- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.181
Nagihan duanı okudum Rabbim hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
@sweetdreams1985 ve D Deli_manya kuzularım dualarınızı okudum rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin balım. Amiinn inşallahDualarım bitti allah ın izniyle güzel haberler alacağımız bir dönem olsun hamişler bebişlerine bizler de hamişliğimize sağlıkla kavuşalım inşallah
Aminn inşallah. Allah razı olsun yüreğine sağlık canımSevgül duanı okudum Rabbim hayırlı bir şekilde evladını kucağına alırsın inşaallah
Günaydın canımGünaydınlar herkese
Günlük 3 saat aslında 400 olabilir
Abla ben ücretli izin bttktn snra ücretsiz almayı düşünüyorum.
Aa iyimiş ya senn yol parası falan bncede en fazla 450 olmalı gibi tam gün deil yani
en güzelini yapıyorsun bende hamiş olursam öyle yapacağım inşallah
canım bende 400 teklif ediyorum bakıyorum kabul görmüyor 500 diyorum en son ama buda kabul görmüyor 600-700 TL istiyorlar ben mi az veriyorum düşüncem mi yanlış diye bir duygu oluştu ondan size sormak istedim
canım çok normal son aylarda daha çok kilo alınıyorAyy kızlar ben 64 kilo oldum ya demek kilo vermeseydm halim nolurdu.Bizim bebiş kendi almıyo bana mı aldırıyo ya huuu
anne ve kyvde çok güzel bakıyorlar allah için ama karı koca ilişkisi etkileniyor kimin annesi bakarsa baksınDeil mi abla fırsat varsa anne bakcak bide kv falan bakınca çocukta istenilen eğitim verilemiyo.
Abla bakıcılar sıkıntı ya 3 saatliğine o kdr para istiyosalar tam günde 1000 falan isterler
Ay abla çok tatlısn fiona demek :)canım çok normal son aylarda daha çok kilo alınıyor
ben 68 ile başlayıp 95 ile bitirdim 27 kilo aldım oğlan 3,5 kilo doğdu
ben hani çizgi filmde varya sherk onun sevdiği vardıyı prenses fiona onun gibiydim (prensesin çirkin hali ama )
Türk kadını ilk gebelikte 12-20 kg arası alıyor sen kaç kilo aldın bu haftaya kadar
Abla aslnda bzm kv bakar ama biraz yöntmeyi sevdiğinden ben bırkmak istemiyorm açkcası eminm skntılr çıkar diyorm.anne ve kyvde çok güzel bakıyorlar allah için ama karı koca ilişkisi etkileniyor kimin annesi bakarsa baksın
birde çocuk eğitiminde sıkıntılar oluyor anne veya kyvde ile çatışabiliyorsun ben yaşadım ve halen yaşıyorum oğlum kyvdeler bana geldiğinde ters bir uygulama olması durumunda oğlan bizimle yüksek sesle tartışıyor sırf babaanne duysun diye veya odasına babaanneyi çekiyor bizi şikayet ediyor
en güzeli alabildiğin kadar izin alıp çocuğu kendin yetiştirmen
Ay abla çok tatlısn fiona demek :)canım çok normal son aylarda daha çok kilo alınıyor
ben 68 ile başlayıp 95 ile bitirdim 27 kilo aldım oğlan 3,5 kilo doğdu
ben hani çizgi filmde varya sherk onun sevdiği vardıyı prenses fiona onun gibiydim (prensesin çirkin hali ama )
Türk kadını ilk gebelikte 12-20 kg arası alıyor sen kaç kilo aldın bu haftaya kadar
Abla aslnda bzm kv bakar ama biraz yöntmeyi sevdiğinden ben bırkmak istemiyorm açkcası eminm skntılr çıkar diyorm.anne ve kyvde çok güzel bakıyorlar allah için ama karı koca ilişkisi etkileniyor kimin annesi bakarsa baksın
birde çocuk eğitiminde sıkıntılar oluyor anne veya kyvde ile çatışabiliyorsun ben yaşadım ve halen yaşıyorum oğlum kyvdeler bana geldiğinde ters bir uygulama olması durumunda oğlan bizimle yüksek sesle tartışıyor sırf babaanne duysun diye veya odasına babaanneyi çekiyor bizi şikayet ediyor
en güzeli alabildiğin kadar izin alıp çocuğu kendin yetiştirmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?