2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Amin ablacım allah razı olsun yüreğine sağlık. Yok abla kaçırmadın cuma günü gidecem allahın izniyle daha gitmedim yani

Ayy kızlar ben 64 kilo oldum ya demek kilo vermeseydm halim nolurdu.Bizim bebiş kendi almıyo bana mı aldırıyo ya huuu

Abla ben ücretli izin bttktn snra ücretsiz almayı düşünüyorum.
Aa iyimiş ya senn yol parası falan bncede en fazla 450 olmalı gibi tam gün deil yani

en güzelini yapıyorsun bende hamiş olursam öyle yapacağım inşallah

canım bende 400 teklif ediyorum bakıyorum kabul görmüyor 500 diyorum en son ama buda kabul görmüyor 600-700 TL istiyorlar ben mi az veriyorum düşüncem mi yanlış diye bir duygu oluştu ondan size sormak istedim

Deil mi abla fırsat varsa anne bakcak bide kv falan bakınca çocukta istenilen eğitim verilemiyo.
Abla bakıcılar sıkıntı ya 3 saatliğine o kdr para istiyosalar tam günde 1000 falan isterler

Ayy kızlar ben 64 kilo oldum ya demek kilo vermeseydm halim nolurdu.Bizim bebiş kendi almıyo bana mı aldırıyo ya huuu
canım çok normal son aylarda daha çok kilo alınıyor
ben 68 ile başlayıp 95 ile bitirdim 27 kilo aldım oğlan 3,5 kilo doğdu
ben hani çizgi filmde varya sherk onun sevdiği vardıyı prenses fiona onun gibiydim (prensesin çirkin hali ama )
Türk kadını ilk gebelikte 12-20 kg arası alıyor sen kaç kilo aldın bu haftaya kadar

Deil mi abla fırsat varsa anne bakcak bide kv falan bakınca çocukta istenilen eğitim verilemiyo.
Abla bakıcılar sıkıntı ya 3 saatliğine o kdr para istiyosalar tam günde 1000 falan isterler
anne ve kyvde çok güzel bakıyorlar allah için ama karı koca ilişkisi etkileniyor kimin annesi bakarsa baksın
birde çocuk eğitiminde sıkıntılar oluyor anne veya kyvde ile çatışabiliyorsun ben yaşadım ve halen yaşıyorum oğlum kyvdeler bana geldiğinde ters bir uygulama olması durumunda oğlan bizimle yüksek sesle tartışıyor sırf babaanne duysun diye veya odasına babaanneyi çekiyor bizi şikayet ediyor
en güzeli alabildiğin kadar izin alıp çocuğu kendin yetiştirmen

Ay abla çok tatlısn fiona demek :)
Fuliş ben 7 kilo vermştm ya o verdiğinle birlkte 13 kilo aldm şuanda.

Abla aslnda bzm kv bakar ama biraz yöntmeyi sevdiğinden ben bırkmak istemiyorm açkcası eminm skntılr çıkar diyorm.

Ay abla çok tatlısn fiona demek :)
Fuliş ben 7 kilo vermştm ya o verdiğinle birlkte 13 kilo aldm şuanda.

Abla aslnda bzm kv bakar ama biraz yöntmeyi sevdiğinden ben bırkmak istemiyorm açkcası eminm skntılr çıkar diyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…