2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok teşekkür ederim kızlar yakınlığınız için. Duayada katılırım sohbetede inşallah. Tedavi ye başlayınca benim stres tavan yapar daha çok başınızı ağrıtacm
Ben de bu ay adet olunca tedaviye baslayacagim klomen tedavisi esime sperm testi yapilacak simdiden stresliyim igneden korkuyorum..saatli iliski nasil olacak bilmiyorum.. hayırlısı bakalım

Herkese merhaba. Ben DOĞUM FOTOĞRAFÇILIĞINA yeni başlayan bir sinemacıyım. Tanıtım filmi ve video çalışmaları dışında bu alanda da kendimi geliştirmek istediğimden DOĞUM ve YENİDOĞAN BEBEK FOTOĞRAFI,DOĞUM VİDEOSU çekmek istiyorum. Bir süre boyunca bunu BEDAVADAN,hiçbir ücret talep etmeden yapacağım. İlgilenenler özelden mesaj atabilir. Yer: İstanbul

İyi akşamlar kızlar bugün hiç giremedim, doktorun istediği tahlil sonuçları bugün çıktı, sabahtan onları almaya gittim.ordan sonra da başka bi işim vardı. Eve gireli yarım saat oldu, hemen buraya koştum ) o kadar alıştım ki. Sabah uyanır uyanmaz, M miyaz girip baktım, test atacaktın diye, gördüm ama yazamadım canım. Bence güzel bi haber gelecek Senden Allah ın izniyle sweetdreams1985 . Canım geç oldu cvp lütfen kusura bakma. Cuma atesi günü başlanıyor canım. Cuma sela dan öncede bitiyor.

Ben de bu ay adet olunca tedaviye baslayacagim klomen tedavisi esime sperm testi yapilacak simdiden stresliyim igneden korkuyorum..saatli iliski nasil olacak bilmiyorum.. hayırlısı bakalım
Canım korkulucak bisey yok ayrıca saatli değil gün aşırı oluyor iğne agritmiyor ben klomen ve çatlama iğnesiyle 2 ay hamile kaldım darısı başına

Canm ne tahlil i istedi ki sonçlar nasl

Hmm 10 ay dile kolay gözün aydn hayrlısyla kıcağına al canm.Sende de bi skntı yoktu deil mi yani olmadı ama skntı yoktu
Evet Cnm 10 ay geçen yıl kimyasal gebelik geçirmiştim tsh yüksekti o yüzdenmiş ilacını kullandım düzeldi hala kullanıyorum amin cnm inşallah senin kaç ay oldu

Çatlatma iünesinden mi korkuyorsun kuzu hiç hissetmiyorsun kız bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…