- Konu Sahibi Deli_manya
-
Canın sağolsun kuzum boşveeerr vardır bunda da bi hayır saati gelmemiş demekki güzel gönlüne göre versin RabbimGünaydın kızlar dün gidip kan tahlili verdim sonuç negatif gebelik yok yani testler dalga geçmiş :)
Açlk şekeri falan bi sürü şey valla. Daha gitmedim doktora ama sağlık ocağındaki güzel sonuçların dedi canım çok şükürCanm ne tahlil i istedi ki sonçlar nasl
Her şeyde vardır bir hayır üzülme arkadaşımGünaydın kızlar dün gidip kan tahlili verdim sonuç negatif gebelik yok yani testler dalga geçmiş :)
Tabiki canım ne demişse o bize sabretmek düşer baş göz üstüne ondan gelen ne varsa. Amin kuzu cümlemizin gmnlüne göre versin sizinde gönlünüz çok güzel ve seviliyorsunuzCanın sağolsun kuzum boşveeerr vardır bunda da bi hayır saati gelmemiş demekki güzel gönlüne göre versin Rabbim
Üzülmüyorum inanki canım ama ağrım var bu neyin nesi anlamadım randevuyu erkene aldım pazartesi gidecem 14:50 de bakalım ne diyecekHer şeyde vardır bir hayır üzülme arkadaşım
Canım rabbim şifa versin inşallahÜzülmüyorum inanki canım ama ağrım var bu neyin nesi anlamadım randevuyu erkene aldım pazartesi gidecem 14:50 de bakalım ne diyecek
Sağolasın canım
Günaydın kızlar dün gidip kan tahlili verdim sonuç negatif gebelik yok yani testler dalga geçmiş :)
Evet tutmuştu canim 3. haftada eklemistim hamilelik takviminiDemek tutmuştuu hee o zamnda mı böle yaptn ya :))
Günaydın canlarımmm
Günaydın bal böceklerinin güzel anneleri
Açlk şekeri falan bi sürü şey valla. Daha gitmedim doktora ama sağlık ocağındaki güzel sonuçların dedi canım çok şükür
VaayyEvet tutmuştu canim 3. haftada eklemistim hamilelik takvimini
Arzucanm inşallah yaaa inşallah
Nagehanım dün sevoyla ebusa da aynısını söyledim Er geç sevindirecek Rabbim bizi.. sabırlı olup bekliyoruz o kadar.. Rabbimizin sınavından geçmeyi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?