabul etsin inşallah

Amin canım allah razı olsun

Yok canım bir aydır midem yanmiyordu, gece kalktigimda bi tane içiyordum eski ilacim ferrum fort idi. Simdi iki tane içiyorum ve maltofer fol kullaniyorum. Şimdiden yanmam başladıysa 3,5 ay daha böyle olacaksa kötü ama bebegim için katlanirim .

Amin canim ağzına yüreğine sağlık.
ebru_can_ebru ve ardemir canlarım dualarinizi okudum rabbim ikinize de en kisa ve en hayırlı zamanda anneliği tattirsin inşallah hayırlı haberlerinizi almak nasip olur inşallah tez zamanda.

Canm ilaç değişmişsn ya ondan da olablr belki.Malesef kiminn mide yanması şiddetli ve erken olabiliyo cNm sanrm bu saç olayı doğru :) bende mesela var ama çok deil arada ki midem çok hassastr :)

Canm ilaç değişmişsn ya ondan da olablr belki.Malesef kiminn mide yanması şiddetli ve erken olabiliyo cNm sanrm bu saç olayı doğru :) bende mesela var ama çok deil arada ki midem çok hassastr :)
Acaba ilaçtan mı diye ben de bugün icmedim midem biraz iyi gibi bakalım. Midem yanıyor deyince bana da hep saçı çıkıyordur bebeginin diyorlar. Aynen canım benim midem de çok hassas ne yazık ki hemen etkileniyor.

Acaba ilaçtan mı diye ben de bugün icmedim midem biraz iyi gibi bakalım. Midem yanıyor deyince bana da hep saçı çıkıyordur bebeginin diyorlar. Aynen canım benim midem de çok hassas ne yazık ki hemen etkileniyor.
Bi gün daha baklm canm olmadı doktora söylersn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…