- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Ben de bu ay adet olunca tedaviye baslayacagim klomen tedavisi esime sperm testi yapilacak simdiden stresliyim igneden korkuyorum..saatli iliski nasil olacak bilmiyorum.. hayırlısı bakalımÇok teşekkür ederim kızlar yakınlığınız için. Duayada katılırım sohbetede inşallah. Tedavi ye başlayınca benim stres tavan yapar daha çok başınızı ağrıtacm
Canım normal iğne neyse o korkulacak birşey Yok ki bundaBen de bu ay adet olunca tedaviye baslayacagim klomen tedavisi esime sperm testi yapilacak simdiden stresliyim igneden korkuyorum..saatli iliski nasil olacak bilmiyorum.. hayırlısı bakalım
Ben de bu ay adet olunca tedaviye baslayacagim klomen tedavisi esime sperm testi yapilacak simdiden stresliyim igneden korkuyorum..saatli iliski nasil olacak bilmiyorum.. hayırlısı bakalım[/
Korkulucak bisey yok cnm saatli olmuyor gün aşırı oluyor yine Ignede acitmiyor ben öyle hamile kaldım darısı başına
Canım korkulucak bisey yok ayrıca saatli değil gün aşırı oluyor iğne agritmiyor ben klomen ve çatlama iğnesiyle 2 ay hamile kaldım darısı başınaBen de bu ay adet olunca tedaviye baslayacagim klomen tedavisi esime sperm testi yapilacak simdiden stresliyim igneden korkuyorum..saatli iliski nasil olacak bilmiyorum.. hayırlısı bakalım
İyi akşamlar kızlar bugün hiç giremedim, doktorun istediği tahlil sonuçları bugün çıktı, sabahtan onları almaya gittim.ordan sonra da başka bi işim vardı. Eve gireli yarım saat oldu, hemen buraya koştum) o kadar alıştım ki. Sabah uyanır uyanmaz, M miyaz girip baktım, test atacaktın diye, gördüm ama yazamadım canım. Bence güzel bi haber gelecek Senden Allah ın izniyle sweetdreams1985 . Canım geç oldu cvp lütfen kusura bakma. Cuma atesi günü başlanıyor canım. Cuma sela dan öncede bitiyor.
Canımcım öyle hissettim işte..ardemir ebru_can_ebru kızçeler hayrdr neden zaman geçmiyo bugün size bakimm ?
Valla kzlr benmde bugün güğüslerde dolgunlşma ve göğüs ucnda acı var bu neydiki ya ?
Canım korkulucak bisey yok ayrıca saatli değil gün aşırı oluyor iğne agritmiyor ben klomen ve çatlama iğnesiyle 2 ay hamile kaldım darısı başına
Allah hayra yazdn oluyo bazen canmcım.Canımcım öyle hissettim işte..
Hassasiyet oluyor muydu adet öncesinde?
Klomenin2.ayı hamile kaldım.cnm ama tedaviden öncesiyle birlikte yani 10.aySinem sen kaçncı ayda hamile kaldn ki yani toplam da
Hmm 10 ay dile kolay gözün aydn hayrlısyla kıcağına al canm.Sende de bi skntı yoktu deil mi yani olmadı ama skntı yoktuKlomenin2.ayı hamile kaldım.cnm ama tedaviden öncesiyle birlikte yani 10.ay
Evet Cnm 10 ay geçen yıl kimyasal gebelik geçirmiştim tsh yüksekti o yüzdenmiş ilacını kullandım düzeldi hala kullanıyorum amin cnm inşallah senin kaç ay olduHmm 10 ay dile kolay gözün aydn hayrlısyla kıcağına al canm.Sende de bi skntı yoktu deil mi yani olmadı ama skntı yoktu
Evet Cnm 10 ay geçen yıl kimyasal gebelik geçirmiştim tsh yüksekti o yüzdenmiş ilacını kullandım düzeldi hala kullanıyorum amin cnm inşallah senin kaç ay oldu
Cuma yanlış olmuş cumartesi başlanıyor canım kusura bakmaCanım cuma başlıyo yazmışsın internette cumartesi başlayın yazıyo hangisi doğru :#
Çok şükür cnm darısı basinaAnladm canm atlattın geçti neyse..Bnde 9. Aydayım
İnşallah canm saolsnÇok şükür cnm darısı basina
Çatlatma iünesinden mi korkuyorsun kuzu hiç hissetmiyorsun kız bileBen de bu ay adet olunca tedaviye baslayacagim klomen tedavisi esime sperm testi yapilacak simdiden stresliyim igneden korkuyorum..saatli iliski nasil olacak bilmiyorum.. hayırlısı bakalım
Hayra yoralım bu hassasiyeti o zaman kuzu Hadi bakalım.. :)Allah hayra yazdn oluyo bazen canmcım.
Olur du ama bu kadar erken deil balım
Hayra yoralım bu hassasiyeti o zaman kuzu Hadi bakalım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?