- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Demek tutmuştuu hee o zamnda mı böle yaptn ya :))İnşallah canim inşallah önceki yaptığımda tutmuştu.
Inşallah kuzum benim ya.. sevom bugün bana zaman geçmek bilmedi nedense? Hayırlara vesile olsun..Evet görmedim valla hcg iğnesinin etkisi haricinde hee eniştem dedi valla hadi inşallah allah söyletmiş olsun yaa inşallah vardır
Of bana daInşallah kuzum benim ya.. sevom bugün bana zaman geçmek bilmedi nedense? Hayırlara vesile olsun..
Sende öylesin kuzucumYaaaa sennn bi tanesiiinn geniş yürekli güzel türekli ablacmmmmm
İnşallah kuzum her anımız hsyırlarla dolsun inşallahInşallah kuzum benim ya.. sevom bugün bana zaman geçmek bilmedi nedense? Hayırlara vesile olsun..
:) az kaldı az sakin ay sizin beni sakinleştirmeniz gerekmiyor muydu ki tersi oldu bu :)Of bana da
O da bir bakış açısı tabi:) az kaldı az sakin ay sizin beni sakinleştirmeniz gerekmiyor muydu ki tersi oldu bu :)
Canım cuma başlıyo yazmışsın internette cumartesi başlayın yazıyo hangisi doğru :#Rabbimin izniyle ben bu gün bitirdim aksamada Rabbim nasıp ederse ayetel kürsü bitecek inşaallah evet cuma başlıyor çünkü cuma seladan önce okuman bitmeli
Canım bat 20 Temmuz yok konuşamadım bi kafamı işten güçten kaldıramıyorum :# sen naptınMrb cnm hastane ile bi ön konuşma yapcam diyodun ne yaptın konuşabildinmi. Bat nezaman
Hee öyle tabiii :)O da bir bakış açısı tabi
Amin canim hepimize inşallahCanım bende okudum allah kabul etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Canm bnde şuan seccademi serdm yatsı ezanı beklerken zikirmatik elimde seninkini okuyorm :)Amin canim hepimize inşallah
Canimsin teşekkür ederim nagehancim Allah sizlerinde gonlune gire versinCanm bnde şuan seccademi serdm yatsı ezanı beklerken zikirmatik elimde seninkini okuyorm :)bi kısmınıda cuma saatinde okumltm )
Amin canm benm aminnCanimsin teşekkür ederim nagehancim Allah sizlerinde gonlune gire versin
Aynı cnm mens ten sonra direk aşılama isticem ama aşılamada başarı çok yüksek olmadığı içinmidir nedir çok umudum yok. Fazla beklemeden tüpe geçerim gibi geliyorCanım bat 20 Temmuz yok konuşamadım bi kafamı işten güçten kaldıramıyorum :# sen naptın
Dua etmek iyi geliyor canım bizlerde öyleyiz inş güzel haberleri birlikte alırızÇok teşekkür ederim kızlar yakınlığınız için. Duayada katılırım sohbetede inşallah. Tedavi ye başlayınca benim stres tavan yapar daha çok başınızı ağrıtacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?